kızlar nolur yardım edin

cimcime2709

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
466
0
96
Ankara
kızlar ne yazacagımı nasıl baslıcamı bılemıyorum suan..bana akıl verın aşk acısı geçermi bitermii nolur yardım edin ya içimdeki acıyı nasıl dindiricem ne yapmam gerekiyo ALLAH rızası için bana akıl verin içim yanıyo resmen 2.5 yıllk ılskıde hep o yonetti her istediğini yaptım askerde diye sesimi hayla cıkarmadım.... askerde tel kullanıodu sarjım bıtıo dedı arama demıstı aradım dıye ılıskımızı bıtrdı yeter artık dedi....ya ne yapcam ben ne yapmam gerek ölsede bıtrdı ıse donmez kızlar ne olur yardım edın bana yaaa ne yapmam gerek kızlar.... aramasam nıe aramadın der arasam nıe aradın der mesaj atsamda aynı nolur yardım edın

canım benim yaa... :teselli: şuan sağlıklı düşünemezsin. nasıl bir ilişki bu herşey onun istediği gibi mi gidiyor? sadece arama dedi ve sen aradın die ilişkinizi bitirmiş. onun için ne kadar değerlisin sen, tuhaf biraz belki asker olduğu için psikolojisi bozuk olabilir ondan sana bu şekilde davranmıştır.
hem sürekli onun istekleri doğrultusunda gitme bence çok ezilirsin be güzelim tıpkı şimdi olduğu gibi. her türlü sorun çıkarcak diyorsun arasanda aramasanda, o yüzden bırak arama en azından bgn arama... :çok üzgünüm:

hep askerlık kızlar.... sonuc olarak bittii artıkk nedesemde boş annem bıle konstu ama artıkk yok o hayatımda bu kadar agır odeyecegımı tahmın etmezdım ... onun için ne kadar degerlıymısım vay be. her defasın da actıgım her konuda askerlık dedıler... psıkolojı dedıler.... bole sevdıgını telefn ettı dıe bırakacak kadar nasıl bır psıkolojı içim yanıyo ya resmen şimdi bu yrayı nasıl kapatıcam??? akıl verin ne olur

cnm benim bu ilişki sana zaman geçtikçe daha fazla zarar verir ne kadar acı çeksende uzak durmalısın hem gör bak daha fazla kıymetin olur ilerde bu kişi ile yaşadıkların sana çok saçma gelicek nasıl böyle bir hataya düştüm diye kesinlikle uzak durmalısın biraz sabır inancını bilmiyorum ama allaha sığın dua et geçicektir..suan cekiceğin acı ileride cekicekleinden daha az olucaktır inan bana..allah gönlüne versin bir an önce unutman dileği ile gelişmeleri yazarsın gönlüm beni dinlemenden yana..

kızlar ne yazacagımı nasıl baslıcamı bılemıyorum suan..bana akıl verın aşk acısı geçermi bitermii nolur yardım edin ya içimdeki acıyı nasıl dindiricem ne yapmam gerekiyo ALLAH rızası için bana akıl verin içim yanıyo resmen 2.5 yıllk ılskıde hep o yonetti her istediğini yaptım askerde diye sesimi hayla cıkarmadım.... askerde tel kullanıodu sarjım bıtıo dedı arama demıstı aradım dıye ılıskımızı bıtrdı yeter artık dedi....ya ne yapcam ben ne yapmam gerek ölsede bıtrdı ıse donmez kızlar ne olur yardım edın bana yaaa ne yapmam gerek kızlar.... aramasam nıe aramadın der arasam nıe aradın der mesaj atsamda aynı nolur yardım edın

ayy canım benim....
bence zamana bırak yaptığının hata olduğunu anlayacak ve özür dileyecektir senden...
şayet dilemezse bırak zaten o senn kıymetini bilememiş bilemez de bundan sonra...
ama dediğin gibi sürekli onun yönetmesi sana zarar verecektir ilerde de...
sen de sağlıklı kafayla bi düşün ona da zaman ver derim ben....:kahve:

bu askerde telefon kullanma olayını da anlamıyorum zaten yasak, o arasa neyse diycem,boş vaktidir kimsenin olmadığı bi yerdedir falan...sen zamansız aradıysan ona kızmıştır belki..

maalesef uğruna ölesiye sevilenler bu tip antisosyal kişilik bozukluğu olanlar oluyor.

tedavisi bile yok bunların, psikiyatriste götürdüğünüz zaman "iflah olmaz arkanıza bile bakmadan kaçın" diyorlar.

şimdi lütfen doğru söyle şiddet uyguladı mı?

canım demekki üstüne çok gitmişssin oyuzden yeter demiş br bırak bakalım ne yapacak eminim barısırsınız sakın üzülme tatlım sen.

tatlım askerlikle alakası yok bu çocuk sana aşık değil. gerçekleri gör va başka aşklara yelken aç.

canım bence o her istediğinin yapılmasına alışmış,bu yüzden de resmen şımarmış askerlik psikolojisi falan ama biyere kadar yani, aradın diye ilişkimi bitermiş, aksine askerdeyken senin aramanın onu mutlu etmesi psikolojisini iyileştirmesi gerek yani.alışmış kudurmuştan beterdir,biliyo tabi emin senin onun her istediğini yapcağından,ondan böyle yapıyo,benim bir ark.erkek ark.da böyle alışmış her istediğinin verilmesine,artık çekilmez oldu,sen gak deyince et guk diyince su yaparsan o daha da ister.ama merak etme,bence böle bi ayrılık sebebi olmaz,saçma bir sebep sebep bile deil,barışırsınız kesin a.s.

ya canım öyle bı anlatmısınkı sankı senı hıc sevmemeıs gıbı senın karsında bu adam hıc eyılmemıs eger ıstemıyosa bosver dıycem ama zor benımde sevgılım askerde oda yazma arama der ama korkuyo yakalnmaktan uzulme psıkkolojılerı bozuk oluyo zor arar sen merak etme

bence kesinlile senin bu sevgilin ya salak yada tahtası eksik kesinlikle ona geri dönmeeeeeeeeeeeeee canımyaaaa yazıkkkkkkk sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım sen onu biraaz arayıp sorma biraz sakinleşsin sanırım biraz sinirli biri.Seni özleyecektir bi süre sonra o geri döner sen şimdilik bi şey yapma

Askerlik psikolojisi cnm bi kac gun sonra ara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X