- 9 Ağustos 2017
- 73
- 45
- 3
- 31
- Konu Sahibi Hadi-bakalim
-
Ya çok saol kendimi yiyip duruyorum çocuk varsa da çok yeni zarın rotgen çektirdim diye kendimden nefret ediyorumHiçbir şey olmaz rahat ol kasma kendini
Hamile olduğuma bile sevinemedim ama çok saolun kızlar içimi ferahlattinizGebeliğin erken döneminde içilen ilaç madde vs hiç önemli değil bizzat bana bunu riskli gebelik Dr u söyledi 36 yaş ve sürekli röntgene maruz kaldığım için özel Dr um risk alamam devlette riskli gebelik takibe git demişti işte o Dr bana rahat ol sıkıntı olursa zaten düşer doğa kendini bu şekilde koruyor erken dönemde sorun değil ama şu haftadan sonra asla röntgen çekilme doğum sonrasına bıraksın ortepedi demişti ama hafta kaçtı hatırlamıyorum fakat 3 ay kadar bir sureydi sanırım
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ben en az 15 defa röntgen çekildim mecburen çok şükür çok sağlıklı bir oğlum oldu üzülme stres daha zararlıHamile olduğuma bile sevinemedim ama çok saolun kızlar içimi ferahlattiniz
Çok saol canim inşAllah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ben en az 15 defa röntgen çekildim mecburen çok şükür çok sağlıklı bir oğlum oldu üzülme stres daha zararlı
cokkkagir hasta oldumgrip ve ishal ayni gunu dis yaptirdim rontgen de cektirdim 1 koli kitabi 3.kata da tasidim ve bi ogrendim hamileymisim ayni gunnn... Suan bebegimle oynayip duruyoruz :) bu arada sacmasapan antibiyotik ve agri kesicilerde kullandimKizlar bundan Ongun önce felan gebelik için kan tahlili yaptırdım çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu cikti antibiyotik verdi kullandım sonrada miyde ağrısı içinde acilde rotgen çektirdim ama bugünde yine kan tahlili yaptırdım 103 çıktı hamilesin dedi doktor ama birşey olurmu diye çok korkuyorum yarın doktora gidicem yarına kadar nasıl beklicem böyle birşey başına gelen varmı acaba birşey olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?