Kizlar nolur bi bakın kafayı yicem

Hadi-bakalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
73
45
3
31
Kizlar bundan Ongun önce felan gebelik için kan tahlili yaptırdım çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu cikti antibiyotik verdi kullandım sonrada miyde ağrısı içinde acilde rotgen çektirdim ama bugünde yine kan tahlili yaptırdım 103 çıktı hamilesin dedi doktor ama birşey olurmu diye çok korkuyorum yarın doktora gidicem yarına kadar nasıl beklicem böyle birşey başına gelen varmı acaba birşey olurmu

Gebeliğin erken döneminde içilen ilaç madde vs hiç önemli değil bizzat bana bunu riskli gebelik Dr u söyledi 36 yaş ve sürekli röntgene maruz kaldığım için özel Dr um risk alamam devlette riskli gebelik takibe git demişti işte o Dr bana rahat ol sıkıntı olursa zaten düşer doğa kendini bu şekilde koruyor erken dönemde sorun değil ama şu haftadan sonra asla röntgen çekilme doğum sonrasına bıraksın ortepedi demişti ama hafta kaçtı hatırlamıyorum fakat 3 ay kadar bir sureydi sanırım

Hamile olduğuma bile sevinemedim ama çok saolun kızlar içimi ferahlattiniz

Eğer bir sorun olsaydı bebek zaten düşerdi. İçinizi ferah tutun. Hayırlı olsun.

cokkkagir hasta oldumgrip ve ishal ayni gunu dis yaptirdim rontgen de cektirdim 1 koli kitabi 3.kata da tasidim ve bi ogrendim hamileymisim ayni gunnn... Suan bebegimle oynayip duruyoruz :) bu arada sacmasapan antibiyotik ve agri kesicilerde kullandim

Bişey olmaz evelAllah canım.Annem kardeşime 3 aylık hamileymiş ve menisküs için surekli röntgene giriyormuş hamile olduğunu bilmeden.Çünkü menapoz baslangicindaymis.Sapasağlam şimdi kardeşim.Allah seninkini de sağlıkla tamamına erdirsin canım..

rahat ol kuzum birşey olmaz Allahın izni ile

Kizlar bugün Dr gtiim daha çok yeni bi hafta on günlük felan dedi daha kanda olduğu için sıkıntı olmaz dedi ama çok sancim var normal dedi ama Dr bide sizden fikir alim kızlar bide açık kahve renkde lekenme oluyor yerleşme lekesi olabilir mi acaba

Hamile olduğunu bilmeden yaptığın hiçbir şey için kendini üzüp stres yapma kız :) Şu saatten sonra dikkat edersin olur biter. Ben de ilk iki ay (bilmediğim için) antidepresan kullandım. Bebeğim artık çocuk oldu ve sağlıklı çok şükür. Sana da şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun:)

Hamilelik bilinmediği dönemde yani çok erken gebelik döneminde içilen ilaçlar vs için "ya hep ya hiç" diyor doktorlar. Bunun anlamı ya sağlıklı çocuk dünyaya geliyor ya da gebelik kendiliğinden sonlanıyor. Zaten kromozomal anormali vs olan bebeklerin %90 ı ilk 3 ayda düşük sonucu kaybediliyor demişti doktorum (geri kalan %10 u da tarama testleri ile biz yakalamaya çalışıyoruz dedi).

Kahverengi lekelenmeyi doktora sordunuz mu ? Gebeliğiniz ile ilgili hafta bilgisi verdi mi ? Yerleşme kanaması genelde şüpheli ilişkiden birkaç gün sonra olur. Siz bol bol dinlenin ve sakın stres yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…