Son dakika gelismesind sevindim Allah cc hayirli insanlari cikarsin karsinizaVazgectim kizlar icim acisada vazgectim o keyfine bakarken ben canimi yaktim agladim dusundum ne icin biyle bir adam icin toplicam kendimi ceksemde acimi o bunu bilmicek ne hali varsa gorsun bu saatten sonra
Son dakika gelismesind sevindim Allah cc hayirli insanlari cikarsin karsiniza
Son dakika gelismesind sevindim Allah cc hayirli insanlari cikarsin karsiniza
Vazgectim kizlar icim acisada vazgectim o keyfine bakarken ben canimi yaktim agladim dusundum ne icin biyle bir adam icin toplicam kendimi ceksemde acimi o bunu bilmicek ne hali varsa gorsun bu saatten sonra
gurur murur yapmadim gercekten yapmam gerekenin en fazlasini yaptim icimde dicek bir sey kalmadi belkide bu rahatlatti beni bilmiyorum ama keske bana umut veriri gibi konusmasaydi davranmasaydi yanimda sevgili gibi davraniop gidince aklim karisik korkuyorum demeseydi o zaman bunkafar uzulmezdimSon dakika gelismesind sevindim Allah cc hayirli insanlari cikarsin karsiniza
Aramicam canim ne diye arim ki ne yazim ki docek bir seyim kalmadi her sey ona kalmisti o da isteseydi arardi ama onun umrunda bile olmadim amaci takilmakmis belliki ha bu arada dun facesine baktim bi kiz eklemis kiz bunun paylasimini profil fotosunu begenmis kiz tas catlasin 94 lu yani cocuk amaci farkliymis gercekten bu adaminSevindim bende bu kararına. Aynen böyle devam arayıp sorsa bile yüz vermezdim hayır derdim ben bu adama. Geçecek zamanla başka bişeylere ver kendini gez toz keyfine bak
Gurur falan yaomadim gerçekten y
gurur murur yapmadim gercekten yapmam gerekenin en fazlasini yaptim icimde dicek bir sey kalmadi belkide bu rahatlatti beni bilmiyorum ama keske bana umut veriri gibi konusmasaydi davranmasaydi yanimda sevgili gibi davraniop gidince aklim karisik korkuyorum demeseydi o zaman bunkafar uzulmezdim
Ben bişeyi çok merak ediyorum; sizi bi erkeğin peşinde bu kadar koşturan,gururunuzu ayaklar altına serdiren, kadın olduğunuzu unutturan duygu AŞK mı oluyo??? Kusura bakmayın da 2 evlilik yaptım bi sürü de ciddi ilişkim oldu.. Demekki ben hiç aşık olmadım!! Olmamayı da tercih ederim!! Resmen saçmalamışsınız artık!Bahsetmistimde burda o insani aklimdan atamiyorum iliskiden korkuyorum baslasakta biter dedi herseyin sonu var ayrilmayacagimizin garantisi yok dedi sen ne dusunuosun dedi ben kendime guveniyorum iliskiye baslamaktanda korkmuyorum dedim yok sen cok iyisin etkilendimde seni kaybedersem cokta pisman olucam diyo ama bilmiyorum karar veremiyorum diyip durdu yuzde elli yuzde elliymis bir yani benden kacmasini diger yani bana kosmasini istiyomus bir hafta boyunca bir gun durdun birgun mesaj attim o aradi ama hic o ilk aramadi ya da mesaj atmadi en son cumartesi mesaj attim ben o hissi hissettim o duygunun pesinden gitmek istiyorum sen neden korkuyosun bu kadar dedim bende uzuluyorun yapma biyle falan demis sonra konusalim olur mu demis bende birsey daha yazdim sonra tamam dedim cumartesi gordu mesaji ama donmedide cvpta yazmadi kizlar icim icimi yiyo sanki diyorum ben ugrassam olur mu diorum cumartesinden beri bende atmiyorum mesaj cok kotuyum zor tutuyorum aklimdanda atamiorum nolur kizlar napim ben nasil davranim
Siz tum kalbinizle yonelmissiniz ona samimi davranmissiniz tuhaflik onda kararsiz tutarsiz cok caba sarfettiniz bikarsiniz tabiki kim tek tarafla yurutebilir gel gitlere dayanabilir? Gercekten sizi seven birini hak ediyorsunuz ama bu o degil Allah cc tam istediginiz gibi birini cikarsin karsiniza sadik ve cok seven ,aminGurur falan yaomadim gerçekten y
gurur murur yapmadim gercekten yapmam gerekenin en fazlasini yaptim icimde dicek bir sey kalmadi belkide bu rahatlatti beni bilmiyorum ama keske bana umut veriri gibi konusmasaydi davranmasaydi yanimda sevgili gibi davraniop gidince aklim karisik korkuyorum demeseydi o zaman bunkafar uzulmezdim
Amin canim tesekkur ederim evet bıraktım artik ne hali varsa görsun guya yedekte tutucakti cani sklinca gelcek ti simdi karsisina kendi gibi biri çıksınSiz tum kalbinizle yonelmissiniz ona samimi davranmissiniz tuhaflik onda kararsiz tutarsiz cok caba sarfettiniz bikarsiniz tabiki kim tek tarafla yurutebilir gel gitlere dayanabilir? Gercekten sizi seven birini hak ediyorsunuz ama bu o degil Allah cc tam istediginiz gibi birini cikarsin karsiniza sadik ve cok seven ,amin
Aslinda durum oyle degil yeni bir ortama geldim kimseyi tanimadigim yer evdede yalnizim arkadasimda yok bu bosluk anima denk geldi ben de onu birsey sandim gozumde buyttum simdi daha yeni yeni aciorum gozumu haklisiniz gururumu ayaklar altina aldim ama icimde kalmadi dedimya tam bosluk animda vurduBen bişeyi çok merak ediyorum; sizi bi erkeğin peşinde bu kadar koşturan,gururunuzu ayaklar altına serdiren, kadın olduğunuzu unutturan duygu AŞK mı oluyo??? Kusura bakmayın da 2 evlilik yaptım bi sürü de ciddi ilişkim oldu.. Demekki ben hiç aşık olmadım!! Olmamayı da tercih ederim!! Resmen saçmalamışsınız artık!
