Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben test yaptiktan 2gun sonra adet oldum belki az bisey yukselmisti ama kanama baslayinca sifirlandi. kanida zaten lekelenmem baslayinca vermistim ozamanda sonuc 0 cikti. hayirlisi olsun artik. bu arada insallah toteminde tutar :)
Ben test yaptiktan 2gun sonra adet oldum belki az bisey yukselmisti ama kanama baslayinca sifirlandi. kanida zaten lekelenmem baslayinca vermistim ozamanda sonuc 0 cikti. hayirlisi olsun artik. bu arada insallah toteminde tutar :)
Ayyy insAllah cnm :) sende belki kimyasal gebelik yasamissindir. Ben kimyasaldan sonraki ay 6 gun gectiginde yapmistim testi. Sanirim o ay da kimyasal oldu cunku baya belirgindi cizgi. Cnmm tum isteyenlere arattirmasin Rabbim :) saglikli hayirli evlatlar nasip etsin :)