kızlar noluurrr yardım edin:(((

Esimde sadece morf. 0 cikmisti. Ama sayi 85 milyon sonrasi 125 milyon hizda 87 lerdeydi o degerleri cok iyiydi yani
Canım gözün aydın rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün vatanına milletine nağlı birey olmayı nasip etsin İNŞALLAH...malesef benim eşiminde morfolojisi 0 çıktı...senin hamileleğin bana da umut oldu

Emodex kullansin caksir ve keci boynuzu kuru.kuruzum findik fistik..bide biz 1 kutu esime gun asiri klomen kullandik.sende dene.mutlaka faydasi olur canim

Emodex kullansin caksir ve keci boynuzu kuru.kuruzum findik fistik..bide biz 1 kutu esime gun asiri klomen kullandik.sende dene.mutlaka faydasi olur canim
Tamam canım çok teşkkür ederim...verdiğin bilgiler için

Geçenlerde duyduğum bir söz vardı;

Her şeyin bir zamanı, her zamanın bir amacı vardır.
Doğumun da ölümün de,
Kazanmanın da kaybetmenin de,
Gülmenin de yas tutmanın da,
Sevmenin de sevilmenin de,
Konuşmanın da susmanın da,
Savaşın da barışın da.

Bir abla var nette ..niye herseyi kadınlar yapıyor ,teknoloji ilerledi, artık erkekler de doğursun, mesela ben kocama güveniyorum ,o yapar ,diyor ben 3 tane doğurdum .eşim 5 tane daha istiyor ..herşeyi devletten beklememek gerek ,millet olarak harekete geçmeliyiz, sen 5iz dogurursun ,sana güveniyorum dedim ,ben de :))) (biraz gül diye anlattım ama gerçek bir diyalog )

Gerçekten tip o kadar ilerledi ki ,umutsuzluğa kapılmak için çok erken ..yakında çocuk sahibi olacağına inanıyorum .moral çok önemli ,hormonları da etkilediği için .birde çok istememek ..bir süre tedavi gerekiyorsa uyguladiktan sonra çocuk fikrini aklından çıkar ve bu sırada korunma ..hiç aklında yokken karnında olsun ..

siz de de morfoloji skıntısı mı var cnm inşallah çözülür sıkıntımız herhangi birşey yapıyomusunuz ilaç,kür vs..

Bu bahsettiginiz oturma banyosu mu kizlar yoksa iciliyomu anlamadim.ben. eger iciliyosa sarimsagin tadi bariz gelmezmi zaten

Mrb bi tavsiyede bulunmak istiyorum bizim 5 senedir bebgimiz olmuyodu esim 1 aydir hergun araliksiz kemik suyu icti sarimsakli ve çerez yedi sadece 1 ay yapti bunu hic bikmadan ve ben suan 7 haftalik hamileyim hic tahmin etmedigim anda oldu her aksam yemeginde icin esinizde sizde cok faydali kuzu yada dana kemigi

Tatile cikmak iyide.. kafayida goturdugun surece sknti gecmez.. buarada keciboynuzu kuru yapin esine..keci boynuzu pekmezi icir.. iliskiden yarim saat once turk kahvesi icir...tedaviye baslamadysanizda hemen baslayin ve milleti bos ver.. herkes birsey soyler.. bak gor hanile kaldigibda ikinciyi soracaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…