Haklisin canim buna baglanip kalsam iyice kafayi yicektim acaba olcakmi olmicak mi ne zaman beni birakicak ne dusunuyo die o bosluk animda iyice kaptircaktim kendimi kendini bilmeyen biri icinBence aksine bu durumda daha çok sevinmelisin böyle iki yüzlü olan oyun oynayan insandan kurtulduğun için
Bi laf varya, ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca diye.. Seni sevmedikten sonra, gözünün içine bakmadıktan sonra dünyanın en mükemmel adamı olsa kaç yazar.. İlişkilerde erkek aşık değilse,sevmiyosa sonunuz hüsran(boynuz) olur unutma canım.. Kafayı toparlayıp farketmene sevindim..Zararın neresinden dönersen kardırAsli
Aslinda durum oyle degil yeni bir ortama geldim kimseyi tanimadigim yer evdede yalnizim arkadasimda yok bu bosluk anima denk geldi ben de onu birsey sandim gozumde buyttum simdi daha yeni yeni aciorum gozumu haklisiniz gururumu ayaklar altina aldim ama icimde kalmadi dedimya tam bosluk animda vurdu
Haklisin bir iliski tek tarafli olucagina hic olmasin daha iyi hep arayan hem dusunen hep alttan alan taraf ben olucaktim adam hep keyfine bakicak ti nasil olsa aratan soran var die amin canim Allah hepimizi boyle dengesizlerden korusun insallah Allah ona kendi dengini verir o zaman posman olur birde diyo seni kaybedersem pisman olurum dio ama tamam da demiyo yedek kalicam yani simdi aklima geldikce sinirleniyorum sen kimsin beni benklemeye aliosunBi laf varya, ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca diye.. Seni sevmedikten sonra, gözünün içine bakmadıktan sonra dünyanın en mükemmel adamı olsa kaç yazar.. İlişkilerde erkek aşık değilse,sevmiyosa sonunuz hüsran(boynuz) olur unutma canım.. Kafayı toparlayıp farketmene sevindim..Zararın neresinden dönersen kardırİnşallah karşına seni seven düzgün bi adam çıksın..
Neyse sinirlenme boşver ona o KİMliği sen tavırlarınla vermişsin çünkü, belli ki kendini bişey zannetmiş, havası söner yakındaHaklisin bir iliski tek tarafli olucagina hic olmasin daha iyi hep arayan hem dusunen hep alttan alan taraf ben olucaktim adam hep keyfine bakicak ti nasil olsa aratan soran var die amin canim Allah hepimizi boyle dengesizlerden korusun insallah Allah ona kendi dengini verir o zaman posman olur birde diyo seni kaybedersem pisman olurum dio ama tamam da demiyo yedek kalicam yani simdi aklima geldikce sinirleniyorum sen kimsin beni benklemeye aliosun
Konussan konustuklarini duysan dersinki bu adam olmuste aglayani yok dersin her iliskinin sonu varmis ayakkabi alirken bile korkuyomus iliskiye baslarken dahada korkarmis herkes mutsuzmus evlenip noluyomus evlenenlerde mutuszmus ha birde eklio bunlari seni kendimden sogutmak icin soylemiyorum benim dusuncelerim bu dio hayata bakis acisi buymus
Madem oyle basta nie adim atiosun dimi iliski yasamaktan korkuyosan nie adim atiosun
Yok canim farkli sehirdeyiz oyle gorme imkanim yok ama ben iki gun mesaj atmayinca noldu buna hayret atmiyo demistirNeyse sinirlenme boşver ona o KİMliği sen tavırlarınla vermişsin çünkü, belli ki kendini bişey zannetmiş, havası söner yakındaHergün görmek zorunda falan olduğun biriyse de hiç sinirli davranma, normal selam sabaha devam et, özel bi ilgi gösterme, eğer konuşmak isterse o konularda, sen de ben o mevzuyu kapattım herkes yoluna baksın dersin umursama yani varlığı yokluğu bir gibi davran ki o kalkan poposu yerin içine girsin Amaaaan boşver canım yaa adam mı yok allasen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?