Haklisin yazdiklarinda bende biliorum bunu aklimdaki sacma dusunceler duygumla hareket ediyomusum biliyorum duygumla hareket ettigimi ama dedikleriniz dogru gec oldu ama iki gundur uygulamaya calisiyorum yazmicamda iyice kendimi gurusuz yaptimCanım napıyosun lütfen şu adama yazmayı bırakır mısın. Sana yüzde elli elli dediği anda bitirecektin bu ne demek . Erkek koşucK kızın peşinden o istiycek o ikna edicek. İstemiyosa da güle güle diyceksin. Yazmışsın cevap vermemiş hala bekliyosun lütfen yapma. Ben çabalasam olur mu diye düşünme. Adam daha isteyip istemediğinin farkında değil yada yedekte tutmaya çalışıyo. Yüzde elli elli dediğinde tamam daha görüşmeyem diyip kapatıcaktın. Böyle uğraştıkça itici olursun inan. Seni sevmeyen biriyle ilişkin olmasını isteme. Sen resti çek zAten azcıkta istiyosa ,kaybetmekten korkup gelir peşinden gelmiyosa istemiyodur. Hem niyetini anlarsın hemde gururlu olursun...
Konussan konustuklarini duysan dersinki bu adam olmuste aglayani yok dersin her iliskinin sonu varmis ayakkabi alirken bile korkuyomus iliskiye baslarken dahada korkarmis herkes mutsuzmus evlenip noluyomus evlenenlerde mutuszmus ha birde eklio bunlari seni kendimden sogutmak icin soylemiyorum benim dusuncelerim bu dio hayata bakis acisi buymusSalla şu adamı. Ayak yapıyor sana. Sen neden bu kadar peşinden koşuyorsun ki? Garanti sayıyor seni ama arayışları başka. Sende her daim elinin altında olacak izlenimi vermişsin kalkmış bir yerleri. Sanki dünyayı kurtaracak beyefendi Bi tarafı istiyormuş da diğer tarafı yok diyormuş. Çok etkilenmişte neden karar veremiyor.madem öyle kimse ilişki yaşamasın nasıl olsa bitecek diye.
Sorunlu desem hani bunları düşündüğü için,ozaman dediğin gibi neden adım atıyorsun. Hem yanında sevgili gibi olacak hem de kendini ağırdan satacak.yok öyle dünya. Bence kesinlikle arama sorma naparsa yapsın. Bu adamla ilişkiye başlasan bu halleri zaten senide hayattan soğutur. Ne kadar güvensizmişsin kendine de ve arama sorma bakalım ne yapacak.Konussan konustuklarini duysan dersinki bu adam olmuste aglayani yok dersin her iliskinin sonu varmis ayakkabi alirken bile korkuyomus iliskiye baslarken dahada korkarmis herkes mutsuzmus evlenip noluyomus evlenenlerde mutuszmus ha birde eklio bunlari seni kendimden sogutmak icin soylemiyorum benim dusuncelerim bu dio hayata bakis acisi buymus
Madem oyle basta nie adim atiosun dimi iliski yasamaktan korkuyosan nie adim atiosun
Konussan konustuklarini duysan dersinki bu adam olmuste aglayani yok dersin her iliskinin sonu varmis ayakkabi alirken bile korkuyomus iliskiye baslarken dahada korkarmis herkes mutsuzmus evlenip noluyomus evlenenlerde mutuszmus ha birde eklio bunlari seni kendimden sogutmak icin soylemiyorum benim dusuncelerim bu dio hayata bakis acisi buymus
Madem oyle basta nie adim atiosun dimi iliski yasamaktan korkuyosan nie adim atiosun
Haklisin yazdiklarinda bende biliorum bunu aklimdaki sacma dusunceler duygumla hareket ediyomusum biliyorum duygumla hareket ettigimi ama dedikleriniz dogru gec oldu ama iki gundur uygulamaya calisiyorum yazmicamda iyice kendimi gurusuz yaptim
Ilisigimiz yok zaten en son cumartesi mesaj attim sonra konusuruz dedi sonra tekrat birsey soyledim gordu ve cvp bile yazmadi ondan sonra bende birsey yapmadim ne yapimki yeterince gurursuz oldum zatenBoşver canım o duygu bi gün bitebiliyor inan böyle saçmalayan bi insandan sa ne istediğini bilip seni gerçekten seven biri girsin hayatına. Adam hiç korkmuyo senin karşına başkası çıkarsa diye dimi. Korksa bi an önce sevgili olmak ister. Bu korkuyu yaşamayan insanda sevmiyodur kesinlikle. Bence bir an önce ilişiğini kes.
Evet kendine guveni cesareti yok ne yasadin da boylesin diorum aldstilmadimda terkedilmedimde ama biyleyim dioBoşver canım o duygu bi gün bitebiliyor inan böyle saçmalayan bi insandan sa ne istediğini bilip seni gerçekten seven biri girsin hayatına. Adam hiç korkmuyo senin karşına başkası çıkarsa diye dimi. Korksa bi an önce sevgili olmak ister. Bu korkuyu yaşamayan insanda sevmiyodur kesinlikle. Bence bir an önce ilişiğini kes.
Evet kendine guveni cesareti yok ne yasadin da boylesin diorum aldstilmadimda terkedilmedimde ama biyleyim dio
Tamsm o zaman sen istemiosun dedigimde ben oyle birsey demedim sen diosun bunu diyo sonrada tamam simdi baslayalim ama ayrilirsak bana kizmicaksin dio bitecegini bile bile ben nasil baslim o zaman dedim hem oyle dio hem tamam simdi baslasin dio sonra tekrar zamana birakalim dio zamana birakicak adam arar sorar dimi o da yok hep ben aradim sanki ben hemen sevgili olalim dedim tabi zamanla olur konusursun bulusursun uyusuomusun die bakarsin ona gore olalim ya da olmayalim dersin anlamadim ya cidden anlamadim tek istedigim icimdeki bu duyguyu bu dusunceleri atmakO laflara hiç mi hiç bakma gerçekten seven isteyen adam böyle bahaneler sunmaz. Bana göre tam bir bahane bunlar. Seni bi anda kaybetmek istemediği için bu şekilde konuşuyor. İlişki istemiyor ama yan cebimde ol diyor. Sen o an diycektin ki düşüncelerimiz zıtmış tamamen bende böylr biriyle olmak istemem iyi ki en baştan söyledin diyip kestirip atacaktın.
Ayrıca düşünsene eğer doğruysa ayakkabı alırken bile 40 kere düşünen insan çok sıkıcı değil mi ya :/
Insallah canim icimden atsam o duyguyu bir daha yuzune bakmam ben boyle uzulurken dusunurken adam keyfine bakiodur aramicam hepiniz oyle diosunuz hepinizde haklisinizOnlar tamamen bahane benim gözümde. Seni kırmamak ve tamamen kaybetmemek için o şekilde konuşmuş. Bu adam sevgili olmak istese dahi hemen kabul etmeyip süründürmelisin. Görüp cevap yazmamış birde hiç takılma ve düşünmemeye çalış. Daha iyisi çıkar inşallahh canımmm.
Insallah canim icimden atsam o duyguyu bir daha yuzune bakmam ben boyle uzulurken dusunurken adam keyfine bakiodur aramicam hepiniz oyle diosunuz hepinizde haklisiniz
InsallahAtarsın canım zamanla. Karşına başka biri çıkarda daha kolay atarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?