Kızlar nolur yardım edin vicdan azabı çekiyorum dayanamıyorumm :'((

orion00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
37
0
86
Ankara
kızlar ben sanaldan biriyle yaklasık 2.5 - 3 aydır cıkıordum ama baska erkeklerlede ara sıra konusuyordum yanı ona baglanamamıstım sevgi olsada içimde.. ama o bana son zananlarda cok baglanmıstı face sifremi fln istemişti verememiştim anlıycaktı ama zaman içine doğmus anlamıs her neyse bi şklde baskalarylada knstgmu anladı bana baya yazdı bn reddettim kabl etmedım ama en sonunda bana cok ağr bi laf söyledi bnde aldatlmak güzeldr gibisinden bsyler dedm bdaha yazma bana gururun varsa dedi işin garip yanı cocugun annesi kanser bana güvenp herseyini sölemişti simdi ben o kadar pişmanlık cekıorm ki ona cok acı cektirdim bunlar 1 gun önce oldu bugun yada yarın benı affetmesi için msj atmalımıyım sınırden ağzmdan cıktı aldatmadım gibisinden.. seni üzmek istiyorum gibisinden.. biliyorum cok sucluyum ama yardım edin bu vicdan azabı beni öldürüyorrr! :'(:43:

evet bence mesaj atmalısın, çocuk zaten zor günler geçiriyor, sen de hatalısın, çocuğun bu zor sürecini daha zorlaştırmamak için gurur yapmadan güzel bir dille ayrılmalısın,,

peki ne kadar beklemeliyim? daha dun gece oldu bnlar bugun msj atsam erken mi olur? :((

kızlar ben sanaldan biriyle yaklasık 2.5 - 3 aydır cıkıordum ama baska erkeklerlede ara sıra konusuyordum yanı ona baglanamamıstım sevgi olsada içimde.. ama o bana son zananlarda cok baglanmıstı face sifremi fln istemişti verememiştim anlıycaktı ama zaman içine doğmus anlamıs her neyse bi şklde baskalarylada knstgmu anladı bana baya yazdı bn reddettim kabl etmedım ama en sonunda bana cok ağr bi laf söyledi bnde aldatlmak güzeldr gibisinden bsyler dedm bdaha yazma bana gururun varsa dedi işin garip yanı cocugun annesi kanser bana güvenp herseyini sölemişti simdi ben o kadar pişmanlık cekıorm ki ona cok acı cektirdim bunlar 1 gun önce oldu bugun yada yarın benı affetmesi için msj atmalımıyım sınırden ağzmdan cıktı aldatmadım gibisinden.. seni üzmek istiyorum gibisinden.. biliyorum cok sucluyum ama yardım edin bu vicdan azabı beni öldürüyorrr! :'(:43:

bence de çocukluğu bir kenara bırakıp yetişkin gibi davranmanız gerekiyor. siz sevgilinizi üzdüğünüzden değl vicdan azabı duyduğunuzdan pişmansınız. o halde kırdığınız kalbi yapmaya çalışın..

Gönlünü alabileceğini sanmıyorum..

Üstüne gidip de daha fazla üzme çocuğu..

ben olsam beklemeden en kısa zamanda atardım, sen sen ol ah alma, o ahlar yok mu, öyle kötü çıkar ki insandan...:5: yazık çocuğa da, sanki duygularınla oynamışsın gibi olmuş açık konuşmam gerekirse:(

bence de çocukluğu bir kenara bırakıp yetişkin gibi davranmanız gerekiyor. siz sevgilinizi üzdüğünüzden değl vicdan azabı duyduğunuzdan pişmansınız. o halde kırdığınız kalbi yapmaya çalışın..

bu yoruma ben de katılıyorum bence acık acık yaz ve bi daha da görüşme bırak daaha üzülmesin

evet biliuorum çok gerizekalılık yaptım! :( ah almakta istemiorm ama az önceki arkadasn dediği gibi iyice msj atıp benden nefret etmesinide istemıorm her halukarda kendimi afettirmek acısını azaltmak istiyorum ama offfff simdi msj atıyorum o zaman? :43:

"Sanaldan biriyle çıkıyordum"dan kastınıza bakılırsa onunla bir ilişki yaşadığınız iddiasındasınız... Oysa buna en fazla paylaşım denebilir; ilişki, tanımadığınız birine birkaç ay boyunca "yazı yazmaktan" çok daha fazlasıdır... Fakat madem "sizin bakış açınıza göre" bu bir ilişki aynı anda birkaç kişiyle konuşmanız yine "sizin bakış açınıza göre" onu aldatmak olmalı... :27:

Bu durumları kendi dünyamda ve bakışımda anlamlandıramasam da 2-5,3 aydır "konuştuğunuz" kişinin de çok masum olduğunu düşünmüyorum... Bu durumu özel hissetmenize katkıda bulunduysa o da sizin gibi aynı anda birkaç kişiyle konuşuyordur muhtemelen... O nedenle canınızı sıkmanız yersiz... Hepsinden kurtulup gerçek bir ilişki yaşayın ve sanaldan uzak kalın... Onu da "özel biri" sıfatıyla değil "paylaşımda bulunduğunuz, size özelini açan" biri olarak hatırlayın...
:51:

kızlar mesaja nasıl baslıyım ltfen yardım edın beynim durdu suan ağlamaktan düsünemıorm basında yardımcı olun sonunu ben getiririm :'( off cok pismanım coook :((

"Sanaldan biriyle çıkıyordum"dan kastınıza bakılırsa onunla bir ilişki yaşadığınız iddiasındasınız... Oysa buna en fazla paylaşım denebilir; ilişki, tanımadığınız birine birkaç ay boyunca "yazı yazmaktan" çok daha fazlasıdır... Fakat madem "sizin bakış açınıza göre" bu bir ilişki aynı anda birkaç kişiyle konuşmanız yine "sizin bakış açınıza göre" onu aldatmak olmalı... :27:

