Kızlar o kadar mutsuzum ki yalnızlıktan ölecem 😢

Bebekkhasreti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
30
33
3
31
Kızlar kendimi o kadar kötü ve eksik hissediyorum ki. Isim nedeniyle 1 yıldır gurbetteyim eşim yanımda ama annem bacılarım dostlarım kimse yok 😔 Dahası bir türlü alışamıyorum buraya çok yalnızım zaten çok sosyal biri değilim o yüzden yeni arkadasliklarda edinemiyorum. Benden sonra atananlar bile hemen ortama adapte oldular bir ben sap gibi kaliyorum her ortamda. Niye boyle oluyor bilmiyorum. Dahasi 1 yıldır çocuk istiyoruz her ay bu ay olacak diyorum hep hüsran 😔 yalnız kaldıkça daha fazla düşünüyorum kimseyle dertlesemiyorum . Arkadaş edinemiyorum hep güçlü durup içimde savaşmaktan yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum 😔

Bence bir derdin yok. Yanında eşin var. Uzakta olsan arayabileceğin bir ailen var. Belki de bu olumsuz düşüncelerin dışarıya yansıdığı için sosyalleşemiyorsundur

Ama sen yalnız değilsin . bende kimsen yok sanıp teselli etmeye gelmiştim ama gerek kalmadı .çünkü sen yalnız değilsin

Kızlar kendimi o kadar kötü ve eksik hissediyorum ki. Isim nedeniyle 1 yıldır gurbetteyim eşim yanımda ama annem bacılarım dostlarım kimse yok 😔 Dahası bir türlü alışamıyorum buraya çok yalnızım zaten çok sosyal biri değilim o yüzden yeni arkadasliklarda edinemiyorum. Benden sonra atananlar bile hemen ortama adapte oldular bir ben sap gibi kaliyorum her ortamda. Niye boyle oluyor bilmiyorum. Dahasi 1 yıldır çocuk istiyoruz her ay bu ay olacak diyorum hep hüsran 😔 yalnız kaldıkça daha fazla düşünüyorum kimseyle dertlesemiyorum . Arkadaş edinemiyorum hep güçlü durup içimde savaşmaktan yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum 😔
Otur haline şükret. En azından evlisin. Ben gurbet ellerde ailemden çok uzak bir şehirde yapayalnızım. Üstüne ruh hastası kişiler dolu etrafımda. Ama ne yapıyorum bir kadın olarak alışmaya çalıştım, düştüm ve kalktım. En önemlisi böyle bir platformda birlikte konuşuyoruz ve güçleniyoruz 💪🏻💪🏻💪🏻En Büyük KKSağlığınız yerinde ise gerisi boş.
Ha yanınızda işe yaramayan 10 kişi olacağına kimse olmasın. Bana boş geliyor bunlar artık. Kendini kandırmaca. Adam akıllı 1 2 dost bulursun elbet orada. Sabret 🙏🏻

Son düzenleme:
Bende ailemden uzaktayim evlendim esimin yanina geldm bu kadar dert etmiyorum hemde onlarin yanina gidebilme sansimda yok bende yeni atandim sayilir 1 yil olacak herkesle arkadas olmak zorunda degilsn kafana uyan bir arkadasin olsa yeter..cocuk konusnda Rabbim tez vakitte hayirlisini nasip etsin bizimde olmuyor hic doktora gittiniz mi esin sen?

Otur haline şükret. En azından evlisin. Ben gurbet ellerde ailemden çok uzak bir şehirde yapayalnızım. Üstüne ruh hastası kişiler dolu etrafımda. Ama ne yapıyorum bir kadın olarak alışmaya çalıştım, düştüm ve kalktım. En önemlisi böyle bir platformda birlikte konuşuyoruz güçleniyoruz 💪🏻💪🏻💪🏻Sağlığınız yerinde ise gerisi boş.
Ek olarak benim ailem hayatta bile değil....

