- 25 Eylül 2024
- 90
- -13
- 1
- 21
- Konu Sahibi ayazveannesi
-
Sağolun cevap verdiğiniz için. O zaman biraz daha bekleyelim belkide ben çok evham yapıyorumSiz kendiniz egzersiz yaptırın. Korkulacak bişey yoktur. Benimkiler 15 ve 17 aylık yürüdü,genel olarak da 15 aylık yürüyorlar
Sizin yapacağımız hiçbir şey yok. Bazen bazı şeyler için ne kadar çabalasakta olmuyor herşeyin bir zamanı var. Belli ki sizin bebişin de yürüme zamanı henüz gelmemiş. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa er ya da geç yürüyecek. Ben hiç emekleyen yetişkin görmedimHanımlar oğlum 13 aylık ve koltuklardan tutup çekmecelerden tutup kalkıyor yan yan da yürüyor. Elinden tutim koşuyor gibi gidiyor hızlı hızlı yürüyor ve dengede durmuyo bırakınca düşüyor iki üç deneme yapınca yoruluyor istemiyor kendini serbest bırakıp hiç ayakta durmuyo. Yürütüyorm her gün ama bir ilerleme yok. Belki erken diyeceksiniz ama ayakta iki üç saniye falan bile durmuyo ki. Bu 9 aylıktan berli öyle. 9 aylıkken ayağa koltuktan tutmaya başladı ve aylardır bir ilerleme yok. Yürümesi için araba aldım itsin diye ama yok . Ne yapabilirim
Zamana bırakın yürümek için 18 aya kadar vakti var.Hanımlar oğlum 13 aylık ve koltuklardan tutup çekmecelerden tutup kalkıyor yan yan da yürüyor. Elinden tutim koşuyor gibi gidiyor hızlı hızlı yürüyor ve dengede durmuyo bırakınca düşüyor iki üç deneme yapınca yoruluyor istemiyor kendini serbest bırakıp hiç ayakta durmuyo. Yürütüyorm her gün ama bir ilerleme yok. Belki erken diyeceksiniz ama ayakta iki üç saniye falan bile durmuyo ki. Bu 9 aylıktan berli öyle. 9 aylıkken ayağa koltuktan tutmaya başladı ve aylardır bir ilerleme yok. Yürümesi için araba aldım itsin diye ama yok . Ne yapabilirim
Çocuğun üstüne gitmeyin çok. 17-18 aya kadar yolu var diyor doktorlar. Bazı bebekler erken tutunmaya başlıyor ama yürümeleri geç olabiliyor.Hanımlar oğlum 13 aylık ve koltuklardan tutup çekmecelerden tutup kalkıyor yan yan da yürüyor. Elinden tutim koşuyor gibi gidiyor hızlı hızlı yürüyor ve dengede durmuyo bırakınca düşüyor iki üç deneme yapınca yoruluyor istemiyor kendini serbest bırakıp hiç ayakta durmuyo. Yürütüyorm her gün ama bir ilerleme yok. Belki erken diyeceksiniz ama ayakta iki üç saniye falan bile durmuyo ki. Bu 9 aylıktan berli öyle. 9 aylıkken ayağa koltuktan tutmaya başladı ve aylardır bir ilerleme yok. Yürümesi için araba aldım itsin diye ama yok . Ne yapabilirim
Yegenim 15 aylık hala yürümüyor koltuklardan tutunup geziniyo emekliyor .18 aya kadar normal o zamana kadar bekleyin inşallah yürür gider zaten arkasından koşmaktan bugünleri hatırlanmayacaksin bileHanımlar oğlum 13 aylık ve koltuklardan tutup çekmecelerden tutup kalkıyor yan yan da yürüyor. Elinden tutim koşuyor gibi gidiyor hızlı hızlı yürüyor ve dengede durmuyo bırakınca düşüyor iki üç deneme yapınca yoruluyor istemiyor kendini serbest bırakıp hiç ayakta durmuyo. Yürütüyorm her gün ama bir ilerleme yok. Belki erken diyeceksiniz ama ayakta iki üç saniye falan bile durmuyo ki. Bu 9 aylıktan berli öyle. 9 aylıkken ayağa koltuktan tutmaya başladı ve aylardır bir ilerleme yok. Yürümesi için araba aldım itsin diye ama yok . Ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?