Kizlar nolur yardim edin:(((

Salla şu adamı. Ayak yapıyor sana. Sen neden bu kadar peşinden koşuyorsun ki? Garanti sayıyor seni ama arayışları başka. Sende her daim elinin altında olacak izlenimi vermişsin kalkmış bir yerleri. Sanki dünyayı kurtaracak beyefendi Bi tarafı istiyormuş da diğer tarafı yok diyormuş. Çok etkilenmişte neden karar veremiyor.madem öyle kimse ilişki yaşamasın nasıl olsa bitecek diye.

Haklisin yazdiklarinda bende biliorum bunu aklimdaki sacma dusunceler duygumla hareket ediyomusum biliyorum duygumla hareket ettigimi ama dedikleriniz dogru gec oldu ama iki gundur uygulamaya calisiyorum yazmicamda iyice kendimi gurusuz yaptim

Konussan konustuklarini duysan dersinki bu adam olmuste aglayani yok dersin her iliskinin sonu varmis ayakkabi alirken bile korkuyomus iliskiye baslarken dahada korkarmis herkes mutsuzmus evlenip noluyomus evlenenlerde mutuszmus ha birde eklio bunlari seni kendimden sogutmak icin soylemiyorum benim dusuncelerim bu dio hayata bakis acisi buymus
Madem oyle basta nie adim atiosun dimi iliski yasamaktan korkuyosan nie adim atiosun

Sorunlu desem hani bunları düşündüğü için,ozaman dediğin gibi neden adım atıyorsun. Hem yanında sevgili gibi olacak hem de kendini ağırdan satacak.yok öyle dünya. Bence kesinlikle arama sorma naparsa yapsın. Bu adamla ilişkiye başlasan bu halleri zaten senide hayattan soğutur. Ne kadar güvensizmişsin kendine de ve arama sorma bakalım ne yapacak.

O laflara hiç mi hiç bakma gerçekten seven isteyen adam böyle bahaneler sunmaz. Bana göre tam bir bahane bunlar. Seni bi anda kaybetmek istemediği için bu şekilde konuşuyor. İlişki istemiyor ama yan cebimde ol diyor. Sen o an diycektin ki düşüncelerimiz zıtmış tamamen bende böylr biriyle olmak istemem iyi ki en baştan söyledin diyip kestirip atacaktın.

Ayrıca düşünsene eğer doğruysa ayakkabı alırken bile 40 kere düşünen insan çok sıkıcı değil mi ya :/

Haklisin yazdiklarinda bende biliorum bunu aklimdaki sacma dusunceler duygumla hareket ediyomusum biliyorum duygumla hareket ettigimi ama dedikleriniz dogru gec oldu ama iki gundur uygulamaya calisiyorum yazmicamda iyice kendimi gurusuz yaptim

Boşver canım o duygu bi gün bitebiliyor inan böyle saçmalayan bi insandan sa ne istediğini bilip seni gerçekten seven biri girsin hayatına. Adam hiç korkmuyo senin karşına başkası çıkarsa diye dimi. Korksa bi an önce sevgili olmak ister. Bu korkuyu yaşamayan insanda sevmiyodur kesinlikle. Bence bir an önce ilişiğini kes.

Ilisigimiz yok zaten en son cumartesi mesaj attim sonra konusuruz dedi sonra tekrat birsey soyledim gordu ve cvp bile yazmadi ondan sonra bende birsey yapmadim ne yapimki yeterince gurursuz oldum zaten

Evet kendine guveni cesareti yok ne yasadin da boylesin diorum aldstilmadimda terkedilmedimde ama biyleyim dio

Evet kendine guveni cesareti yok ne yasadin da boylesin diorum aldstilmadimda terkedilmedimde ama biyleyim dio

Onlar tamamen bahane benim gözümde. Seni kırmamak ve tamamen kaybetmemek için o şekilde konuşmuş. Bu adam sevgili olmak istese dahi hemen kabul etmeyip süründürmelisin. Görüp cevap yazmamış birde hiç takılma ve düşünmemeye çalış. Daha iyisi çıkar inşallahh canımmm.

