- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Suyu daha gelmedi cnm ama sanci geldiginde uyuyamiyomus uyuyasamda uyaniyorum diyo herseyi hazir iki gundur bekliyoruz bebek hafif hafif oynuyomus saol yazdigin icinBiraz daha vakti var gibi canım. Suyu da gelmemiş daha sanırım. Sancılar uyutmayacak kadar şiddetli değilse biraz uyumayı denesin. Bir de enerjiye ihtiyacı olacak güzelce kahvaltısını yapsin. Çantasının son kontrollerini yapıp duş alıp hastaneye gitsin.
Bu arada bebek hareketlerini de devamlı takip etsin.
Eve yollarlar die cekiniyo biraz carsamba gunu geri yolladi sancilari vardi bende git suni takarlar artik yollamazlar diyirum ondan da korkuyo son 5 dk kadar gitmek istemiyo simdi dusa giricekmis dustan sonra dr ararim dedi sancilarim siklasirsa dediNisan gelmis sancilari baslamis. Suyu gelecek diye sart yokki o bazen dogum aninda da acilabiliyo. Bence bi dus alip hastaneye gitsin
Ama ihmale gelmezki bebek icerde ne durumda bilemeyiz. Tekrar gondereceklerini sanmiyorum. Ama bence ihmal etmesin.Eve yollarlar die cekiniyo biraz carsamba gunu geri yolladi sancilari vardi bende git suni takarlar artik yollamazlar diyirum ondan da korkuyo son 5 dk kadar gitmek istemiyo simdi dusa giricekmis dustan sonra dr ararim dedi sancilarim siklasirsa dedi
Bende oyle diyorum o yuzden konu actim sizin yazdiginizi okuyunca fikri degisir dieAma ihmale gelmezki bebek icerde ne durumda bilemeyiz. Tekrar gondereceklerini sanmiyorum. Ama bence ihmal etmesin.
Tabi yine kendi karari. Rahat edebiliyosa ne guzelBende oyle diyorum o yuzden konu actim sizin yazdiginizi okuyunca fikri degisir die
Sanci araliginiz kacti ne durumda dr gittin cnm gittiginde kac cnm aciklik vardi merak ettiklerimizHerkesin suyu gelcek diye bişey Yok benim Doğuma 5 dk kala patlattı Dr . Kendi gelmedi 8 cm açılmam vardı .
kaç cm olduğunu ancak dr veya hemşire söyler. benim arkadaşım hafif sancı diye evde bekledi. bir anda şiddeti artmış neredeyse yolda doğuruyordu. neyse ki hastane 5 dakika mesafedeymişSanci araliginiz kacti ne durumda dr gittin cnm gittiginde kac cnm aciklik vardi merak ettiklerimiz
Hastane cok yakin cnm arabada var onda sorun yok bakalim suan iyiyim diyo yazmadi daha dinlenicekti birazkaç cm olduğunu ancak dr veya hemşire söyler. benim arkadaşım hafif sancı diye evde bekledi. bir anda şiddeti artmış neredeyse yolda doğuruyordu. neyse ki hastane 5 dakika mesafedeymiş
Rabbim kolay doğum nasip etsin. sağlıkla kucağına alsın inşallahHastane cok yakin cnm arabada var onda sorun yok bakalim suan iyiyim diyo yazmadi daha dinlenicekti biraz
Amin cnm insallh 3 gundur sanci cekiyo rabbim bi avazda kurtarsinRabbim kolay doğum nasip etsin. sağlıkla kucağına alsın inşallah
Hiç sancım yoktu 5 cm açılmam vardı . Yatışım yapıldı kendi sancım başladı bi süre sonra 2 saat içinde Doğum yaptımSanci araliginiz kacti ne durumda dr gittin cnm gittiginde kac cnm aciklik vardi merak ettiklerimiz
Beni anlamiyo kuzum ya bisey yoksa diyip duruyo git dr diyorum en son 4 dk bide 5 dk bir sancilari olmus arayla sonra gene gitti diyo simdi iyiymis git diyorum bekliyo hala evdeHiç sancım yoktu 5 cm açılmam vardı . Yatışım yapıldı kendi sancım başladı bi süre sonra 2 saat içinde Doğum yaptım
Kendini iyi hissediyor demek ki ben evhamlıydım baya. Çocuk ters mi normal mi endişelendim hemen gittimBeni anlamiyo kuzum ya bisey yoksa diyip duruyo git dr diyorum en son 4 dk bide 5 dk bir sancilari olmus arayla sonra gene gitti diyo simdi iyiymis git diyorum bekliyo hala evde
Kıyamam ya arkadaşını çok iyi anlıyorum.. Bende tam 2 gece sancıyla evde kıvrandım, uyuyamadım ağrıdan.. Ama hastaneye gittğmde açılma yok diye geri yollamışlardı.. Bazısında uzun sürebiliyor açılması..Amin cnm insallh 3 gundur sanci cekiyo rabbim bi avazda kurtarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?