kizlar, oglum icin bir bakarmisiniz.

Sıkma canını, muhtemelen vitiligo değildir. O kadar küçük çocukta olma ihtimali çok düşük dediğim gibi. Doktor değilim ama çok araştırdım bu konuları. Onlarca doktorla görüştüm. Sevider'e (sedef ve vitiligo derneği) üyeyim. Bilgilendirme toplantıları yapıyorum. O yüzden söylediklerime güvenebilirsin.

İnşallah değildir canım. Ptesi ilk işin bu olsun.Hatta bugün özele gidebilirsin.
Dualarım seninle. Haber ver bize de.
Ins.gidicem.cnm.ozelde bildigim iyi bir doktor yok.cildiye de.
Ama burda devlet arastirma hast.bir cildiyeci var,taninmis ve isinin ehli diye taniniyor.hastalari hep onu seciyor.bende gittim ona.her kez tavsiye ediyor.bunedenle p.tesi.ins.haber vericem cnm.allah razi olsun.

Teşekkür ederim canım. Rabbim dermansız dert vermesin. Insan ne kötü hissediyor kendini nekadar çaresiz. Dünya malı vs hepsi boş geliyor evladının tirnağı dahi söz konusu olunca. Inşallah sizde pazartesi günü ferahlaticı bir haber alırsınız.

Ayyyy cok mutlu ettiniz beni......cok tsk.ederim...allah razi olsun.

Böyle büyüyen daha doğrusu vücudda yayılan vitaligo hastalığı çok hızlı gelişiyor,bence vitaligo değil.

Arkadasim korkma bence kaynimin kizindada 10.aydan itibaren boyle beyazliklar cikmisti dr yayilmasin diye krem verdi arkadasin dedigi gibi gunese dikkat ettiler insallah onemli degildir kremle gecer
Arkadasim korkma bence kaynimin kizindada 10.aydan itibaren boyle beyazliklar cikmisti dr yayilmasin diye krem verdi arkadasin dedigi gibi gunese dikkat ettiler insallah onemli degildir kremle gecer
İnşallah değildir canım. Ptesi ilk işin bu olsun.Hatta bugün özele gidebilirsin.
Dualarım seninle. Haber ver bize de.

Kizlar doktor kakasinda parazit varsa bu gibi lekeler olur dedi.ikinci nedende gunes isigina cok maruz kalan kisilerde goruldugunu soyledi.kaka tahlilimiz temiz cikarsa,ikinci nedendendir dedi.vitiligoyla alakasi yok dedi.hepinize cok tesekkur ederim.o gun beni rahatlatmistiniz.sizleri seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…