Kizlar normal dogum acil

Olurmu öyle saçmalık. Nts ye baglamadan acılma varmı muayene etmeden nasıl geri gönderiyor.. Herkes cıglık atacak kadar sancı çekecek diye birşey yok... Bence başka bir hastaneye gitsinler.. Evde doğuracak kız.

Ben de anlamadım canı bukadar acıyorsa neden halâ bekliyorsunuz?Drun yaptığı da yanlış başka dra gidin.İlla su gelecek diye bişey yok.Doğum anında da su gelebiliyor.Allah korusun bebeği de riske atıyor bu şekilde.

Nts ye baglamislar cnm ama sancilari dogum sancisi degil demisler dayanamadigin zamn gel demisler dogumu baslayan hasatayi nasil yollarlar bende anlamadim ozel hastane bide

Ama cnm ne okursa olsun müşade altına almaları lazım belki sancısının başka sebebi vardır. Baska hastane yokmu veya doktoruna ulaşamıyormu .gunah ya.

Ama cnm ne okursa olsun müşade altına almaları lazım belki sancısının başka sebebi vardır. Baska hastane yokmu veya doktoruna ulaşamıyormu .gunah ya.
Cnm saat 7 gibi dayanamadi artik hastaneye gitmisler dr muayne ediyo 8 cnm aciklik var hmn doguma almislar 7.40 da dogdu cok sukur kiz az daha evde dogurucakti

Aaaaa aaa aaa ayy gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun.. Ahh ya doktorlara bak vicdansizlar. cekinip gitmese vallahi evde doguracakti... Vallahi ilk gidişinde. Yine aciklik varmış demekki... Neyse sancisini evde cekmis oldu garibim.. Cok sevindim saglikla gelmesine.

Saol cnm aynen dr ilgilenmemis yogunluktan muaynede etmemis heralde cogunu evde gecirsi kuzum 40 dk daha kalsaymis evde dogucakmisti bencede bir 4 cnm filan vardi acikligi o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…