Kızlar noolur cevap bhcg??

SEN_KOLİK, Camenta, Kurtluelma, encan, bozo85, cdursun, hbyiron, millstone, toobe, uhde, justing76; hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Doktoruma yarın gideceğim, ondan sonra biraz daha rahatlayacağım inşaallah.

Arkadaşlar, benim yorum yapmam için henüz çok erken biliyorum ama bunu paylaşmam lazım. Her şey ve özellikle de bu iş tamamen kısmet... Allah ne zaman "Ol" derse o zaman oluyormuş. Bu sefer hiçkimseye söylemedik, eşim, ben bir de arkadaşım biliyordu. Anneme bile söylemedim, olumsuz sonuç alınca o sonucu herkese tek tek bildirmek çok ağır gelmişti çünkü. Bir de tuhaf bir baskı yapıyor bu durum. O yüzden bu sefer çok rahattım, negatif bile olsa kimseye söylemek zorunda olmayaktım. Bence siz de mümkün olduğunca az kişiyle paylaşın.

Transfere çok sıkışık girmedim. Sabah kalkınca tuvalete gitmedim, bir de iki bardak filan su içtim o kadar. Bundan önceki iki seferde o kadar gerilmiştim ki sıkışıklıktan belki o yüzden bile tutmamış olabilir diye düşünmüştüm. Aşırı sıkışmayın. Dediğim gibi rahattım ve odaya getirildikten sonra yarım saat filan da aşırı sıkışmadım, rahat rahat yattım. Telefonuma Yasin suresini indirmiştim, gözlerimi kapatıp kulaklığımla onu dinledim. Çok huzurluydum bu sefer.

Ne yedim, ne içtim dersem... Farklı neredeyse hiçbir şey... Üç dört gün ananas-ananas suyu- onu da burada okuduğum için. Başka farklı herhangi bir şey yemedim. Beni örnek almayın ama transferden iki gün sonra yemeğimi yaptım, cuma transferdi, pazartesi işe gittim. Mutfak dolaplarına uzandım, pazara gittim poşet taşıdım, ev süpürdüm, hatta iki gün önce güneşliklerle tülleri yıkayıp ütüledim.:17::17: Ancak çok hızlı hareket etmemeye çalıştım ve beni zorlayacak kadar ağır kaldırmadım. Ama siz yine de benim gibi yapmayın ne olur ne olmaz.

Hiçbir belirtim yoktu. Herkes göğüslerdeki dolgunluk ve acıdan bahsediyor diye ona özellikle dikkat ettim. O da yoktu.

Kısacası kızlar, kısmet... Rabbim ne zaman isterse... Bir de bu süreç çok farklıymış. Evet pozitif sonucu aldım ama şimdi ikiye katlayacak mı diye düşünüyorum. Keseyi görebilecek miyiz, kalp atışlarını duyacak mıyız, sonuna kadar sorunsuz gidebilecek miyiz, doğum rahat olur mu... O kadar çok soru var ki. İnanın bitmiyor. O yüzden çok düşünmeyin. Ben de bunlar aklıma geldikçe düşünmemeye çalışıyorum.

Benim verebileceğim tek bir tavsiye var: Stres yapmayın, rahat olun,çok düşünmeyin. Hayatınıza devam edin. Bunun için de durumu mümkün olduğunca az kişiyle paylaşın. Ben hala kimseye söylemedim, bir tek anneme, o da dün. Ona da sıkı sıkı tembih ettim kimseye söyleme diye.

Allah'ım hepimize hayırlısıyla sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin, evlat hasretimizi dindirsin. Neredeyse her duamda kendimle beraber sizleri de anıyorum. Birbirimize dua etmeye devam edelim.

