Kızlar yardım edin n'olursunuz :'(

Kendinize biraz önem verin, kendinizi sevin ya.. İnanın erkek arkadasınızdan cok size kızdım kurtulun bu adamdan! üzerinizden atın bu yükü.. Beş para etmez insanların sizi böyle hırpalamasına izin vermeyin, sizi cok iyi tanımıs canınızı acıtmak sizi üzmek cok ta önemli değil nede olsa bırakıp gidemezsiniz her kosulda onunlasınız.. Sevmek bu kdr kolaymı ucuzmu insan sevdigine asla asla böyle davranmaz..

kızlar bıktım artık ağlamaktan canım çıktı artık gücüm kalmadı yardım edin yorumlarınız çok önemli ..

.eski erkek arkadaşlarım bile bu hale nasıl düştün sen diyorlar of çok zor senağlama

yaşın çok küçük sanırım ...

Kendini ne kadar küçük düşürdüğünün farkına varmadın mı ve ayrılmadın mı hala ?

Yuh demekten başka bir şey diyemiyorum.

Ilerde çok gülceksin bu durumuna söylim

Canım arkadaşımın erkek arkadaşı bunun aynısıydı ve bir anda bırakıverdi...
O herşey dürüst olsun diye çocuğa yalan söylemiyordu ve hatta ne dese yapıyordu ve 2 sene sonunda bir baktı ki o güzel hoş kız gitmiş 7/24 ağlayan kıstlanmış çevreden yalıtılmış bir köle gelmiş bu arada çocuk hala keyfinde tabiisositososito en son bu da bişileri gizlemeye ve onun dediğini yapmamaya başladı (yaşın da getirisiyle artık) sonra bigün çocuk gene bağırıp çağırırken telde bu iş bitti demiş bir daha aramamış attığı mesajları da okumamış o hattını kırdı resmen tekmeyi bastı... Şuan sorsanız hala pişman o geçen 2 seneye .

Sen de yap derim!

Bencede guzelim yol yakinken uzaklas, sonrasi cok daha zor olur, bunun gibi psikopatlar yapmiyormu bunca kadin cinayetini...
Unutma simdiki uzuntun ilerde senin mutlulugun olacak...

korkma kimse ayrıldım diye aşk acısından ölmez

saygı yok bi kere adamda sana ilişkiye saygı duymuyo

kendine değer ver öyle aşığım çok seviyorum diyipte kişilğine saygısızlık yaptırıp durma ayrıl gitsin

Son düzenleme:
Ne çok gülüyorum yazdıklarıma şu an :9: Ayrıldım 1 sene geçti aradan .
Ne kadar safmışım onu gördüm eskiye döndüm de :9:
Artık konuşmuyoruz ben başka şehirde mutluyum o başka şehirde..Gerisi de önemli değil :7:
Konu kilitlenmeli :emir_bebek:

Kızlar gözyaşlarımın ve şimdiki durumumu yanıstacak bi renkle yazıyorum senağlama

O kadar moralim bozuk ki anlatamam..Biraz uzun olacak ama nolur okuyup fikir verin bana tek başıma taşıyamıyorum artık..En başından anlatmalıyım aslında .Konuşmaları davranışları düşünceleri o kadar etkileyiciydi ki gerçek aşkımı buldum dedim hala diyorum.Ama aşk acı çekmek midir?Bunu anlayamıyorum..Sorunum şu. Bir yere gitmeme izin yok kısa şeyler giymeme izin yok sinirlenince kendimi kaybedemem sesimi yükseltemem hakaret edemem ailesi hakkında konuşamam gideceği yerlere karışamam ( önceden bi yarım ağız izin ister vermeyince gereksiz kıskançlık yapıyosun diye hakaret işitiyorum ) face hesabına karışamam..Hiç bişeyi sorun değil benim açımdan inanın ki.Yani sinirlenince bambaşka bi insan oluyo ama normal haliyle beni çok sevdiğini gösteriyo arkadaşlarının ailesinin yanında benim ailemn yanında falan..
Ben bişeye kızıyosam haklıyımdır sen özür diliceksin diyor.Hepsini tek tek anlatsam sığmaz tabiki ama genel olarak bi kavgada her iki tarafında suçu ve haklı tarafı yokmudur ? İstediğim 3 şey var en başında da belirtmiştim yalan söyleme benden bişey saklama kızlarla samimi olma bu kadar..Her gün sanalda bişey sakladığına şahit oluyorum..2 kere yalan söyledi bunu yakaladım birisinde de suçlu ben oldum..Sürekli peşinde koşuyorum küsünce telefonunu kapatıyo konuşmadan ne halledebilir ki..Özür dileyen ben oluyorum msj atan ben..En önemlisi de kavga edince ayrılalım diyo bu kadar basite indirgemez normalde ama böyle yapıyor..Geçen gün bitsin o zaman dedi bitsin ne demek ya nasl bitirebiliyosun dedim bana bitirebiliyosun falan deme bitirrim ben zor olmaz dedi.Sürekli yapmadığım şeylerle suçlanıyorum gecenin 1inde uyuyakalmak bile suç dışardaydın dimi falan diyo sürekli kendimi ispat ediyorum ona..Sinirliylen geçmişimle ilgili herşeyi yüzüme vuruyo canımı acıtıyo..Kızlar bıktım artık ağlamaktan canım çıktı ben ilk defa aşık oldum aşık olduğuma da eminim yoksa onu böyle kimse çekmez mafoldumben Sevmiyomu acaba bu kadar basitmi her şey ya mafoldumben İçimi dökym istedim uzatmışım biraz ama :kedi: Artık gücüm kalmadı yardım edin yorumlarınız çok önemli ..

