- 1 Haziran 2016
- 114
- 40
- 18
- 28
- Konu Sahibi hasret5961
-
Bebeğim düzene girer merak etme üzülme olacak verdi mi ?progestan kullan istersenadetimden 3 gün once hcg 76ydı ıkıgun sonra 310.41 oldu ıkı gun sonra 586.52 olmus doktora gıttım bugun muayene ettı alttan rahım kalınlasmıs normal bır gebelık gorunuyor dedı ama çok saglıklı bır ılerleme degıl dedı butun morallerım alt ust oldu boyle olan varmı(((((
doktor çok saglıklı ılerleme degıl dedı ama:sBebeğim düzene girer merak etme üzülme olacak verdi mi ?progestan kullan istersen
iki katı şart değil % 60 artması yetiyor şu doktorlar moral bozmaya bayılıyor ya hayret bişi canım bak şimdi stres bebeğinin en büyük düşmanı sen böyle yaparsan olmaz üzme bebeğini rahatla biraz herşey çok güzel olacak diye düşündoktor çok saglıklı ılerleme degıl dedı ama:s
Yahu sen ne bakıyorsun doktorlara onlar herşeye hazırlıklı olalım diye kötü senaryoyu önceden kuruyorlar iki katı artması şart değil bebeğim sen kalk git eczaneye progestan al onu kullan reçetesiz kullanabilirsin stres sıkıntı üzüntü yapma bebeğine zarar verme lütfendoktor çok saglıklı ılerleme degıl dedı ama:s
harap oldum resmen yaYahu sen ne bakıyorsun doktorlara onlar herşeye hazırlıklı olalım diye kötü senaryoyu önceden kuruyorlar iki katı artması şart değil bebeğim sen kalk git eczaneye progestan al onu kullan reçetesiz kullanabilirsin stres sıkıntı üzüntü yapma bebeğine zarar verme lütfen
işte benım gıbı pimoirikli ve korkak insanların moraqllaerını bozmak ıcın yapıyolarYa bu artış meselesi çok mu önemli benim doktorum sadece bir kere baktı beta hcg me bhamilesin dedi bir daha bakılacak mı dedim gerek yok dedi ardından keseyi gördük şimdi kalp atışını bekliyoruz çok takılmayın bence. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi dua edin
Yapma kuzum sakin ol artış gayet iyi bence emin ol kendini üzerek bebeğini de üzüyorsun yapma sen inançlı bir kadınsın bol bol dua edelim birbirimize Rabbim evlatlarımızi esirgesin harap olacak bir durum yok ki keseyi görmek için çok erken sağlıklı olan olmuş rahim kalınlaşmış doktorun hep böyle seni üzecekse doktorunu değiş benceharap oldum resmen ya
değiştiricem zaten cuma gunu son randevum .Yapma kuzum sakin ol artış gayet iyi bence emin ol kendini üzerek bebeğini de üzüyorsun yapma sen inançlı bir kadınsın bol bol dua edelim birbirimize Rabbim evlatlarımızi esirgesin harap olacak bir durum yok ki keseyi görmek için çok erken sağlıklı olan olmuş rahim kalınlaşmış doktorun hep böyle seni üzecekse doktorunu değiş bence
evetAynı saatlerde mi yapıldı? O bile etkiliyor çünkü.
Aynen öyle tatlım çok normal rahatla artıkaradıgım jınekologların hıc bırı anormal demedı gayet normal dedı hepsi
allah hepınızden razı olsunAynen öyle tatlım çok normal rahatla artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?