2 gün arayla test isteyecekler cnm tekrar yaptırırsın 2 katına çıkmışsa değer normal gebelik seyrindedir. benim ilk testim 50 çıkmıştı şu anda ikizlerimi gördük şükür sende 1 hafta sonra gibi bebişlerini görürsün. bu arada hiç iş yapma ağır felan kaldırma kendini fazla yorma. allah kucağına almayı nasip etsin

2 gün arayla test isteyecekler cnm tekrar yaptırırsın 2 katına çıkmışsa değer normal gebelik seyrindedir. benim ilk testim 50 çıkmıştı şu anda ikizlerimi gördük şükür sende 1 hafta sonra gibi bebişlerini görürsün. bu arada hiç iş yapma ağır felan kaldırma kendini fazla yorma. allah kucağına almayı nasip etsin

Tatlım hayırlı uğurlu olsun gebeliğin:nazar::nazar::nazar:
İlk testini 9. günde falanmı yaptın merak ettim..50 değer ile ikiz gebelik hiç görmemiştim enteresan geldiği için merak ettim..
Rabbim 9 ayın sonunda sağlıkla mutlulukla meleklerini kucağına almayı nasib etsin:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cok seviniyorum sizi böyle mutlu haberler verirken görürüken bende transferimin 6. günümdeyim cok heycanlıyım ALLAHIM İsteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin amin:49::49::49::49::49::49::49::49:

Maaşallah....rabbim olmayanlarada versin... Aminn.. Allah senin bebişinide sana bağışlasın..darısıda bana olsun hayırlısıyla...bizim de hiçbir engelimiz yok bebek olmamasına tabii tıbbi açıdan bir engel yok...ama işte mevla vermeyince vermiyor kurban olduğum..bende 2 ay evvel hamile idim ama 15 gün sonra adet kanaması gibi kanamam oldu ve gitti bebişim..kimyasal gebelik bu oluyor sanırım..herşey nasip kısmet daha söz kalmadı nasipten öte köy yok :(( olmayınca olmuyorr..

Kızlar bugün transferden sonra 10. günüm, idrar testinde pozitif çıkınca kan verdim, sonuç 315 çıktı! İki tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Çok yüksek değil mi, nasıl oluyor ne olur bir şey deyin. Doktorumu da arayamıyorum, annemler bende ve şu an henüz hiçkimsenin haberi yok. Sizden cevap bekliyorummmm!

canım gözün aydın kimyasalda cok düşük çıkar değer.. artı değerin çok güzel maşallah ikiz gebelikte biraz yüksek çıkıyor sonuçlar...tam olması gerektiği gibi çıkmış.. allah tamamına erdirsin canım darısı tüm olmayanların başına olsun işallah.. gezme tozma yat dinlen sen şimdi :))

Slm.. KızLar 30 haftalık gebe bir anne adayıyım transfer sonrası 10. gün test sonucum 680 lerdeydi ve herkez çoğul olduğunu söyledi..Tek bir bebek bekliyorum :))) ama sana çift embriyo transferi olmuş ikiz olma ihtimali tabik yüksekk yinede test sonucu seni yanıltmasın,eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin Rabbim tabii isteyen herkezz..

Tatlım hayırlı uğurlu olsun gebeliğin:nazar::nazar::nazar:
İlk testini 9. günde falanmı yaptın merak ettim..50 değer ile ikiz gebelik hiç görmemiştim enteresan geldiği için merak ettim..
Rabbim 9 ayın sonunda sağlıkla mutlulukla meleklerini kucağına almayı nasib etsin:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ilk testimi 10. günde yaptırdım 2 gün arayla 5 test yaptırdık daha sonra keseleri gördük geçen haftada bebişleri ufacıktılar ama gördük bu hafta gene gideceğiz. benim normale oranla 1 hafta yumurta gelişimimi geç tuttular ama genede adet tarihimden önce test yaptım gayette normal dedi doktorlarım. enteresan olan bişey yok sanırım normal gebeliklerde bile adet tarihinde oran düşük oluyor.

Kızlar dün doktorumla görüştüm, tahlil yaptırdım, sonuç 600küsür çıktı. Tekrarlamaya gerek olmayacak kadar yüksek dediler. İkiz de olabilirmiş :emir_bebek::emir_bebek: 10 gün sonra çağırdı tekrar.

Allah'ımmm hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et!

ayyyy çok güzel eminim harika bir duygudur maşallah sana çok imrendim benim de transferimin 9. günü Allahım bana ve benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallah:49:

Kızlar dün doktorumla görüştüm, tahlil yaptırdım, sonuç 600küsür çıktı. Tekrarlamaya gerek olmayacak kadar yüksek dediler. İkiz de olabilirmiş :emir_bebek::emir_bebek: 10 gün sonra çağırdı tekrar.

