- Konu Sahibi serap_serap
-
Kimse tehlikenin farkında degil!
Yan alanı olmayan sınıf ögretmenleri zihinsel eng. ögrtne ve teknoloji tasarıma geçecek.
Ancak 19 eylülde açılacak istege baglı alan degişikliğinde,
yan olanı olan sınıf ögretmeni ortaokula,liseye matematik, ingilizce,
tarih, fizik ögretmeni olacak
Bitti eğitim bitti artık,
yazıklar olsun!!!
Bütün branşlar bu uygulamadan nasibini alacak!
Her kademe ile ayrı ayrı oynuyorlar...
Bu çocukların vebalini nasıl ödeyecekler?
Bu arada;
Sendikalar dava açmaya hazırlanıyorlar.
Aynen daha önceki yönetici atamaları ve Anadolu liseleri ögretmen atamaları gibi,
yürütmeyi durdurma kararı verilip,
herkesi eski görev yerine geri de gönderilebilirler...
meslek sahiplerinin sendikalı olmaya korktuğu bir ülkede nasıl işleyebilir ki yasalar? sendikalı olmazsanız elbette hakkınızı bireysel arama yoluna girersiniz.o da işe yaramaz.ağlar dururuz.
aaaa gerçekten mi?
yani bizlerde zihin eng.öğretmeni olabiliyoruz öyle mi? yıllarca alanımıza alan dışı atama yaptılar,şimdi bizi alan dışı atamaya çalışıyorlar.yeirmize kimi getirecekler acaba ?
Eğitim camiasındaki sendikalar ne işe yarıyor ki?
Hepsi partizanlık yapmaktan öteye geçmiyor.
Kendi çıkarları uğruna öğretmenleri kullanıyorlar.
Malum sendika, ek ödeme konusunda çok üye kaybetti.
Ama buna rağmen nasıl olduysa yine yetkili sendika olmayı başardı.
Kadesa rehberlik için de kontenjan ayrılmış.
Bu alana da felfefe, sosyoloji,
eğitim bilimleri ve epö mezunları başvurabiliyor...
Dediğim gibi eğitimin her alanı,
her kademesi ve tüm branşlar etkileniyor bu durumdan
iyi de sendika temsilcilerini ve başkanını seçen de öğretmenler..seçtiklerinizle temsil ediliyorsunuz...ha yok,ben sendikalı değilim,ben seçmedim diyorsanız ona da diyecek söz yok..aslında aynı sonuca ulaşıyoruz..hakların nasıl aranacağını bilmeyen bir ülkede boşuna konuşuluyor..Ankara da ki 4+4+4 eyleminde kaç kişi vardı acaba? ya da İstanbuldakinde kaç kişi bulundu? Sendikalar otobüs kaldırdı şehirlerden ..boş otobüsler geldi merkezlere..yazık.ama hepimiz 4+4+4 e karşıyız değilmi?
kimse elini taşın altına sokmak istemiyor ki.iyi de sendika temsilcilerini ve başkanını seçen de öğretmenler..seçtiklerinizle temsil ediliyorsunuz...ha yok,ben sendikalı değilim,ben seçmedim diyorsanız ona da diyecek söz yok..aslında aynı sonuca ulaşıyoruz..hakların nasıl aranacağını bilmeyen bir ülkede boşuna konuşuluyor..Ankara da ki 4+4+4 eyleminde kaç kişi vardı acaba? ya da İstanbuldakinde kaç kişi bulundu? Sendikalar otobüs kaldırdı şehirlerden ..boş otobüsler geldi merkezlere..yazık.ama hepimiz 4+4+4 e karşıyız değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?