KIZLAR NOLUR DUA EDİN EVLADIMI KUCAĞIMA ALAYIM

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
33
35
KIZLAR HAYIRLI KANDİLLER..
19 HAFTALIK HAMİLEYİM TEDAVİYLE HAMİLE KALDIM ZOR Bİ SURECTİ ÇOK ŞÜKÜR RABBİM ÇOK ARATMADI NASİP ETTİ İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

SÖYLE Bİ SORUN VARKİ TANSİYONUM ÇOK YÜKSEK İLAÇ BİLE DUSURMUYOR NAPICAM BİLMİYORUM YARIN İDRARDA PROTEİN VARMI ONA BAKACAKLAR

NOLUR DUA EDİN BANA BİŞEY ÇIKMASIN TAHLILLERDE EVLADIMİ SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALAYIM

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

Insallah saglikla dogar canim. Cok cok dikkat et. Surekli rejimde ol lutfen. Bak yarisi bitmis bile.

Insallah saglikla dogar canim. Cok cok dikkat et. Surekli rejimde ol lutfen. Bak yarisi bitmis bile.
2 aydır ne Tuz ne ekmek yiyorum hamilelekten öncede vardı doktor belki bu senin normal tansiyonundur dedi korkuyorum

Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı rahat bi gebelik geçirip bebisinize kavuşursunuz inşallah

Cahilligime verin ama yuksek tansiyon bebeginize zarar verir mi? Bu sebeple hamileliginin bi kismini hastanede gecirip dogum yapan bi tanidigim var da erken dogum disinda bi sorunu olmamisti bebegin. Bebeginizi siz de kucaginiza alirsiniz insallah saglikla..

Cnm 20.haftadan snra Allah korusun gelişimi gerilemeye başlayabilirmis

Allah tamamina erdirsin insallah, sagliklica kucaginiza alin insallah
aman nolur kontrollerinizi aksatmayin, kendinizde olçun
dr için anne nin sagligi ilk sirada onemli biliyorsunuz dur

Allah tamamina erdirsin insallah, sagliklica kucaginiza alin insallah
aman nolur kontrollerinizi aksatmayin, kendinizde olçun
dr için anne nin sagligi ilk sirada onemli biliyorsunuz dur
Evet cnm bnmde tansiyonum hep böyleydi çünkü genetik annem ve abimde de var ama bebeğime bişey olmasin zor elde ettim zaten

İyi düşün iyi olsun canım stres yapma şimdi ılık süt iç yatağına gir güzel bir uyku çek
Ne kendini nede bebeğini üzme Allah'ın izniyle bişey çıkmaz insallah
Rabbim bebişini sana bağışlasın kucağına sağsalim almayi nasip etsin inşallah...
Bizede guzel haberlerini almayi nasip etsin

Inanin şu yasadiginiz stres tansiyondan daha cok zarar veriyo bebeginize sakin olun Allahin izniyle bir sey olmaz Rabbim yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin strestten uzak durun lutfen drlar gereken her seyi yapar zaten gonlunuzu ferah tutun

Tansiyonun kaç özellikle 20. Haftada yukseldiyse ve protein de söz konusu ise alanında uzman doktor bulmalısın

Allahim saglicakla kucagina almani nasip etsin insallahhhh. Bende 8 aylik hamileyken hamilelik tansiyonu cikti (preklamsi) banada ilac yaramiyodu. Üstelik vok Yüksek protein vardi idrarimda. En sonunda sezeryanla aldilar ve kizim suan 9 aylik. KorkmA canim bol bol su ic hafif yemekler ye ve vol bol yürüyüs yap. Hersey iyi olcak insallah

Merhaba canım,benim de tansiyonum yüksek çıktı ben şuan 30 haftalık hamileyim.Yaklaşık 1,5-2 aydan beri alfamet kullanıyorum.Stresten ve galiba kilomdan dolayı yükseliyor.İlaçlarını dikkatli kullan hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Insallah tahlillerin iyi cikar. Bu tansiyon yukselmesi cogu hamilede oluyor galiba. Allah bizlerin yardimcisi olsun. Hayirlisiyla 38. Haftaya kadar gelebiliriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…