Kızlar nub teorisi

Kızlar 7+2 de nuba bakilirmi acaba ya burda gördüm tahmin yürütmusler bi atıyim mi acaba resmi?

Kizlar bi tahmininiz var mi ?
Cok kucuk daha ama merak ettim 7 haftalik ultrason

Burda 7+2 :) yarın 9+1 tekrar gidicem o resmide atarım da bi arkadasa yorum yaptiklarini görünce heycan yaptim:))

Eklentiler

• 1487188885310443190832.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 53
Hiç sanmıyorum bunlara yorum yapılabileceğini hiç bişe anlasilmioki:) delimiyiz neyin
Bn seninkine bktim cnm ama tahmin yurutemedim.Benimkide oyle anlamadim bisey daha kucucuk ama icime erkek doguyor 13 haftaligim suan, haftaya randevum var bakalim :)

Bn seninkine bktim cnm ama tahmin yurutemedim.Benimkide oyle anlamadim bisey daha kucucuk ama icime erkek doguyor 13 haftaligim suan, haftaya randevum var bakalim :)
Ooo sen gitsen hemen belli olcak desene baya ilerletmissin bu arada hiç gitmedin mi nasıl sabrettin okadar ben çok ewhamliyim 15 gün önce gitmiştim dayanamadim tekrar gidip kalbi hala atiyomu duymak istiorum benim daha 9 haftalik yarın gidicem ama daha çok beklemem lazım.. inşallah gönlümüzden geçenler olur başta sağlıklı hayırlı ewlat olsunlar cinsiyet eğlence bence:)

5 subatta randevum vardi cnm.Yurdtsindayim 120 tl veriyorum.Bu hafta turkiye ye tasinicaz.Orda giderim dedim yoksa meraktan catliyorum valla.Saglikli olsunlarda dedigin gibi ama insan merak ediyor

5 subatta randevum vardi cnm.Yurdtsindayim 120 tl veriyorum.Bu hafta turkiye ye tasinicaz.Orda giderim dedim yoksa meraktan catliyorum valla.Saglikli olsunlarda dedigin gibi ama insan merak ediyor
Anladım canım tabi ozaman en mantiklisini yapmışsın bian önce gel hatta burdaki akrabalarina söyle hemen randevunu alsınlar gelir gelmez hemen öğren karnında ne warmis:)

Kızlaar banada bi yorum yapın bu teoriyi hiç anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_2627.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar 11-1 haftalığız tahmininiz var mı

Eklentiler

• 1487611624179-165388839.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar banada yorum yaparmısınız

Eklentiler

• 20170708_231811.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…