Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezdirme kendini canım kendine hakim ol tüm yorumları okumadım ama şu var kavga esnasında ayrılalım bitsin diyorsa tamam de bitsin bak bakalım gerçek ten istediği bu muymuş yoksa seni yalvartmak için mi ayrılalım diyormuş bi ilişki bu kadar tek taraflı yaşanmaz canım üzülmemeye çalış desemde üzüleceksin ayrılık aşk acısı nasıldır çok iyi bilirim ama akıllıca düşününce birlikte olup hergün acı çekmektense ayrıl bitir bi kereden tam acı çek küllenmeyen acı yoktur canımya adam et o sana yalvarsın dediklerinden çıkmasın yada bitir ilişkilerde kaçan taraf erkek oluyorsa adım atan bayan oluyorsa o ilişki mutluluğa gitmez canım hep acı çeken sen olursun
canım ben pek saglıklı görmedim
bencil ,ben merkezci bir insan
bu insanla ömür gecmez evlilik herşeyiyle iki kişinin paylaştıgı bir hayattır
kendine güveni olmayan bir insan senin kendisini aldatacagından şüphelenen
bu tip insanlar kendileri bu haltları yedikleri için
onlarıda öyle yapıcak sanarlar..
bence seninki aşk degil,aşık olunacak bişey göremedim ben
seninki bi tutku ,hırs olabilir..
sevgliyken böyleyse...
evlenirsen cok üzülürsün..
Kızımm bunları sana yapan adama nasıl bi AşK besliyosun sen
anlamış değilim.. Ayrıl gitsiin, her gün bu adam yüzünden ağlamaktansa
bi kaç gün ağlar 3. gün acını unutrsun karşına bambaşka biri çıkar belkide..
Zorlama bence ayrıl gitsin, onun için kolaymış zaten. Senin içnde öle olsun derm..
ya inanmıyorum kendimi gördüm sende. .aynen bunlar geldi başıma aşık oldum önceleri bu izin istemeler insanın hoşuna gidiyor ilgi zannediyoruz sonra abartıyorlar. . ben mesela bi yerden eve dönüyorum diyelim söylüyordum yoldayım eve gidiyorum diye. . eve geldiğimde de bi keresinde eve geldim demedim unuttum. sen hala eve gitmedin mi dedi geldim sana söylemeyi unuttum dedim konuşmadı 2saat bağırdı bana. . bende nette başka kızlarla konuştuğundan şüphelendim. bana msn e nete girdiğinde haber verceksin demişti. ben de sende verceksin dedim tamam dedi kabul etti. . bizde en azından bu kurallar karşılıklıydı. ama benden habersiz giriodu sordum girdin mi diye hayır dedi. ben seni gördüm deyince yine tartışma çıktı. teli. kapattı. zaten açıklama yapamıcakları durumda hemen kapatmak yada cvp vermemek bunların huyu. .
ayrılma konusundaysa önceleri ben hep tehdit etmek zorunda kaldım. .maalesef. çünkü yapmıcam dediği söz verdiği şeyleri yapıyordu devamlı. . sonra ben seni haketmiyorum falan demeye başladı. . ben çok aşıktım alttan almaya başladım bazı şeyleri görmemezlikten geldim yeter ki gitmesin diye kendimden verdiğimin farkındaydım ama elimde değildi yani onsuz yaşamak nasıl bişey düşünemiyordum bile. .zaten o da ondan vazgeçemediğimi anladı. . ayrıldık sonra barıştık böyle salakça bi ilişki çıktı ortaya ..barışmayı o istemişti ama.. sonra yine ayrıldık. onun isteğiyle. .
yakın zamana kadar da görüşüyorduk aramızda bi sevgililik durumu olmadan . bana sen benim için herşeyi yaparsın biliyorum dedi. bu sözü söyleyince zaten bidaha asla ipleri elime olamıcağımı aramızda bişi olcaksa o isterse olabiliceğini anladım. . geçen hafta da bi anda konuşmak istemiyorum hayatına bensiz devam et dedi. .
soonuç olarak diyeceğim o ki şu anda eğer giden taraf olmazsan bu ilişki sürdüğü sürece taviz vermek zorunda kalıcaksın kendinden. . kesinlikle sana ayrıl falan demiyorum. benim şimdiki aklım olsa daha ilk seferinde beni gözden çıkardığını anladığımda giderdim. yada geri geldiğinde barışmazdım. . inan ki o saatten sonra ne yapsan erkeğin o ilk heyecanı geri gelmiyor. .
ayyhh okurken fenalık geçiriyordum :bbo:
hiç tavır değiştirmeye yola getirmeye çabalama, değmez..
cesaretini topla, silkele bu çocuğu omuzlarından, kararını verdiğin ana binlerce kez şükredeceksin ilerde.. :hulya:
ben bu sıkıntıya dayanamazdım
karşılıklı güven olmayan bir ilişki ne kadar devam edebilir ki yada ne kadar sağlıklı olur o ilişki
seninle nasıl böyle oynayabiliyor anlayamıyorum
bence de yol ver gitsin başkasının bekçiliğini yapsın sen kendi yoluna bak inanıyorum ki çok daha iyilerine layıksın:1hug:
Çok teşekkür ederim desteğin içinn :1hug: