Kızlar gözyaşlarımın ve şimdiki durumumu yanıstacak bi renkle yazıyorum senağlama
O kadar moralim bozuk ki anlatamam..Biraz uzun olacak ama nolur okuyup fikir verin bana tek başıma taşıyamıyorum artık..En başından anlatmalıyım aslında .Konuşmaları davranışları düşünceleri o kadar etkileyiciydi ki gerçek aşkımı buldum dedim hala diyorum.Ama aşk acı çekmek midir?Bunu anlayamıyorum..Sorunum şu. Bir yere gitmeme izin yok kısa şeyler giymeme izin yok sinirlenince kendimi kaybedemem sesimi yükseltemem hakaret edemem ailesi hakkında konuşamam gideceği yerlere karışamam ( önceden bi yarım ağız izin ister vermeyince gereksiz kıskançlık yapıyosun diye hakaret işitiyorum ) face hesabına karışamam..Hiç bişeyi sorun değil benim açımdan inanın ki.Yani sinirlenince bambaşka bi insan oluyo ama normal haliyle beni çok sevdiğini gösteriyo arkadaşlarının ailesinin yanında benim ailemn yanında falan..
Ben bişeye kızıyosam haklıyımdır sen özür diliceksin diyor.Hepsini tek tek anlatsam sığmaz tabiki ama genel olarak bi kavgada her iki tarafında suçu ve haklı tarafı yokmudur ? İstediğim 3 şey var en başında da belirtmiştim yalan söyleme benden bişey saklama kızlarla samimi olma bu kadar..Her gün sanalda bişey sakladığına şahit oluyorum..2 kere yalan söyledi bunu yakaladım birisinde de suçlu ben oldum..Sürekli peşinde koşuyorum küsünce telefonunu kapatıyo konuşmadan ne halledebilir ki..Özür dileyen ben oluyorum msj atan ben..En önemlisi de kavga edince ayrılalım diyo bu kadar basite indirgemez normalde ama böyle yapıyor..Geçen gün bitsin o zaman dedi bitsin ne demek ya nasl bitirebiliyosun dedim bana bitirebiliyosun falan deme bitirrim ben zor olmaz dedi.Sürekli yapmadığım şeylerle suçlanıyorum gecenin 1inde uyuyakalmak bile suç dışardaydın dimi falan diyo sürekli kendimi ispat ediyorum ona..Sinirliylen geçmişimle ilgili herşeyi yüzüme vuruyo canımı acıtıyo..Kızlar bıktım artık ağlamaktan canım çıktı ben ilk defa aşık oldum aşık olduğuma da eminim yoksa onu böyle kimse çekmez mafoldumben Sevmiyomu acaba bu kadar basitmi her şey ya mafoldumben İçimi dökym istedim uzatmışım biraz ama :kedi: Artık gücüm kalmadı yardım edin yorumlarınız çok önemli ..
Kızlar şunu da ekleyeyim cinsel anlamda beraberliğimiz olmadı buna dayanarak böyle davranmyor.Ayrıca eli yüzü düzgün hatta güzel bir kızım (kendimi beğenmişlik yapmıyorum kesinlikle asla ) hep bağlanılan kız oldum dönüp tekrar bakılacak bi kız..Eski erkek arkadaşlarım bile bu hale nasıl düştün sen diyorlar of çok zor senağlama