• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR NOLUR YARDIMCI OLUN 10 gun geciktim

Rüya gördüm korkutmak istiyor demişler size nasıl bi rüya gördünüz benzer şeyler yaşıyorum bende
Adını anmak istemiyorum ama siz anladınız ne demek istediğimi onları gördüm işte baya sanki gerçek gibiydi o korkuyla gebe olduğumu öğrendim bir ay sonra tekrardan rüyamda korktum bağırdım ama kimse beni duymadı çok korkmuştum o zaman sonra bir baktım ki kanamam başlamış iki gün içinde de bebeğimi kaybettim 🥲korkuyorsanız biran önce bir hocanın yanına gidin size tavsiyem ben gidemedim yurtdışına olduğum için

Adını anmak istemiyorum ama siz anladınız ne demek istediğimi onları gördüm işte baya sanki gerçek gibiydi o korkuyla gebe olduğumu öğrendim bir ay sonra tekrardan rüyamda korktum bağırdım ama kimse beni duymadı çok korkmuştum o zaman sonra bir baktım ki kanamam başlamış iki gün içinde de bebeğimi kaybettim 🥲korkuyorsanız biran önce bir hocanın yanına gidin size tavsiyem ben gidemedim yurtdışına olduğum için
Ben güvenilir bir hocayla görüşme sağladım gerekenleri yaptık çok şükür şu an iyiyim. Yurtdışında olmanız farketmez benim görüştüğüm hoca telefondan da görüşme sağlıyor ve gerçekten güvenilir. Benim 2 kuzenim hafız onların hocasıydı.

Back
X