Kızlar şunu da ekleyeyim cinsel anlamda beraberliğimiz olmadı buna dayanarak böyle davranmyor.Ayrıca eli yüzü düzgün hatta güzel bir kızım (kendimi beğenmişlik yapmıyorum kesinlikle asla ) hep bağlanılan kız oldum dönüp tekrar bakılacak bi kız..Eski erkek arkadaşlarım bile bu hale nasıl düştün sen diyorlar of çok zor senağlama

KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ÇEKİLECEK BİR DERT DEĞİL!! HEMEN AYRILMANI TAVSİYE EDİYORUM. ne demek karışamazsn ya sevglisiysen sevdiğin kişiye karışmıcaksnda napıcaksn o zmn oda sana karışmasn bakalm nasıl oluyomuş snde çek kendini kapat telefonunu sana bişey ispat etmk zorunda değilim bıktım tmm bitsn de bakalım naapcak belkide başkası vardr ondan bu kdr rahat ayrılalım diodur sni bahane etmek istiyordur. her şekilde sn üzülürsn karşındaki sni haketmiyor ayrıl.

dışardaydın dimi gibi bişey diyosa sen de kendini ispat etmek zorunda kalıyosan, bence kendi yaptığı şeyleri senin yapabilcğni sanıyo öyle bişeyler olabilir mi ?

Şimdi gördüm tmm iyi barii :))

Son düzenleme:
Kızlar gözyaşlarımın ve şimdiki durumumu yanıstacak bi renkle yazıyorum senağlama

O kadar moralim bozuk ki anlatamam..Biraz uzun olacak ama nolur okuyup fikir verin bana tek başıma taşıyamıyorum artık..En başından anlatmalıyım aslında .Konuşmaları davranışları düşünceleri o kadar etkileyiciydi ki gerçek aşkımı buldum dedim hala diyorum.Ama aşk acı çekmek midir?Bunu anlayamıyorum..Sorunum şu. Bir yere gitmeme izin yok kısa şeyler giymeme izin yok sinirlenince kendimi kaybedemem sesimi yükseltemem hakaret edemem ailesi hakkında konuşamam gideceği yerlere karışamam ( önceden bi yarım ağız izin ister vermeyince gereksiz kıskançlık yapıyosun diye hakaret işitiyorum ) face hesabına karışamam..Hiç bişeyi sorun değil benim açımdan inanın ki.Yani sinirlenince bambaşka bi insan oluyo ama normal haliyle beni çok sevdiğini gösteriyo arkadaşlarının ailesinin yanında benim ailemn yanında falan..
Ben bişeye kızıyosam haklıyımdır sen özür diliceksin diyor.Hepsini tek tek anlatsam sığmaz tabiki ama genel olarak bi kavgada her iki tarafında suçu ve haklı tarafı yokmudur ? İstediğim 3 şey var en başında da belirtmiştim yalan söyleme benden bişey saklama kızlarla samimi olma bu kadar..Her gün sanalda bişey sakladığına şahit oluyorum..2 kere yalan söyledi bunu yakaladım birisinde de suçlu ben oldum..Sürekli peşinde koşuyorum küsünce telefonunu kapatıyo konuşmadan ne halledebilir ki..Özür dileyen ben oluyorum msj atan ben..En önemlisi de kavga edince ayrılalım diyo bu kadar basite indirgemez normalde ama böyle yapıyor..Geçen gün bitsin o zaman dedi bitsin ne demek ya nasl bitirebiliyosun dedim bana bitirebiliyosun falan deme bitirrim ben zor olmaz dedi.Sürekli yapmadığım şeylerle suçlanıyorum gecenin 1inde uyuyakalmak bile suç dışardaydın dimi falan diyo sürekli kendimi ispat ediyorum ona..Sinirliylen geçmişimle ilgili herşeyi yüzüme vuruyo canımı acıtıyo..Kızlar bıktım artık ağlamaktan canım çıktı ben ilk defa aşık oldum aşık olduğuma da eminim yoksa onu böyle kimse çekmez mafoldumben Sevmiyomu acaba bu kadar basitmi her şey ya mafoldumben İçimi dökym istedim uzatmışım biraz ama :kedi: Artık gücüm kalmadı yardım edin yorumlarınız çok önemli ..

