• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR NOLUR YARDIMCI OLUN 10 gun geciktim

mucizelereinanin1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
390
167
33
Selamlar herkese biz 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle geçen ay yumurtlama zamanımı falan ayarlamama rağmen günü gününe adet oldum bu ay hiç zamanlama yapmadan 10 gün geciktim erken gebelik testi ve kaset testte negatif son 4 gündür falan test yapmadım hiç bir adet belirtim ya da hamilelik belirtimde yok sadece ara ara kasığıma sancı giriyor yarın kan testine gidicem benimle aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mı yazar mısınız

Merhaba ilk hamileliğimde benzer durumları yaşamışız fakat benim 5 gün gecikti hiç belirti yaşamadım ağrım sancım olmadı sadece 5 gün geçti ve hamileydim belki geç döllenme oldu ondan çıkmadı yada mevsimsel dönemden geciktiniz yarın yaptırın eğer varsa ilk idrar falan beklemenize gerek yok ben testi akşam yaptım ve pozitifti inşallah hakkınızda hayırlısı.

Selamlar herkese biz 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle geçen ay yumurtlama zamanımı falan ayarlamama rağmen günü gününe adet oldum bu ay hiç zamanlama yapmadan 10 gün geciktim erken gebelik testi ve kaset testte negatif son 4 gündür falan test yapmadım hiç bir adet belirtim ya da hamilelik belirtimde yok sadece ara ara kasığıma sancı giriyor yarın kan testine gidicem benimle aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mı yazar mısınız
Canım benim korunmayı bıraktığım 2 ay ben de bayağı rahatsızlandım hamilelik belirtileri gösterdim adetim düzensizleşmişti. Vücudun alışmaya çalışıyor sonuçta vücuduna farklı bi sıvı giriyor. Ama hamilelikte olabilir neden olmasın 10 gün çok fazla geç döllenme olabilir. Doktora git için rahatlar ❤️

Kan testi verseniz direk net sonuç çıkar 10 günlük gecikme fazla

Geçen ay adetinize kaç gün kala olmuştu yumurtlamanız? Bazen geç döllenme olunca, yani geç yumurtlayıp bu yumurta da döllenince adet gecikmesine rağmen süreç geç başladığı için gebelik de geç öğrenilebiliniyor. Ama tabii ki başka bir sebepten de adetiniz gecikmiş olabilir.

Geçen ay adetinize kaç gün kala olmuştu yumurtlamanız? Bazen geç döllenme olunca, yani geç yumurtlayıp bu yumurta da döllenince adet gecikmesine rağmen süreç geç başladığı için gebelik de geç öğrenilebiliniyor. Ama tabii ki başka bir sebepten de adetiniz gecikmiş olabilir.
Ovulasyon testi yapmiyorum ama uygulamada 15 gun once gosteriyo yumurtlamadan 15 gun sonra adet olmusum

Belirtilerin neydi canim
Biraz uzun olacak ama aşırı derece kuyruk sokum ağrım vardı göğsümde mavi damarlar çıkmıştı en çok o şüphelendirdi beni adet gecikimi olmayana kadar hiç adet belirtim yoktu adet günüm geçtikten sonra da sanki her an adet olacağım gibiydi alt karnımda ağrı vardı sağ kaşığıma ağrı giriyordu arada bide en büyük belirtim benim yanaklarım ve çeneme doğru iltihaplı sivilceler çıktı birden şaşırdım ilk defa bu kadar sivilcem çıkmıştı meğerse hamilelik hormonundan oluyormuş adetim geciltiken sonra rüyamda çok korktum ben gerçekmiş gibiydi büyüklere anlatım sen kesin hamilesin dediler hamile olduğun için seni korkutmak istiyorlar dediler gerçekten de öyle çıktı

Back
X