öncelikle selam kızlar :))))
başıma saçma sapan şeyler gelip duruyo bi anlam veremedim olanlara ne düşündüğünüzü merak ediyorum
ortak arkadaş vasıtasıyla bi çocukla tanıştım geçen yıl bu zamanlar falan. facebooktan ya da okulda karşılaştıkça normal sohbet ediyoduk arkadaşımdı yani. sonra bi arkadaşın doğu günü partisinde yakınlaştık. bütün gece dans ettik sürekli ikimizdik o kalabalıkta başka kimseyi gözümüz görmüyordu saçımı okşadı sürekli beni boynumdan öptü. çok etkilendim. sonrasında bikaç ay sürekli buluşup baş başa şarap içtik. arkadaş ortamında e hadi çıkın artık çıksanıza diye muhabbet dönmeye başlamıştı. bu durum beş ay sürdü. ben ondan bi adım bekledim ama gelmedi. olsun böyle takılmaktan memnundum. yazın pek görüşemedik çünkü benim çok yakın oldupum bi arkadaş grubumla takılıyodum sürekli. o ekipten bi çocukla çok yakın arkadaştık birbirimizin kucağında uyuyakalıyoduk yani o kadar yakın arkadaştık. beni sürekli o çocuktan kıskanıyodu ve bu yüzden kavga ediyoduk. sonra o yurtdışına gidicekti so ngecemizdi ben ona şakayla karışık açıldım. o da yurtdışına gidiyorum bişey diyemem diye geçiştirdi yine şakayla karışık. sonra beni facebookta sürekli sevgili tişörtlerinde etiketliyo bişeyler yapıyo gelip duvarıma kalp koyuyo. ben de dedim ki bi süre konuşmayalım ki bari arkadaş kalalım seni unutmak istiyorum çünkü. o da dedi ki ben seni arkadaş olarak görüyorum tamam beni unutunca haber verirsin yine konuşuruz. bi hafta sonra falan ben mesaj attım seni unuttum diye ki cidden unutmuştum. soğuktu bana ama yine de konuşuyoduk.sonra türkiyeye geldi ve geldiği ilk gün bi barda karşılaştık. ikimiz de kalabalık arkadaş masalarında oturuyoduk yan masamızdaydı. gece boyu benimle dans etmeye çalıştı ben soğuk davranmama rağmen. sürekli belime sarıldı saçımı okşadı fırsat kollayıp boynumdan öptü sürekli. ben de sinir oldum soğuk davrandım. sonra toplu bi arkadaş buluşması olcaktı bi şekilde iptal oldu buluşmadık. şimdi ben yurtdışına gidiyorum altı aylığına ve bunu biliyo. buna rağmen böyle yapmasını anlamıyorum. hem arkadaş olarak görüp hem neden böyle bişey yapar ki insan? ben işin içinden çıkamıyorum kızlar siz ne düşünüyosunuz? biraz uzun oldu kusura bakmayın ama cidden yardıma ihtiyacım var