Sevgilim haklı mı?

Ya mesela wp ye girmemis 4 5 saattir ki ayakta uyumuyor işleri vardı ama bunca saat wp ye girmemezlik yapmazdi son görülmesi de açıkta acaba diyorum değiştirdi mi son gorulmeyi evet şüpheye düşmemek lazım insanın elinde değil ama yaa çok zor iş gerçekten
Son görülmem kapalı. Online görünmem kapalı. Okundularım bile kapalıydı daha yeni açtım. Karşımdakine de bunun lafını ettirmem. Whatsapp aktivitelerimi de kontrol etmesin bir zahmet.

İlkokul öğretmeni gibi nöbet mi tutuyorsunuz adamın başında. Tırnak kontrol de yapın bari.

Sorgulama hesap sorma kurcalama kiskanma diyor yani kısacası istiyor ki onu salayım rahat bırakayım ki normal de de o kadar fazla sıkbogaz ettiğimi azla sanmıyorum sürekli cafeye gitmesi akşamları bi rahatsız ediyordu karışık olduğundan ama kavga etmedim instagramdan bi kizi aratmış sordum üzerine gittim sonra hallettik cok yakın sürekli dipdibe olduğu arkadaşının kız arkadasiymis engellemiş arkadasi da bundan bakmiş akşam otururlarken dansöz beğenmişti yarı çıplak çok sinir oldum ve söyledim bu tarz bikac şey yaşadık kızsam da yakıp yikmadim bağırıp çağırmadım geçen günde tanımadığı bi numara iki kere aramış onu bu kim falan dedi tanımıyorum ara bakim kimmiş dedim orada patlak verdi o lafımdan beridir soğuk yapıyor ara demenin nedeni sorgulama içinde değildi aslında o an kimse ara sor dedim yani yanlış anladı bilmiyorum ben diğer ilişkiler gibi olduğumu ona o şekilde yaklaştığımı asla sanmıyorum ama demek ki gerçekten dokunmuş üst üste gelince ve daha önce ilişkisi olmadığı için çok panikliyor olabilir bence bu kadarcık da olsun yaa görmezden gelip susmak ya da hiç sormamak çok daha kötü şuan hâlâ soğuk ve artık kıskanmamı sorgulamamı bişey olduğunda da sorma diyor kafası rahat olsun istiyor
yorar bu yaptığınız şeyler sizi paranoyak yapar siz ayrılmazsanız karşı taraf ayrılır erkekler bu kadar sıkmaya gelmez gelemez yani fıtratında yok

Ya mesela wp ye girmemis 4 5 saattir ki ayakta uyumuyor işleri vardı ama bunca saat wp ye girmemezlik yapmazdi son görülmesi de açıkta acaba diyorum değiştirdi mi son gorulmeyi evet şüpheye düşmemek lazım insanın elinde değil ama yaa çok zor iş gerçekten
"sıkmıyorum, bunaltmiyorum, sınırlarımı biliyorum" diyorsun ama telefonu acip wp son görüldü takip etmen falan cidden normal degil. girdi, girmedi, girdi ama sana yazmadi... ne olacak yani?
bunun çetelesini tuttugun iliskide adami bunaltmama ihtimalin sıfır
adami bilemem belki o da yamuk bir insandir ama daha saglikli iliskide bile böyle davranir bir de bunlari "her kadin böyle" diye hakkin görürsen o saglikli adam da seni cekmez.

Akıllı kadınlar telefon kurcalamak yerine kendi haline bırakıyor ve kendisine ters gelen bir hareketini görünce de ayrılıyor doğal olarak, ayrılmaya ne dersin?
Bu arada sana bir tüyo vereyim erkekler basit düşünen varlıklar ne kadar sıkarsan o kadar gizler, ne kadar salarsan o kadar rahat ve yaptığı şeyi ulu orta yapma eğiliminde olur
bu sayede rahatlıkla anlayabilirsin çoğu zaman ters giden bir şeyler olduğunu bir iki üstüne düşünce de çıkar zaten ortaya ama bu durumda ayrılmak gerekir, yakalayıp ayrılmadıktan sonra ne anlamı kaldı bilmenin.

seni şüpheye sokmayan ya yenı bırını bulacaksın ve yahut bazı şeyleri görmemezlikten geleceksin salağa yatacaksın ki bu

seni şüpheye sokmayan ya yenı bırını bulacaksın ve yahut bazı şeyleri görmemezlikten geleceksin salağa yatacaksın ki bu daha zor
İnsan seviyorsa kendisine cekiduzen vermez mi? Ben böyle düşünüyorum seviyorsa yanlış şeyler yapmaz ki

İlişki de toksik kaos yaşamı mı seviyorsun? Bunlarla mı besleniyorsun eğer öyleyden bize akıl danışma. Akıl var mantık var bunları yazarken okuduğun satırları bi başkası yazmış gibi oku belki düşünceleri netleştirirsin. Yok ben kavga kaos toksik ilişki seviyorum diyorsan o zaman bize ne? İnsanlar 7’sin de neyse 70’sinde o’dur. Değişmezler kılıftan kılıfa girmeyi ustalaşırlar.

İnsan seviyorsa kendisine cekiduzen vermez mi? Ben böyle düşünüyorum seviyorsa yanlış şeyler yapmaz ki
cekiduzen vermek ne?
ben sevgilime bayiliyorum, aşığım, birkac aya da evlenecegim ama kendime cekiduzen falan vermedim. Eskiden de erkek arkadaslarimla bulusurdum hala bulusurum mesela. kendime "cekiduzen verip" plan yapmamazlik yapmiyorum. daha geçtiğimiz salı isvicreden bir erkek arkadasim geldi. hem carsamba bulustum cocukla hem cuma. sabahtan aksama beraberdik, onu berbere de götürdüm, gemiye de bindik, kizkulesini de izledik. sadece cuma is cikis saatinden sonra sevgilim geldi, beraber okey oynadik - onlar da tanismis oldular.
ciddi bir iliski yaşıyorum diye "cekiduzen" vermedim yani . ya da eski is arkadasim yakinima tasindi, hem kahvalti yapariz hem yardim ederim diye gittim elin adaminin(!) evine, kac saat kaldim . sevgilim oradan aldi beni.
ya da cok fazla arkadasim var, whatsappta cevrimici olduğum coktur. hic kendime "cekiduzen" veremem. arkadaslarimla alkol almayi canli muzige gitmeyi severim, kendime "cekiduzen" vermem.
zaten yaptıklarımın yanlış oldugunu dusunsem yapmam. madem yanlis degil neden düzeleyim ki?

Yanlış şeyler "size göre" yanlış şeyler, mesele o. Adama göre değil. Ya da başka kadınlara göre.

Ben direk dansı izlemeyi severim ve direkte amuda kalkan kadın görsem benimkine izletirim "oha kadın napıyor baksana şunun gücüne" diye. Sevgilimin direk dansı beğendiğini görsem dünyayı yıkmam. Ama tabii abaza gibi striptizci izlemesin bir zahmet, gerçekten estetik bir videoysa neden bozulayım ki. Ben de Avustralyalı itfaiyecileri beğeniyorum mesela. Maşallah onlara.

Akıllı kadınlar telefon kurcalamak yerine kendi haline bırakıyor ve kendisine ters gelen bir hareketini görünce de ayrılıyor doğal olarak, ayrılmaya ne dersin?
Bu arada sana bir tüyo vereyim erkekler basit düşünen varlıklar ne kadar sıkarsan o kadar gizler, ne kadar salarsan o kadar rahat ve yaptığı şeyi ulu orta yapma eğiliminde olur
bu sayede rahatlıkla anlayabilirsin çoğu zaman ters giden bir şeyler olduğunu bir iki üstüne düşünce de çıkar zaten ortaya ama bu durumda ayrılmak gerekir, yakalayıp ayrılmadıktan sonra ne anlamı kaldı bilmenin.
Bazen çok korkuyorsun kendi haline biraktığımda yanlış bişey yaparsa
Yanlış şeyler "size göre" yanlış şeyler, mesele o. Adama göre değil. Ya da başka kadınlara göre.

