- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Gitti cnm eve yollamislar gene aksama gel demisler dayanamiycak sancin olunca demis muayne bile etmemis dr ne bicim hastane anlmadikKendini iyi hissediyor demek ki ben evhamlıydım baya. Çocuk ters mi normal mi endişelendim hemen gittim
Çok ilginç. Bana açılman var mı bakmam lazım ben nerden bilcem Doğum başladığını dal açamam ya demişti doktorGitti cnm eve yollamislar gene aksama gel demisler dayanamiycak sancin olunca demis muayne bile etmemis dr ne bicim hastane anlmadik
Valla cnm bizde sastik aciyo cnm cok diyo uyuyamiyorum diyo evde bekliyo kuzum moreli bozuldu iyice doguramiycam heralde diyoÇok ilginç. Bana açılman var mı bakmam lazım ben nerden bilcem Doğum başladığını dal açamam ya demişti doktor
Nts ye baglamislar cnm ama sancilari dogum sancisi degil demisler dayanamadigin zamn gel demisler dogumu baslayan hasatayi nasil yollarlar bende anlamadim ozel hastane bideOlurmu öyle saçmalık. Nts ye baglamadan acılma varmı muayene etmeden nasıl geri gönderiyor.. Herkes cıglık atacak kadar sancı çekecek diye birşey yok... Bence başka bir hastaneye gitsinler.. Evde doğuracak kız.
Cnm saat 7 gibi dayanamadi artik hastaneye gitmisler dr muayne ediyo 8 cnm aciklik var hmn doguma almislar 7.40 da dogdu cok sukur kiz az daha evde dogurucaktiAma cnm ne okursa olsun müşade altına almaları lazım belki sancısının başka sebebi vardır. Baska hastane yokmu veya doktoruna ulaşamıyormu .gunah ya.
Aynen cnm cok sukur inat ettin diyorum guzel gecmis dogum da iyiler simdiHelal olsun tek çatı muanesiyle doğurdu
Masallahh Allahim anali babali buyutsun insallahhh cok sevindim Arkadasinin adinaCnm saat 7 gibi dayanamadi artik hastaneye gitmisler dr muayne ediyo 8 cnm aciklik var hmn doguma almislar 7.40 da dogdu cok sukur kiz az daha evde dogurucakti
saol cnm allah razi olsunMasallahh Allahim anali babali buyutsun insallahhh cok sevindim Arkadasinin adina
Saol cnm aynen dr ilgilenmemis yogunluktan muaynede etmemis heralde cogunu evde gecirsi kuzum 40 dk daha kalsaymis evde dogucakmisti bencede bir 4 cnm filan vardi acikligi o zmnAaaaa aaa aaa ayy gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun.. Ahh ya doktorlara bak vicdansizlar. cekinip gitmese vallahi evde doguracakti... Vallahi ilk gidişinde. Yine aciklik varmış demekki... Neyse sancisini evde cekmis oldu garibim.. Cok sevindim saglikla gelmesine.
Saol cnm allah razi olsun hic sorma bosuna evde moreli bozuldu doguramiycam heralde diyodu cok sukur sorun cikmadiAaayy gözünüz aydın canım. İlgisiz doktorlara sinir oluyorum. Neyse ki sağ salim doğmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?