Bu durumları kendi dünyamda ve bakışımda anlamlandıramasam da 2-5,3 aydır "konuştuğunuz" kişinin de çok masum olduğunu düşünmüyorum... Bu durumu özel hissetmenize katkıda bulunduysa o da sizin gibi aynı anda birkaç kişiyle konuşuyordur muhtemelen... O nedenle canınızı sıkmanız yersiz... Hepsinden kurtulup gerçek bir ilişki yaşayın ve sanaldan uzak kalın... Onu da "özel biri" sıfatıyla değil "paylaşımda bulunduğunuz, size özelini açan" biri olarak hatırlayın...

aslında cok mantıklı düsünüyorsunuz ama her ne kadar sanalda olsa insan bişeyler hissediyor emin olun. o insan bana bu güveni verdi ben daha şüpheci bi insandım cunku. o insan eğer bnm yaptıgım gibi yapmıs olsa o an sınırden zaten bende seni aldattım sevmedım diyeblcek kapastedeydi ama öyle demedi. hata bende sanaldan tanıdıgım birine bu kadar güvenip baglandım dedi. seni unutmam zor olucak bu yuzden faceden sil beni dedi. yani belki sanaldan hiç ask yasamadınız ama eğer insan bişeyler hissetmese bu kadar insan sanalı denemezdi bence. eğer erkek aldatcaksa realdede aldatır zor değil.

seni aldatmadım ama bana güvenmediğin için kızgınlığımdan aldattım dedim derdim ben, çünkü annesi kanser hastası olduğu için aldatsam da kabul etmezdim sırf onu daha üzmemek, olayı uzatmamak için, ama nolur bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli ol, bir kişiye konsantre ol ve en önemlisi kendine yapılmasını istemedğin hiçbir şeyi başkasına yapma,:84: kısaca bu üzüntünden ders al, nacizane fikirlerim bunlar ;)

arkadaşıım sanaldan çıkıyrz demişiniz. bişeyler hissedyrm bağlandım demişinz ama bu devrde babana bile güvenmicen sözü varken siz sanaldan birine takılmışınız ve aşk diosunuz. bu bana yanlış bi ifade ve hareket gibi geldi. birbrnizi grdünüz mü peki??

Bu forumda sanalı benim kadar şiddetli savunan var mıdır, vaktiniz olduğunda önceki mesajlarıma göz atar görürsünüz ki Hayır...

Durumu değerlendirelim: 2-5, 3 aylık bir sohbet... Siz onu çok seviyor ve sayıyorsunuz, buna rağmen başkalarıyla görüşüyorsunuz... Aynısını onun yapmadığını nereden biliyoruz? Şeytan neden sadece sizi dürtmüş olsun? O en saf ve temiz duyguların insanı da siz riyakar bir hain misiniz? Aynı anda başkalarıyla konuşmak aldatmaksa ve bunu siz yaptıysanız, o neden yapmamış olsun? Siz hata yapıyorsunuz da o yapamaz mı? Yapmaz mı? Onu sizden daha masum, akça pakça kılan ne?

Sanala reel kadar saygı duyduğumu -okuyanlar bilir- çok kereler yinelemişimdir... Hatta sanalı reele yeğ tutmuşumdur çoğu kez... Ancak... Paylaşım uzun soluklu olacak... Taraflar muhakkak reelde de görüşmüş olacak... İki taraf birbirinin dürüstlüğünden, başkaları olmadığından emin olacak... Sizin durumunuzda siz başkalarıyla konuşuyorsunuz, onun ne yaptığını biz bilmiyoruz, Allah biliyor... Bunun "Aldatacak erkek reelde de aldatır"la ne alakası var? "Sanal tukaka" demiyorum; sizin birkaç aylık paylaşıma bu kadar anlam yüklemeniz, buna rağmen "aynı anda başkalarıyla konuşmanız" manasız diyorum... Daha açık oldu mu?

evet cok haklısınız. ama beni ele veren seyler var. ben o kısıden daha soguk davranıodum o bana butun şifrelerini verirken ben ona bi face sfremi bile veremıordum vs. ama haklısınız her halukarda bu onun beni aldatmadıgını göstermiyor. gercekten söylecek bişeyim kalmadı bu dedikleriniz beni az da olsa rahatlatmaya yetti :) cok teşekkür ederim :)

kızlar ''sen anlasılması güç birisin sana güven duyanların aklı yoktur. bu msjıda atmamam gerekir di ya neyse'' yazmıs msja cevap..

adı üstünde sanal yani bu kadar kafa yoracak bir durum gibi görmüyorum

Tatlım sen kaç yasındasın ?Sırf çıkmak için çıkan,sevgili olanları anlamıyorum ya.Güzelim sen bu çocuğun annesi hasta diye kendini affettirmeye mi çalışıyosun .ALLAH gecinden versin annesi ölürse bu çocuk napıcak diye birde evlen bari.Bırak allasen bunları neyin vicdanını çekiyosun.Sen o çocukla konustugun sırada baskalarıyla görüşürken annesinin hasta olduğunu bilmiyomuydun şimdi neyin vicdanı bu .Bırak çocuk bide seni dert etmesin zaten sıkıntılı bir dönemde ALLAH yardımcısı olsun.Sevginin -aşkınd abi adabı var ya çocukca davranıslarla kirletmeyin lütfen.Sevmiyosan niye çıkıyosunnedir bu acelen .İlla hayatında birimi olmak zorunda?Olması gerektiği zaman olur zaten.Arama çocuğu ,bırak kendi haline.Vicdan azabınıda annesine ediceğin dualarla dindir

Back
X