Ben direk dansı izlemeyi severim ve direkte amuda kalkan kadın görsem benimkine izletirim "oha kadın napıyor baksana şunun gücüne" diye. Sevgilimin direk dansı beğendiğini görsem dünyayı yıkmam. Ama tabii abaza gibi striptizci izlemesin bir zahmet, gerçekten estetik bir videoysa neden bozulayım ki. Ben de Avustralyalı itfaiyecileri beğeniyorum mesela. Maşallah onlara.
Yok öyle bir video degildi ya böyle balik etli bi kadın vardi bikini tarzi bisey giymiş açıktı baya üstü tanındil biri değil rastgele bi video ya öyle dansçı falan değil yarı çıplak bi kadın dans etmiş onu beğenmiş

cekiduzen vermek ne?
ben sevgilime bayiliyorum, aşığım, birkac aya da evlenecegim ama kendime cekiduzen falan vermedim. Eskiden de erkek arkadaslarimla bulusurdum hala bulusurum mesela. kendime "cekiduzen verip" plan yapmamazlik yapmiyorum. daha geçtiğimiz salı isvicreden bir erkek arkadasim geldi. hem carsamba bulustum cocukla hem cuma. sabahtan aksama beraberdik, onu berbere de götürdüm, gemiye de bindik, kizkulesini de izledik. sadece cuma is cikis saatinden sonra sevgilim geldi, beraber okey oynadik - onlar da tanismis oldular.
ciddi bir iliski yaşıyorum diye "cekiduzen" vermedim yani . ya da eski is arkadasim yakinima tasindi, hem kahvalti yapariz hem yardim ederim diye gittim elin adaminin(!) evine, kac saat kaldim . sevgilim oradan aldi beni.
ya da cok fazla arkadasim var, whatsappta cevrimici olduğum coktur. hic kendime "cekiduzen" veremem. arkadaslarimla alkol almayi canli muzige gitmeyi severim, kendime "cekiduzen" vermem.
zaten yaptıklarımın yanlış oldugunu dusunsem yapmam. madem yanlis degil neden düzeleyim ki?
Çok uzun yazmışsınız okuyamadım cekidduzen vermek derken kıskançlık şey manasında çok mi abartıyorum gibjsinden ki hâlâ soğuk bana

e kendi haline biraktiginda yanlis bir sey yapacaksa zaten mayasi bozuktur yapsin
sirf sen sıktın diye yapacağı kötülükten geri duran adamdan sana hayır mi gelir?
O da doğru haklısınız ama insan özel şeyler yaşıyor mesela hayatında daha önce yaşamadığı şeyleri yasiyor düşünüyorsun yaptığım bana kalır Allah korusun bisey olsa ben yaptığımla kalırım o yüzden de insan sorun çıkmasın istiyor ben öyleyim

Çok uzun yazmışsınız okuyamadım cekidduzen vermek derken kıskançlık şey manasında çok mi abartıyorum gibjsinden ki hâlâ soğuk bana
iyi daha kisa yazayim; yaptiginin yanlis oldugunu , sacma ve uygunsuz oldugunu düşünen kisi hayatina birini alinca kendine cekiduzen verir.
düzgün kisi neden kendine cekiduzen versin?
bastan sona tüm yorumlarınız cok garip. bence bu iliskideki toksik sizsiniz

e kendi haline biraktiginda yanlis bir sey yapacaksa zaten mayasi bozuktur yapsin
sirf sen sıktın diye yapacağı kötülükten geri duran adamdan sana hayır mi gelir?
Zaten hala soğuk ama öyle sandigi gibi hır gür çıkarmadım şuan abartıyor yaa bu kadar da abartıyor 5 gün oldu yani

Bazen çok korkuyorsun kendi haline biraktığımda yanlış bişey yaparsa

Yok öyle bir video degildi ya böyle balik etli bi kadın vardi bikini tarzi bisey giymiş açıktı baya üstü tanındil biri değil rastgele bi video ya öyle dansçı falan değil yarı çıplak bi kadın dans etmiş onu beğenmiş
balım amaç zaten o, yanlış bir şey yapacak biriyse yapsın sen de kısa yoldan dön :)
içinde olan bir insan afedersin kazığa da oturtsan yapar yani nasıl engel olacaksın, yapmayacak insanı da bu şekilde darlarsan aradaki bağı koparırsın.

iyi daha kisa yazayim; yaptiginin yanlis oldugunu , sacma ve uygunsuz oldugunu düşünen kisi hayatina birini alinca kendine cekiduzen verir.
düzgün kisi neden kendine cekiduzen versin?
bastan sona tüm yorumlarınız cok garip. bence bu iliskideki toksik sizsiniz
Yazdığımi anlamamissiniz ben kendime düzgünüm demiyorum herkesin bi kusuru elbet oluyor ben şuan kendimi düzgün görsem yaptığımın abartı olup olmadığını sorgulamam zaten

Back
X