kızlar noluurrr yardım edin:(((

Ilk basta sitres sakin yapma. Seni en iyi anlayanlardan biri benimdir canim. Ustelik beniim saglik sorunumdan dolayı anne olamiyordum. Sitres olacagi varsa da oldurmuyor. Benim son sansimdi ve kesinlikle umitli degildim. Olmayacak artik tamam dedim. Ikincisi keci boynuzu kurunu kesinlikle oneririm. Ben asilamamin 3.sunde anne adayi olabildim. Ve esimde sıkıntı olmamasina ragmen keci boynuzunu yedirdim kaynatip suyunu icirdim. Inan degerleri %60tan %90na cikti. Yikamadan sonra %80ne indi. Tabi benimde tedavim devam etti. Birde ari ciftliginden ari sutu, polen, propolis almani tavsiye ederim. Kadinin yumurtlama sansini yukseltiyor. Cok sukur 6 haftalik anne adayiyim. Insallah darisi senin basina kardesim. Bu mubarek ayda evlat isteyen herkese allahim tez zamanda hayirli evlat vermeyi nasip etsin. Aratmasin. Hic bir kadinin kucagini bos birakmasin.
cnm çok teşekkür ederim umutlarım tükeniyor bazen benim de aşılama doğal yoldan farksız diyorlar şans artışı var mı acaba tebrik ederim seni de Allah sağlıkla kavuştursun

Hiç aşılamayla uğraşmayın...boşuna para ve hormon yüklemesi...direk tüp bebeğe gidin...kızımda aynı sizin durumunuzdaydı...eşinizde sorun varsa aşılama zaman kaybı...kadında sorun yoksa ilk denemede hamilelik elde ediliyor...bizimkinde öyle oldu...başarısız bir aşılama sonrasında iyi bir tüp bebek merkezinde soluğu aldık...çok şükür 3 ay sonra Allah'ın izniyle meleğimiz geliyor...darısı sizinbaşınıza
tebrik ederim gözünüz aydın evet bende de sıkıntı yok sizdeki sıkıntı morfolojimiydi tüp bebek daha yüksek ihtimal olması sanırım vakit kaybetmek de istemiyorum yaş geçtikçe onda da başarı oranı düşüyor sanırım

Allah yardımcınız olsun
Tez zamanda evlat sahibi olun inş.

Bizim morfoloji 0 di.bitkisel kurler yaptik duzeldi 55 oldu.sonra 5 6 ay yinr kalamadim.bursada bi kadina gittim bana bi cay tarifi verdi gobegime masaj yapti.ve dun hamile kaldigimi ogrendim.ki tup bebege basliyorduk.5 temmuzda randevumuz vardi. Eger esinin degerleri igiyse sadece morf. Sikintiysa o cok engel deil aslinda.ama yinede biz emodex ve 1 kutu klomen gun asiri 1 tane esime kullandik.keciboynuzu kuru bol bol kuruuzum finfik fistik ceviz ve caksir suyu her gun sabah aksam.eminim sizede faydasi olur canim mutlaka dene.bursaya yakinsan o kadinada git.meshur biri zaten 88 yasinda yalnz yasayan bi teyze.bende pcos vardi 50. Gunlerde yumurtam catlarken onun cayiyla 20. Gunde catladi ve ilk aydan hamile kaldim.rabbime sukur vesilesyle tabi
çakşır suyu bende yeni duydum canım etkisi var mı acaba o kadar zor bela içiriyorum eşime çabalıyor o da neyseki ..biz bu morfolojiyi daha önce bilmiyoduk bıçak gibi yüzümüze vuruldu doktorr doğal yoldan çocuk sahibi olmamızın çok çok düşük ihtimal olduğunu söyledi.napacağımı şaşırdım.bu ay keçiboynuzu kürüne başladım çakşır suyu aldım emodex ne cnm morfolojiye mi iyi geliyor çok şükür sen mutlu sona ulaşmışsın Allah yüzünü güldürsün etrafımdakilerin nispetinden bıktım artık

çakşır suyu bende yeni duydum canım etkisi var mı acaba o kadar zor bela içiriyorum eşime çabalıyor o da neyseki ..biz bu morfolojiyi daha önce bilmiyoduk bıçak gibi yüzümüze vuruldu doktorr doğal yoldan çocuk sahibi olmamızın çok çok düşük ihtimal olduğunu söyledi.napacağımı şaşırdım.bu ay keçiboynuzu kürüne başladım çakşır suyu aldım emodex ne cnm morfolojiye mi iyi geliyor çok şükür sen mutlu sona ulaşmışsın Allah yüzünü güldürsün etrafımdakilerin nispetinden bıktım artık
Valla dr lar benide bide guya fakultede proflarin zoeline gittim okadar uzduki bu ay.senin olcak olsa olur tuplerin iltihapli demekki onlari alalim laparskopiyle.sonrada tek sansin tup bebek dedi.allahtan araya ramazan girdi de mal gibi amlyat fln olmadim.emodex bi vitamin canim caksirda ozellikle harekete ve morf. Ye iyi geliyor cok igrenc tadi var ama sayi fln cok artiyor 85 milyondan 125 milyona cikmisti hizimiz 87 di bizim.bence mutlaka deneyin.bide biz 1 kutu gun asiri 1 klomen kullandik esime morfolojik hasarlari onarmak icin.ayrica dedigm anason pelin otunuda mutlaka ic bence bu ay adetlinle beraber baslayip.

