- 10 Kasım 2020
- 30
- 33
- 3
- 31
- Konu Sahibi Bebekkhasreti
-
Şükür edecek cok şeyim varmış gercekten ama bazen bazi seyler dayanilmayacak noktaya getirir insani kiminin derdi kimine cok hafif gelebilir Rabbim hepimizin gönlüne göre versinSaglıklısın, bır işin var. Evlisin ve belli kı sikayetin yok mutlusun kocanla. Bacıların annen arkadasların saglıklı ve hayatta.
Ac degılsın kimseye muhtac degılsın.
Bır yıldır bebek olmaması ne ki, yırmı yıldır bekleyen ve bebek sahıbı olamayan insanlar var ve hala umutlular. Insallah senın de olur.
Arkadasın yok diye sıkılıyorsun haklısın ama, asosyalim dıyıp geri durma. Sohbetlerine katıl. Vaktini gecirmeye bak.
25 sizin? Tesekkur ederimHaklısın ama pandemi sürecinde hastaneye gitmeyi pek istemiyoruz ama yapacak birşey yok gidecez.. Bu arada yaşınız kaç düşünceleriniz hoşuma gitti
Saglıklısın, bır işin var. Evlisin ve belli kı sikayetin yok mutlusun kocanla. Bacıların annen arkadasların saglıklı ve hayatta.
Ac degılsın kimseye muhtac degılsın.
Bır yıldır bebek olmaması ne ki, yırmı yıldır bekleyen ve bebek sahıbı olamayan insanlar var ve hala umutlular. Insallah senın de olur.
Arkadasın yok diye sıkılıyorsun haklısın ama, asosyalim dıyıp geri durma. Sohbetlerine katıl. Vaktini gecirmeye bak.
Amin tesekkur ederimAile önemli bir şey ama umarım sen çok güzel bir aileye sahip olursunne diyeyim offf
Amin tesekkur ederimAile önemli bir şey ama umarım sen çok güzel bir aileye sahip olursunne diyeyim offf
26.. Rabbim gönlüne göre versin25 sizin? Tesekkur ederim
Bizde pandemi surecinde gittik onemleri alip gidiyoruz gerisi Allahtan
Hepimize hayirli salih evlatlar nasip etsin Rabbim..doktora gidin ihmal.etmeyn insallah guzel sonuclar alirsinizAmin tesekkur ederimUmarim sen daha iyi bir aileye sahip olursun
26.. Rabbim gönlüne göre versin
İnsallah cok guzel saglıklı hayırlı bir evladın olurher halimize cok sukur...ne guzel anlatmissiniz
amin inşallah.. gidecez inşallah tesekkurler ilgin icinHepimize hayirli salih evlatlar nasip etsin Rabbim..doktora gidin ihmal.etmeyn insallah guzel sonuclar alirsiniz
Amin Allah razi olsun tum isteyenlere nasip olsun insallahİnsallah cok guzel saglıklı hayırlı bir evladın olur
Teşekkür ederim deneyecemKendini mutlu hissettirecek seyler yapmalisin. Esinle guzel bir cay ic bir komedi filmi izle. Guzel anlar anilar yarat. Gulmek oksitosin salgilamak mutlu olmak hayattan zevk almaya anin tadini cikarmaya calismak. Ben yalnizken YouTubeda komedi videolari aciyorum mesela o kadar rahatlatiyor ki yataga gitmeden onlari izlemek. Bunlari yapmak lazim. Neseli mutlu rahat insana insanlar da cekilir inan. O insanin etrafinda olmak isterler. Tabi ki her zaman mutlu olamayiz ama mutlu olmaya calismamiz lazim.
