• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar okuyun ve yardım edin lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
kızlar daha öncede baslık acmıstım.bilindiği gibi işyerinde birinden hoşlanıyorum:utangac: ve onunda benden hoşlandıgını dusunuyorum.ama benım sorunum şu: birgün öyle laflar ediyoki aşkını ilan edercesine:teytey: ..başka bi gün sadece selam veriyo..akannehir akannehir akannehiranlamıyorum neden böyle yapıyo.bakışları konuşmaları çok içten ve samimi. sizce neden böyle yapıyo amacı ne? acaba o aşkını ılan edercesıne konustugunda benden yuz mu bulamıyo anlamıyorum CADIARZU hadı kızlar yorumlarınızı beklıyorum

mrh topragım sen ondan hoşlandıgını belli ediyorsan odoa bunun farkındaysa yaptgı hareket bana saçma geldi o ayagına gelene kadar sana iyice açılana kadar çok önemseme erkekler önsemeye gelmiyolar aklı sıra çevreye hava mı atıyor hani ben ona bizim tabirce yüz versem çoktan ğelir diye karakterini sen bilirsin biraz canım aeo

bence belkide sizi deniyordur.hareketlerinizi ölçmeyede çalışıyor olabilir oda benden hoşlanıyomu diye.ama tabi başka ihtimallerde var başta evli olup olmadığını biliyomusun

adamı iyice tanı ondan sonra karar ver yoksa boşa hayale kapılmak veya boşa üzmek olur kendini ha bu arada kendin ol uyuşursan zaten olur uyuşmazsan hiçbişey olmaz

o sana öyle çok içten davranınca sende aynı şekilde davrann..hoşlandıgını belli et ki oda adım atabilsinn.. hadi hayırlısı canım qüzel haberlerini bekliyoruzzz :)

bende heyecanlanma bi el altından araştır bakalım durumu nedir ne değildir..hemen kaptırma kendini sevgilisi varmı yokmu bi öğren bence..sana gelip açılana kadarda çok fazlada düşünme..haa bide hoşlandığını belli etme geri iter onu..erkek işte garip yaratıklar zemuszemus

canım belli sen bu çocuğu bayağ bi seviosuuun bence de kız arkadaşı var mı yok mu bi ağız ara erkek bu güvenilmez sevgilisiyle küser gelir yanaşır sevgilisiyle barışır senden uzaklaşırr kesinlikle öğren var mı secgilisi

valla boşver gitsin. sevgilin yok mu rahatsın. oluyoda noluyo üzmekten başka bi işe yaramıyo bu erkekler. hiç umursama sen. geliyosa kendi gelsin. ne bu dingil hayat anam. :enbuyukkk:

canım arana her zaman mesafe koy. o sana nasıl davranıorsa sende ona öle davran fazla değer verme iyice tanı ama kendisini.herşeyi oluruna akışına bırak yyaşıyarak öğren herşeyi zamana bırak olucağı varsa zaten gelir bulur seni fazla takma kafana canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun balım kendine ii bak opuyorumnanaktan

Yorumlarda genel çoğunluğun dediği gbi hayatında biri olup olmadığını öğren ama kendisinden öğrendim yok fln diyerek değil belkide bi arkdşn dediği gbi sevgilisiyle arası bozuluodur geliodur sna iyi davranıodur barışnca eskiye dönüodur..
Veya sadece arkdşcada olabilr tavırları sen yanlış anlıyo olabilrsin..
İlla yakın zamanda bana bişe hissedip hissetmediğini öğrenmem lazım diyosan ortak bi arkadaşınıza çaktırmadan ağzını aratabilrsin..
Yoksa onun gelmesini bekle..
Çünkü tamamen benden hoşlanıyo diyemiosun o yzden sana git duygularını açıkla belki gelemiodur diyemiorum sonradan hüsran olabilr sölediğine pişman olabilrsn..
Hakkında hayrlısı neyse o olsun.. yerimseniben

Ben olsam "bu adam benimle dalga geçiyor" der döner giderim..kaydirigubbakcemile4
Hiç uğraşamam böyle sıkıcı ve tutarsız adamlarla..:umursamaz:

yorumlarınız için teşekkürler kızlar.sevgilisi karısı vs.. yok:lepi: .kendınden ogrenmedım tabı. benım derdım şu: o bana gelıp hoslandıgını bellı edınce ben bellı edemıyorum galıba:utangac: geldıgınde benden yuz bulamayınca bıraz aramız acılıyo gıbıkafamçokkarıştı

bence belkide sizi deniyordur.hareketlerinizi ölçmeyede çalışıyor olabilir oda benden hoşlanıyomu diye.ama tabi başka ihtimallerde var başta evli olup olmadığını biliyomusun

işte bunu kasdedıyorum. o benım hoslanıp hoslanmadıgımı denemek ıcın yapıyosa bıle ben hoslandıgımı bellı edemıyorum galıbaaa :kedi: :kedi: :kedi:

Yorumlarda genel çoğunluğun dediği gbi hayatında biri olup olmadığını öğren ama kendisinden öğrendim yok fln diyerek değil belkide bi arkdşn dediği gbi sevgilisiyle arası bozuluodur geliodur sna iyi davranıodur barışnca eskiye dönüodur..
Veya sadece arkdşcada olabilr tavırları sen yanlış anlıyo olabilrsin..
İlla yakın zamanda bana bişe hissedip hissetmediğini öğrenmem lazım diyosan ortak bi arkadaşınıza çaktırmadan ağzını aratabilrsin..
Yoksa onun gelmesini bekle..
Çünkü tamamen benden hoşlanıyo diyemiosun o yzden sana git duygularını açıkla belki gelemiodur diyemiorum sonradan hüsran olabilr sölediğine pişman olabilrsn..
Hakkında hayrlısı neyse o olsun.. yerimseniben

:lepi: :lepi: :lepi:

Back
X