kizlar nolur yorumlayin

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin istiyorum tabi ben dayanamicam kan testine gitcem sanirim seninde yavrunu allah bagislasin

Kizlar hamileyim kan testi yaptirdim allah isteyen herkese nasip etsin

Ay allah bagslasn cnm bi konu actim bende hamilelerden bi ayetel kursi birde elham okumalarini rica ediyrm snde okrmusun cnm sude arkdsmin bebegi olmasi icin bagslyrm dermsn

Tabikide canim mutlaka okucam allahim en kisa zamanda dualarini kabul etsin sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah

Tabikide canim mutlaka okucam allahim en kisa zamanda dualarini kabul etsin sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah

41 hamile olmasi lazm inşallah canim amin yaa senide sayiyrm ozman cok tşk

Ozel bisey yapmadim 4 . Denememizdi ama gecen ay ovulasyon testi almistim tutmadi bu sefer beklenen ovulasyon gununde beraber olmadik 2 gun sonra olduk ve tuttu yanlis hesapliyomusum megerse ve bu ay kendi haline biraktim olursa olur dusunmicem dedim cunku takinti haline getirmistim tuttu allahin izniyle srn ne kadarfir deniyosun

Bizimde bu ay 5.denememiz bu aralar yumurtlma zamanim cnm ins darisi basima yaa

Arkadaslar benim dun ovulasyon zamanimdi. Iliski oldu. Su an mide bulantim, kasik agrim ve bel agrim var. Dollenme olduysa da bu kadar cabuk belli olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…