kızlar noluurrr yardım edin:(((

cnm bnde 4 yıllık evliiy 2.5 yıl istemedik borcumuz da çoktu gerçi hala var ama keşke hemen düşünseymişim diyorum ya da diyorum o zmana da olmayacaktı evliliğim ilk yıllardan bunun tasasına düşmekten tadını çıkaramayacaktım en azından bari o yıllar inanılmaz kafam rahattı şu an hiç bişeyden keyif almıyorum insan hemen bi deneyince olacak sanıyor olmayınca büyük hayal kırıklığı..inşallah sen bir an önce kavuşursun bnm gibi olmazsın[/

Ya her şeyin hayırlısı inşallah canım bunda da vardır bir hayır elbette ... Doğum kontrol hapı kullanmış mıydın o da geciktiriyor diye duymuştum

Esimde sadece morf. 0 cikmisti. Ama sayi 85 milyon sonrasi 125 milyon hizda 87 lerdeydi o degerleri cok iyiydi yani
Canım gözün aydın rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün vatanına milletine nağlı birey olmayı nasip etsin İNŞALLAH...malesef benim eşiminde morfolojisi 0 çıktı...senin hamileleğin bana da umut oldu

Canım gözün aydın rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün vatanına milletine nağlı birey olmayı nasip etsin İNŞALLAH...malesef benim eşiminde morfolojisi 0 çıktı...senin hamileleğin bana da umut oldu
Emodex kullansin caksir ve keci boynuzu kuru.kuruzum findik fistik..bide biz 1 kutu esime gun asiri klomen kullandik.sende dene.mutlaka faydasi olur canim

Emodex kullansin caksir ve keci boynuzu kuru.kuruzum findik fistik..bide biz 1 kutu esime gun asiri klomen kullandik.sende dene.mutlaka faydasi olur canim
Tamam canım çok teşkkür ederim...verdiğin bilgiler için

Geçenlerde duyduğum bir söz vardı;

Her şeyin bir zamanı, her zamanın bir amacı vardır.
Doğumun da ölümün de,
Kazanmanın da kaybetmenin de,
Gülmenin de yas tutmanın da,
Sevmenin de sevilmenin de,
Konuşmanın da susmanın da,
Savaşın da barışın da.

Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
Bir abla var nette ..niye herseyi kadınlar yapıyor ,teknoloji ilerledi, artık erkekler de doğursun, mesela ben kocama güveniyorum ,o yapar ,diyor :D ben 3 tane doğurdum .eşim 5 tane daha istiyor ..herşeyi devletten beklememek gerek ,millet olarak harekete geçmeliyiz, sen 5iz dogurursun ,sana güveniyorum dedim ,ben de :))) (biraz gül diye anlattım ama gerçek bir diyalog :D )

Gerçekten tip o kadar ilerledi ki ,umutsuzluğa kapılmak için çok erken ..yakında çocuk sahibi olacağına inanıyorum .moral çok önemli ,hormonları da etkilediği için .birde çok istememek ..bir süre tedavi gerekiyorsa uyguladiktan sonra çocuk fikrini aklından çıkar ve bu sırada korunma ..hiç aklında yokken karnında olsun ..

Canım gözün aydın rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün vatanına milletine nağlı birey olmayı nasip etsin İNŞALLAH...malesef benim eşiminde morfolojisi 0 çıktı...senin hamileleğin bana da umut old
siz de de morfoloji skıntısı mı var cnm inşallah çözülür sıkıntımız herhangi birşey yapıyomusunuz ilaç,kür vs..

Cektrdim canim.cekem dr sivi ilerledi dedi.ama filmde boncuk gibi bogum vardi baska dr lar hep bu hsg sikintili.senin tupler iltihabli buyuk ihtimal aliriz dediler.benim dedigim kadin belimi bagladi eve gidince süt buhari yap icine sarimsak dogra sarimsak tadi agzima geliyorsa sikinti yok dedi.oyle vesileyle kaldim.ins her isteyene versin rabbim
Bu bahsettiginiz oturma banyosu mu kizlar yoksa iciliyomu anlamadim.ben. eger iciliyosa sarimsagin tadi bariz gelmezmi zaten

Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
Mrb bi tavsiyede bulunmak istiyorum bizim 5 senedir bebgimiz olmuyodu esim 1 aydir hergun araliksiz kemik suyu icti sarimsakli ve çerez yedi sadece 1 ay yapti bunu hic bikmadan ve ben suan 7 haftalik hamileyim hic tahmin etmedigim anda oldu her aksam yemeginde icin esinizde sizde cok faydali kuzu yada dana kemigi

Tatile cikmak iyide.. kafayida goturdugun surece sknti gecmez.. buarada keciboynuzu kuru yapin esine..keci boynuzu pekmezi icir.. iliskiden yarim saat once turk kahvesi icir...tedaviye baslamadysanizda hemen baslayin ve milleti bos ver.. herkes birsey soyler.. bak gor hanile kaldigibda ikinciyi soracaklar :)

Back
X