O yüzden teselliye gelmiştim ama gerek yokmuş. Bence konu sahibi bizi teselli etmeli .

O yüzden teselliye gelmiştim ama gerek yokmuş. Bence konu sahibi bizi teselli etmeli .
Ne denirdi bir söz vardı kelin ilacı olsa başına sürermiş misali :KK19: ama neyse biz böyle de mutluyuz:21::halay:

Bende ailemden uzaktayim evlendim esimin yanina geldm bu kadar dert etmiyorum hemde onlarin yanina gidebilme sansimda yok bende yeni atandim sayilir 1 yil olacak herkesle arkadas olmak zorunda degilsn kafana uyan bir arkadasin olsa yeter..cocuk konusnda Rabbim tez vakitte hayirlisini nasip etsin bizimde olmuyor hic doktora gittiniz mi esin sen?
Ben yalnız gittim doktora ultrasondan baktı sorun yok dedi bakalım bir müddet daha olmazsa eşimle birlikte gidecez. bu süreç zorlu bir süreç bana çok ağır geliyor her ay hüsran 😔

Hayatta her zaman beterin beteri vardır ama her insanın yaşadığı kendine ağır gelir. Rabbim size de yardım etsin inşallah. Çevremin bu kadar boş olması beni çok üzüyor elimde değil

Ben yalnız gittim doktora ultrasondan baktı sorun yok dedi bakalım bir müddet daha olmazsa eşimle birlikte gidecez. bu süreç zorlu bir süreç bana çok ağır geliyor her ay hüsran 😔
Boyle bekleyerek zaman gecmiyor sen hormon testi yaptir esinde en kisa zamanda test versin hep ben doktora gittim cocuk icin sorun esimde cikti zaman kaybetmis olduk bekleyince hicbise cozulmyor

Abartmayın yahu. Tüp bebek yaptıranlar ve başarısız olan insanlar var siz altı üstü 1 yıldır normal yolla olmasını bekliyorsunuz

Siz hep böyle olumsuz karamsar bir insan mısınızdır. Hayır öyleyse arkadaş edinememeniz çok normal

Hayatta her zaman beterin beteri vardır ama her insanın yaşadığı kendine ağır gelir. Rabbim size de yardım etsin inşallah. Çevremin bu kadar boş olması beni çok üzüyor elimde değil
Beterin beteri var ama birazda o beterlere bakıp şükretmek lazım

Boyle bekleyerek zaman gecmiyor sen hormon testi yaptir esinde en kisa zamanda test versin hep ben doktora gittim cocuk icin sorun esimde cikti zaman kaybetmis olduk bekleyince hicbise cozulmyor
Haklısın ama pandemi sürecinde hastaneye gitmeyi pek istemiyoruz ama yapacak birşey yok gidecez.. Bu arada yaşınız kaç düşünceleriniz hoşuma gitti 👍

Saglıklısın, bır işin var. Evlisin ve belli kı sikayetin yok mutlusun kocanla. Bacıların annen arkadasların saglıklı ve hayatta.
Ac degılsın kimseye muhtac degılsın.
Bır yıldır bebek olmaması ne ki, yırmı yıldır bekleyen ve bebek sahıbı olamayan insanlar var ve hala umutlular. Insallah senın de olur.
Arkadasın yok diye sıkılıyorsun haklısın ama, asosyalim dıyıp geri durma. Sohbetlerine katıl. Vaktini gecirmeye bak.

Bence bir derdin yok. Yanında eşin var. Uzakta olsan arayabileceğin bir ailen var. Belki de bu olumsuz düşüncelerin dışarıya yansıdığı için sosyalleşemiyorsundur

Ama sen yalnız değilsin . bende kimsen yok sanıp teselli etmeye gelmiştim ama gerek kalmadı .çünkü sen yalnız değilsin
dert göremedim ben de

Back
X