Canım bildirimleri tıklayıp sayfamıza ulaşabilirsin.

Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün, eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah sana

Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
Canım benim kıyamam sana ben ... Ben de istiyorum çocuk; daha yeni başladık çalışmalara ama ilk ay olmadı. Bu ikinci ayımız ve korkuyorum ben de olmazsa diye :( dört yıl uzun bir süre tahmin edebiliyorum Ne kadar yıprandığını... insan ilk ayında dahi olmasa üzülüyor. Etraftaki insanları takma, ağızları torba değil büzemezsin. Kötüniyetten de değildir çoğu, düşüncesizlikten...

Sorunun çözümünü bilmiyorum ama dört yıl az bir süre değil. Bence artık tüp bebek vs yöntemleri deneyin derim. Ama en iyisini doktor bilir tabi ki. İnşallah olur en kısa zamanda. Canı gönülden istiyorum ve olunca beni mutlaka haberdar edersen çok sevinirim çocuk haberleri beni gerçekten çok mutlu ediyor. İsteyenlerin tabi ki. Sevgiler...

Ay bende esim ramazan diye test vermedi kizdim.neguzel hemen yaptrcaktik dedim.iyiki bosuna tuo fln denememisz.5 temmuzdaydi randevumuz.dun hamile oldugumu ogrendimya rabbime sukur
RABBİM hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin INŞALLAH

Valla dr lar benide bide guya fakultede proflarin zoeline gittim okadar uzduki bu ay.senin olcak olsa olur tuplerin iltihapli demekki onlari alalim laparskopiyle.sonrada tek sansin tup bebek dedi.allahtan araya ramazan girdi de mal gibi amlyat fln olmadim.emodex bi vitamin canim caksirda ozellikle harekete ve morf. Ye iyi geliyor cok igrenc tadi var ama sayi fln cok artiyor 85 milyondan 125 milyona cikmisti hizimiz 87 di bizim.bence mutlaka deneyin.bide biz 1 kutu gun asiri 1 klomen kullandik esime morfolojik hasarlari onarmak icin.ayrica dedigm anason pelin otunuda mutlaka ic bence bu ay adetlinle beraber baslayip.
birde bunlara dikkat etmeyip içmeyipte çocuk isteyenler var.Allah onlara akıl fikir versin.

hsg çektirmişmiydin cnm ben birtek onu yaptırmadım yaptırmalımıyım acaba..doktor gerek yok diyor ama ..çakşıra yeni başladık sanırım 5 lt kadar içmek gerekiyormuş

her ikimizde düzenli, sağlıklı beslenin canım. benim eşiminde morfolojisi %4 tü. dr tavsiyesiyle bol tarçın, nohut, keçiboynuzu tüketti. uyku, dinlenme, düzenli cinsellik çok önemli. bu şekilde dikkat ettik 2 ay sonra hamile kaldım. İnşallah sizde sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız

Canım benim kıyamam sana ben ... Ben de istiyorum çocuk; daha yeni başladık çalışmalara ama ilk ay olmadı. Bu ikinci ayımız ve korkuyorum ben de olmazsa diye :KK43: dört yıl uzun bir süre tahmin edebiliyorum Ne kadar yıprandığını... insan ilk ayında dahi olmasa üzülüyor. Etraftaki insanları takma, ağızları torba değil büzemezsin. Kötüniyetten de değildir çoğu, düşüncesizlikten...

Sorunun çözümünü bilmiyorum ama dört yıl az bir süre değil. Bence artık tüp bebek vs yöntemleri deneyin derim. Ama en iyisini doktor bilir tabi ki. İnşallah olur en kısa zamanda. Canı gönülden istiyorum ve olunca beni mutlaka haberdar edersen çok sevinirim çocuk haberleri beni gerçekten çok mutlu ediyor. İsteyenlerin tabi ki. Sevgiler...
cnm bnm allah aratmasın inşallah biran önce kavuşursun sen kaç yıllık evlisin ..olunca zaten paylaşacağım haber ederim dua edelim birbirimize olur mu..

Back
X