kızlar nolur yardım edin :(

76 dan 310 a cıkıncayuksek bıle demıstım kendı kendıme sevınıp

Ya bisey dicem. Neden sik sik test yapiyorsunuz? Ne gerek varki evham yapmaya. Kesenin ve icindeki bebegin gorunmesini bekleyin. Gorunmesse duser zaten anomalili bir gebelikmis. Vucut bunu atacak bu sekilde. Cok acele ediyorsunuz cok

dua et bence hemde bol bol dua et elini göbeğine koy dua et ve 48 saate bir hcg ver istersen başka doktorda takip et kafana takma umarım herşey yolunda gider

Ya bisey dicem. Neden sik sik test yapiyorsunuz? Ne gerek varki evham yapmaya. Kesenin ve icindeki bebegin gorunmesini bekleyin. Gorunmesse duser zaten anomalili bir gebelikmis. Vucut bunu atacak bu sekilde. Cok acele ediyorsunuz cok
evham degılmı ? hayatı kendımıze zehir etmek degılmı işte....

Canım hayırlı olsun gebeliğin. Doktorlar genelde 1500 lü değerlere kadar gebe bile saymıyor insanı. Moral bozmak yok sıkılmak Yok canım.
!
Maşallah değerlerin güzel artmış.
Ben Adetime dört gün kala kan testinde 21,7 çıktı. Doktorumu aradım neden erken baktın diye kızdı bana. Bir daha ne zaman dedim sabredebilirsen bir hafta sonra dedi tabi ben de o sabır nerdeeeeee. Dinlemedim hata ettim çünkü 2 gün sonra değerim 35,6 çıktı. Doktorum beni değerim 1500 leri bulunca randevuya kabul etti. 7 haftalıktım. Hop bir baktım kese de var Bebek te var kalp Sesi de var şimdi dedi anladın mı neden beklettiğimi.
Sen de iki günde bir gitmek yerine en zindan üç günde bir baktır. Ya da biraz bekleyip bir randevu al Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…