Tamsm o zaman sen istemiosun dedigimde ben oyle birsey demedim sen diosun bunu diyo sonrada tamam simdi baslayalim ama ayrilirsak bana kizmicaksin dio bitecegini bile bile ben nasil baslim o zaman dedim hem oyle dio hem tamam simdi baslasin dio sonra tekrar zamana birakalim dio zamana birakicak adam arar sorar dimi o da yok hep ben aradim sanki ben hemen sevgili olalim dedim tabi zamanla olur konusursun bulusursun uyusuomusun die bakarsin ona gore olalim ya da olmayalim dersin anlamadim ya cidden anlamadim tek istedigim icimdeki bu duyguyu bu dusunceleri atmak

Insallah canim icimden atsam o duyguyu bir daha yuzune bakmam ben boyle uzulurken dusunurken adam keyfine bakiodur aramicam hepiniz oyle diosunuz hepinizde haklisiniz

Insallah canim icimden atsam o duyguyu bir daha yuzune bakmam ben boyle uzulurken dusunurken adam keyfine bakiodur aramicam hepiniz oyle diosunuz hepinizde haklisiniz

Atarsın canım zamanla. Karşına başka biri çıkarda daha kolay atarsın inşallah

Bugun mesaj atmadigim ikinci hunude bitirdim insallah kararli durup atmicam ne hali varsa gorsun kendi gibi insanlarla karsilastirisn Allahim onu

Siz anlamamak da ısrar ediyorsunuz.. Seven insan öyle mi davranır. Size açıkça ne hissettiğini söyler .. Seven insan farklıdır. O sadece sizin gibi bir seven bulmuş ego patlaması yaşıyor. Sizinle egosunu sisiriyor.Çevir kazı yanmasın.. Sizi de tutmak istiyor .
Bence kendinizi geri çekin tamamen.. Hatta uzak durun. Seven insan size her türlü ulaşır.

Canım o adam nesli tükenmekte olan bir adam bence. Dürüstmüş açık açık söylemiş. Ben seni bırakır giderim bigün sevgili de olsak bana güvenme demiş. Bu çok rastlanan bir durum değil. Genelde sana aşığım ölürüm biterim deyip bırakıp gidenler çoğunlukta çünkü.

Ayrıca bide şu var ki seni gerçekten istese ve sevseydi o yüzde oranı %50 olmazdı. Peşini bırakmaz her yerde karşına çıkar cevap alana kadar arardı bence. Yani şuanda senin yaşadığın sancıları o yaşardı.

Yani kıssadan hisse adam dürüstmüş ama sen ilgin olduğu için anlamak istememişsin canım. Mutlaka karşına başkaları çıkar.

Ne oldu nazlanan kizlarimiza, " ben senin icin dunyayi yakarim evlen benimle karim ol" diyen erkeklerimize ya.

Hic ozenmiyomusun bu hikayelere?
Degermi yanarli donerli kendini bilmeyen kararsiz erkekler icin gencligini curutmeye?
Oysaki etrafinda baksan kararlilikla seni seven seni istyen elbet birileri cikar.

Bende de vardı böyle 3 sene önce. Aynı tip herif. Çocukluk arkadaşımdı. İkimiz de birbirimize aşıkmışız çocukken. 10 sene sonra karşılaştığımızda ortaya çıktı konuşurken. Sevgili gibi el ele geziyorduk. Hatta öpüşmüştük bile. İşte senin yanına gelince çok huzurluyum. Aklım başımdan gidiyor falan demişti ama sevgili olmaya yanaşmıyordu. Seni kaybetmekten korkuyorum ayrılırsak falan. Aynı sözler yani. Nitekim çok acı çektim. Ama bıçakla keser gibi kestirip atmazsan geçmiyor bu hisler. Sonra değerimi anladı herhalde ki 3 sene sonra tekrar yanaşmaya çalıştı ama bilmediği bir şey vardı; sevgilim böyle adamlardan hiçbir şey olmaz canım. Bence kestirip atman en doğrusu. Çünkü süründürür seni. Azcık kalbine söz geçir canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…