Öğrendim canım ben erkek bebeğim bu kuzenimin bebişi :)erkek gibi ama hayırlısı :) siz öğrenmediniz mi daha?
Kız gibi canım başka net resim varsa atKızlarr 14. Haftadyım ama bu 11 haftalık ultrsan goruntusu. Sizce cinsiyetı
Bence Erkek bu minnosss:)sizce cinsiyeti ne ?
Nub görünmüyor bunda canim baska atKızlarr 14. Haftadyım ama bu 11 haftalık ultrsan goruntusu. Sizce cinsiyetı
Kiz gibi canimBenim bebeğime de bi bakarmisiniz rica etsem. burda 7+3 karindan ultrasonda
Kiza benzettim canımacaba benim bebğimin de cinsiyetini tahmin edebilir misiniz? benimkinin başka resmi yok ama.. şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 1900049
Başka yok maalesefNub görünmüyor bunda canim baska at
Hayırlı ve sağlıklı evladım olsun da :)) ama baştan beri kız hissediyordum.. ama dün gece rüyamda erkek olduğunu öğrendim hayırlısı olsun.... oğlu olanlar lütfen kızmasın ama her annenin hiç yoksa 1 tane kız evladı olmalı gibi... bakalım benimki ne olacak :)Kiz gibi canim
Kız bencee :)acaba benim bebğimin de cinsiyetini tahmin edebilir misiniz? benimkinin başka resmi yok ama.. şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 1900049
Kız bencee :)
Benim oglum var o da ayri bi duygu canim tabi bi kizimda olsun isterim :) rabbim hayirlisini versin :)Hayırlı ve sağlıklı evladım olsun da :)) ama baştan beri kız hissediyordum.. ama dün gece rüyamda erkek olduğunu öğrendim hayırlısı olsun.... oğlu olanlar lütfen kızmasın ama her annenin hiç yoksa 1 tane kız evladı olmalı gibi... bakalım benimki ne olacak :)
Rabbim gönlüne göre veriri inşallah canıminşallah canım sağlıcakla olsun da süslerim kızım olursa artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?