Mesaj yazdigimiz yerde altta dosya yukle var :)Ben foto koyamıyorum neden nasıl yüklüyorsunuz acaba
Canım doktor erkek dediyse erkektir rabbim gönlüne göre versinEki Görüntüle 1912110 İki ultrasonda aynı gün çekildi 11+4 te dr erkeğe benzetti ama yoğun ıstarlarım üzerine ihtimal olarak bir oğlum var ikinci bebek daha çok merak ediliyormuş:)
Erkek gibiEki Görüntüle 1912166
Bizede yorum yapin 13 haftalikti tam :) doktor tahninini bile soylemedi malesef 28 kasima kadar catlayacagim :)
Hayirlisi olsun :) gönlümüzden gecen kiz bakalimErkek gibi
Erkeksizce cinsiyeti ne ?
Canim bnmkide 7 haftalik resmini yukledimKızlar 7+2 de nuba bakilirmi acaba ya burda gördüm tahmin yürütmusler bi atıyim mi acaba resmi?
Hiç sanmıyorum bunlara yorum yapılabileceğini hiç bişe anlasilmioki:) delimiyiz neyinCanim bnmkide 7 haftalik resmini yukledimsende yukle bakalim
Bn seninkine bktim cnm ama tahmin yurutemedim.Benimkide oyle anlamadim bisey daha kucucukHiç sanmıyorum bunlara yorum yapılabileceğini hiç bişe anlasilmioki:) delimiyiz neyin
Canim kiz gibi duruyorEki Görüntüle 1912048 Eki Görüntüle 1912048 Eki Görüntüle 1912048 Bebeğimin cinsiyetini yorumlarmısınız lütfen
Ooo sen gitsen hemen belli olcak desene baya ilerletmissin bu arada hiç gitmedin mi nasıl sabrettin okadar ben çok ewhamliyim 15 gün önce gitmiştim dayanamadim tekrar gidip kalbi hala atiyomu duymak istiorum benim daha 9 haftalik yarın gidicem ama daha çok beklemem lazım.. inşallah gönlümüzden geçenler olur başta sağlıklı hayırlı ewlat olsunlar cinsiyet eğlence bence:)Bn seninkine bktim cnm ama tahmin yurutemedim.Benimkide oyle anlamadim bisey daha kucucukama icime erkek doguyor 13 haftaligim suan, haftaya randevum var bakalim :)
5 subatta randevum vardi cnm.Yurdtsindayim 120 tl veriyorum.Bu hafta turkiye ye tasinicaz.Orda giderim dedim yoksa meraktan catliyorum valla.Saglikli olsunlarda dedigin gibi ama insan merak ediyorOoo sen gitsen hemen belli olcak desene baya ilerletmissin bu arada hiç gitmedin mi nasıl sabrettin okadar ben çok ewhamliyim 15 gün önce gitmiştim dayanamadim tekrar gidip kalbi hala atiyomu duymak istiorum benim daha 9 haftalik yarın gidicem ama daha çok beklemem lazım.. inşallah gönlümüzden geçenler olur başta sağlıklı hayırlı ewlat olsunlar cinsiyet eğlence bence:)
Anladım canım tabi ozaman en mantiklisini yapmışsın bian önce gel hatta burdaki akrabalarina söyle hemen randevunu alsınlar gelir gelmez hemen öğren karnında ne warmis:)5 subatta randevum vardi cnm.Yurdtsindayim 120 tl veriyorum.Bu hafta turkiye ye tasinicaz.Orda giderim dedim yoksa meraktan catliyorum valla.Saglikli olsunlarda dedigin gibi ama insan merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?