öyle bir yazmışsınız ki gurbet derken ben de başka bir ülke zannettim en başta... yani yanlış anlamayın ama bence biraz abartıyorsunuz gibi geldi,insan kendine üzülmeyi sever ancak dozunu kaçırırsa bu sefer de ipin ucu kaçar...Kızlar kendimi o kadar kötü ve eksik hissediyorum ki. Isim nedeniyle 1 yıldır gurbetteyim eşim yanımda ama annem bacılarım dostlarım kimse yokDahası bir türlü alışamıyorum buraya çok yalnızım zaten çok sosyal biri değilim o yüzden yeni arkadasliklarda edinemiyorum. Benden sonra atananlar bile hemen ortama adapte oldular bir ben sap gibi kaliyorum her ortamda. Niye boyle oluyor bilmiyorum. Dahasi 1 yıldır çocuk istiyoruz her ay bu ay olacak diyorum hep hüsran yalnız kaldıkça daha fazla düşünüyorum kimseyle dertlesemiyorum . Arkadaş edinemiyorum hep güçlü durup içimde savaşmaktan yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum
Haline şükret en azından lanet kaynana ve akrabalarıyla uğraşmiyirsunKızlar kendimi o kadar kötü ve eksik hissediyorum ki. Isim nedeniyle 1 yıldır gurbetteyim eşim yanımda ama annem bacılarım dostlarım kimse yokDahası bir türlü alışamıyorum buraya çok yalnızım zaten çok sosyal biri değilim o yüzden yeni arkadasliklarda edinemiyorum. Benden sonra atananlar bile hemen ortama adapte oldular bir ben sap gibi kaliyorum her ortamda. Niye boyle oluyor bilmiyorum. Dahasi 1 yıldır çocuk istiyoruz her ay bu ay olacak diyorum hep hüsran yalnız kaldıkça daha fazla düşünüyorum kimseyle dertlesemiyorum . Arkadaş edinemiyorum hep güçlü durup içimde savaşmaktan yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum
cok uzuldum kac yasinda ailenizi kaybettinizEk olarak benim ailem hayatta bile değil....
O yüzden teselliye gelmiştim ama gerek yokmuş. Bence konu sahibi bizi teselli etmeli .
20 li yaşların başında. Hepsinin vefatı ardı ardına oldu maalesef. Ama takdir Allah'ın tabicok uzuldum kac yasinda ailenizi kaybettiniz
Bende ya Kk'da yorum okuyorum, yada komik video izliyorum veya başka şeyler izliyorm, tabi bunu canım hiç bir şey yapmak istemediği zaman yapıyorum.Kendini mutlu hissettirecek seyler yapmalisin. Esinle guzel bir cay ic bir komedi filmi izle. Guzel anlar anilar yarat. Gulmek oksitosin salgilamak mutlu olmak hayattan zevk almaya anin tadini cikarmaya calismak. Ben yalnizken YouTubeda komedi videolari aciyorum mesela o kadar rahatlatiyor ki yataga gitmeden onlari izlemek. Bunlari yapmak lazim. Neseli mutlu rahat insana insanlar da cekilir inan. O insanin etrafinda olmak isterler. Tabi ki her zaman mutlu olamayiz ama mutlu olmaya calismamiz lazim.
Öncelikle kendinizi olduğu gibi kabullenin.Ben de çok sosyal olamayan birisiyim ve artık bunun için üzülmüyorum.Kabullendim kişiliğimi.Herkes sosyal olmak zorunda değil. Bu süreçte olumsuz olan şeylerden çok elinizde olan şeylere odaklanıp mutlu olmaya çalışın.Kendi kendinizi uzmeniz size hiçbir yarar saglamayacakKızlar kendimi o kadar kötü ve eksik hissediyorum ki. Isim nedeniyle 1 yıldır gurbetteyim eşim yanımda ama annem bacılarım dostlarım kimse yokDahası bir türlü alışamıyorum buraya çok yalnızım zaten çok sosyal biri değilim o yüzden yeni arkadasliklarda edinemiyorum. Benden sonra atananlar bile hemen ortama adapte oldular bir ben sap gibi kaliyorum her ortamda. Niye boyle oluyor bilmiyorum. Dahasi 1 yıldır çocuk istiyoruz her ay bu ay olacak diyorum hep hüsran yalnız kaldıkça daha fazla düşünüyorum kimseyle dertlesemiyorum . Arkadaş edinemiyorum hep güçlü durup içimde savaşmaktan yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?