Kızlar şunu da ekleyeyim cinsel anlamda beraberliğimiz olmadı buna dayanarak böyle davranmyor.Ayrıca eli yüzü düzgün hatta güzel bir kızım (kendimi beğenmişlik yapmıyorum kesinlikle asla ) hep bağlanılan kız oldum dönüp tekrar bakılacak bi kız..Eski erkek arkadaşlarım bile bu hale nasıl düştün sen diyorlar of çok zor senağlama
arkadaşım o yolunu bulmuş. sende izin vermişin hala veriyosun böle yürütemezsin evlensen dahada berbatlaşacak ilgi sevgide yok olacak dahada bunalımlara giricen bak güzel arkadaşım buna bi dur demen lasım . sonradan acı çekmektense baştan kararlarını kabul etirmen gerek bak o nasıl yapıyor senin zaafını biliyor ne olursa olsun tamam diyceni biliyor ben bitiririm sorun deil ben böleyim diyor sende tmm kardeşim sen böleysen bende böleyim beni kabul ediyosan böle ben nasıl kabul ediyorum sende edeceksin yok öle hep senin dediğin benmde doğrularım var yeter diyivericeksin bırak gidiyosa gitsin eğerki gerçekten seviyorsa gelecektir o neymiş öle facesini saklıycak ne halt ettiği belli deil arkadaşım delimisin sen bu kadar taviz veriyosun sonunda nolcanı düşün.ewlenicen belki seni eve kapaycak yok şura gitme bura gitme hem senin kocan deil ne karışıyo onu bunu giyme: seni eve kapatcak sonra kendi neler neler yapacak sen karışamazsın diycek yiycen boynuzları sesini çıkaramıycan böle alıştırma onu pişman olursun

Sevgili mozarellaaa özeleştri yapıyorum hak veriyorum size fazla büyüttüm ama elimde değil engel olamıyorum..Yaşayan varsa bilir .. mafoldumben
ben yaşadım. anlatayım şuanki eşim ayrı şehirlerdeydik aramızda 700km vardı 2 yıl flört ettik bu arada hep ben affederdim kavga ederdim ama 2gün dayanırdım yokluğuna sona gene konuşurdum o alttan alırdı yane ilgisis davranırdı işte sen kavga çıkardın falan şımarırdı bide ilgimi sevgimi biliyordu yapamam onsuz biliyordu her dediğini kabul etirrdi. sonraaaa geldi iş ciddiye bindi 2 yıl sonra evlilik teklif etti alkol falan kullanıyordu ilkten kabul etrdi bana ne kadar itiraz etsemde ben böleyim napacan beni falan deyip. sonra ciddiye binince düşündüm olmaz yapamam ben dedim sen içki içiyosun evine 3 günde bi gidiyosun ben böle birile evlenemem. anladı vazgecicem ondan ayrılıcam . ben bekarım diye böle evde bekleyenim yok olsa yapmam dedi. söz dedi evlenelim bırakcam evlenmeden 15 gün önce bıraktı herşei ve uzaktaydı bana önceden asla 2 dünya bi araya gelse ben ist. gelmem demişti bende gelemem oraya dedim bitsin o zaman yapacak bişi yo0k dedim . onuda kabul etti eşim ist geldi yerleşti kötü alışkanlığınıda bıraktı anlatacağım oki sen resti çekmezsen hep kabullenecen.bende öleydim bi zamanlar şimdi deilim öle olmuyosa bitsin diyiveriyom oda kabul ediyo ayrılmak istemiyo bir evlilikte 2 kişininde dediği olur ortak yol bulunur hep ben hep ben olmaz...

cnm bence daha bağlanmadan uzatmadan bitir diyorum tek tarafa yönelik ilişki yürümez ki ipleri kendi eline almış her şey ona bağlı o şekil görüyo, istediğim zaman ayrılırum zor olmaz diyomuş bu ne böyle, ne zaman seni bırakcağını bilemezsn ki ileride de bu huylarını devam ettirip bi anda ayrılırsa ne olacak, kusura bkma o seni svgili değil de resmen bi eşyası malı gibi görüyo yani hiç bişiye hakkın yok

onu bırakıp gitmiceni bildiği için yapıyor ayrıl bakalım napcak hem hiç kimse bulunmadık bursa kuması diil neticede

Back
X