kızlar nolur yardım edin :(

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
28
adetimden 3 gün once hcg 76ydı ıkıgun sonra 310.41 oldu ıkı gun sonra 586.52 olmus doktora gıttım bugun muayene ettı alttan rahım kalınlasmıs normal bır gebelık gorunuyor dedı ama çok saglıklı bır ılerleme degıl dedı butun morallerım alt ust oldu boyle olan varmı(((((

Bebeğim düzene girer merak etme üzülme olacak verdi mi ?progestan kullan istersen

doktor çok saglıklı ılerleme degıl dedı ama:s
iki katı şart değil % 60 artması yetiyor şu doktorlar moral bozmaya bayılıyor ya hayret bişi canım bak şimdi stres bebeğinin en büyük düşmanı sen böyle yaparsan olmaz üzme bebeğini rahatla biraz herşey çok güzel olacak diye düşün

doktor çok saglıklı ılerleme degıl dedı ama:s
Yahu sen ne bakıyorsun doktorlara onlar herşeye hazırlıklı olalım diye kötü senaryoyu önceden kuruyorlar iki katı artması şart değil bebeğim sen kalk git eczaneye progestan al onu kullan reçetesiz kullanabilirsin stres sıkıntı üzüntü yapma bebeğine zarar verme lütfen

Ya bu artış meselesi çok mu önemli benim doktorum sadece bir kere baktı beta hcg me bhamilesin dedi bir daha bakılacak mı dedim gerek yok dedi ardından keseyi gördük şimdi kalp atışını bekliyoruz çok takılmayın bence. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi dua edin

harap oldum resmen ya

işte benım gıbı pimoirikli ve korkak insanların moraqllaerını bozmak ıcın yapıyolar

valla bazı Dr lar kötüyü önceden söylüyor ve çıktığı da oluyor tabi ki moraller bozuluyor doğru çıksın istemiyorsun ama ben artık o kadar yoruldum ki hamile kalmak bile bize acaba birşey olacak mı diye tereddüt ettiriyo

Canim doktoru bazen takmamak lazim...
Ilk gebeligimde 15.15 cikan degerime saglikli bir gebeliginiz var diyen doktorum ..
Ertesi aydaki 120 cikan sonucuma saglikli gebelik degil dedi...
15 cikan kimyasalla sonuclandi...
120 degeri olan sagliksiz dediginde ise oglumu aldim kucagima :)

harap oldum resmen ya
Yapma kuzum sakin ol artış gayet iyi bence emin ol kendini üzerek bebeğini de üzüyorsun yapma sen inançlı bir kadınsın bol bol dua edelim birbirimize Rabbim evlatlarımızi esirgesin harap olacak bir durum yok ki keseyi görmek için çok erken sağlıklı olan olmuş rahim kalınlaşmış doktorun hep böyle seni üzecekse doktorunu değiş bence

değiştiricem zaten cuma gunu son randevum .

aradıgım jınekologların hıc bırı anormal demedı gayet normal dedı hepsi

Hayırlı olsun, hiç canını sıkma gayet güzel bir değer.%60 'a kadar olan artışlar normal kabul edilir. Herkesin artışı iki katı olacak diye bir kaide yok. benimki bazen iki katı, bazen daha düşük bazen de üç katına kadar arttı. Boş yere canını sıkma. Gebeliğinin tadını çıkar. Bol bol su iç çünkü bebek kanla besleniyor şuan.Bana da doktorum gelişimi geriden takip eden bebeğim için yeterli beslenemiyor sanırım dedi halbuki ben biliyorum ki geç döllenme yaşadım:) Bunu onun söylemesi gerekirdi ama hep en kötüsünü seçiyorlar seçenek olarak bizi hazırlamak için. Yürüyüş yap moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…