Allah'ımmm hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et!

canim masaallah. ins sonuna kadar problemsiz devam edersin.basindan beri yazdiklarinizi okudum ve heyecaniniza ortak oldum. dualariniza amin dedim. Rabim isteyen herkesle beraber benim de ins yuzumu guldurur. hayirli sihhatli imanli evlatlarla insallah. benim de bugun transfer sonrasi 3.gunum. dualarinizi bekliyorum arkadaslar.

ayyyy çok güzel eminim harika bir duygudur maşallah sana çok imrendim benim de transferimin 9. günü Allahım bana ve benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallah:49:

Sağol canım çok teşekkür ederim. Sen nasılsın, baktın mı sonuca, gününü mü bekliyorsun? İnşaallah seninledir bebiş(ler)in.

Slm.. KızLar 30 haftalık gebe bir anne adayıyım transfer sonrası 10. gün test sonucum 680 lerdeydi ve herkez çoğul olduğunu söyledi..Tek bir bebek bekliyorum :))) ama sana çift embriyo transferi olmuş ikiz olma ihtimali tabik yüksekk yinede test sonucu seni yanıltmasın,eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin Rabbim tabii isteyen herkezz..

Amin inşaallah hepimiz hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlara kavuşuruz, kokusunu içimize çekeriz.

canım gözün aydın kimyasalda cok düşük çıkar değer.. artı değerin çok güzel maşallah ikiz gebelikte biraz yüksek çıkıyor sonuçlar...tam olması gerektiği gibi çıkmış.. allah tamamına erdirsin canım darısı tüm olmayanların başına olsun işallah.. gezme tozma yat dinlen sen şimdi :))

Çook teşekkür ederim. İlk gün gerçekten biraz panikledim, bakıyorum bakıyorum bu kadar yüksek çıkan yok... Acaba bir problem mi var dedim. Yatmaya gelince çalışıyorum maalesef çok yatamıyorum ama kendime daha fazla dikkat ediyorum artık.

Maaşallah....rabbim olmayanlarada versin... Aminn.. Allah senin bebişinide sana bağışlasın..darısıda bana olsun hayırlısıyla...bizim de hiçbir engelimiz yok bebek olmamasına tabii tıbbi açıdan bir engel yok...ama işte mevla vermeyince vermiyor kurban olduğum..bende 2 ay evvel hamile idim ama 15 gün sonra adet kanaması gibi kanamam oldu ve gitti bebişim..kimyasal gebelik bu oluyor sanırım..herşey nasip kısmet daha söz kalmadı nasipten öte köy yok :(( olmayınca olmuyorr..

Bizim de görünürde hiçbir engelimiz yoktu. Üçüncüde tuttu. İnşaallah sonuna kadar benimle olurlar, şimdi hep bunu düşünüyorum. Gerçekten kısmetmiş bu iş, öyle sürekli yatmayla filan da ilgisi yokmuş. Önce kafa rahat olacakmış. İnşaallah sen de ben de isteyen herkes de bebişlerimize kavuşuruz.

cok seviniyorum sizi böyle mutlu haberler verirken görürüken bende transferimin 6. günümdeyim cok heycanlıyım ALLAHIM İsteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin amin:49::49::49::49::49::49::49::49:

İnşaallah senin de buradan güzel haberini alırız, içini rahat tut, seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol. Rabbim hayırlısı ile pozitif görmeyi nasip etsinnn!!!

Sağol canım cevabın için, inşaallah benim de bebişlerimin ikisi de tutunmuştur, ilerde ikiz anneleri topiğinde de bol bol konuşuruz :)

canim masaallah. ins sonuna kadar problemsiz devam edersin.basindan beri yazdiklarinizi okudum ve heyecaniniza ortak oldum. dualariniza amin dedim. Rabim isteyen herkesle beraber benim de ins yuzumu guldurur. hayirli sihhatli imanli evlatlarla insallah. benim de bugun transfer sonrasi 3.gunum. dualarinizi bekliyorum arkadaslar.

Aminn, Allah'ım bütün bekleyişlerimizi hayırlısı ile mutlu sona erdirsin. İnşaallah tutunmuştur bebişlerin, güzel haberlerini duyarız. Rahat ol, stres yapma. Bundan sonrası kısmet...

Back
X