- 15 Temmuz 2021
- 483
- 138
- 53
- 25
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
Aminn cumlemizinn. Zaten Allah en hayırlısını verecektir.hmm
anlıyorum
Allah dualarınız kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn cumlemizinn. Zaten Allah en hayırlısını verecektir.hmm
anlıyorum
Allah dualarınız kabul etsin
Kendimi bildim bileli belli cümleler kullanarak dua ettim. Öyle biri olmasını istedim evleneceğim kişinin.Birisi olsun diye dua edip, duası kabul olan oldu mu? Pişman oldunuz mu hic? Ben de çok Dua ediyorum. Ama ağzımdan hayırlısı olsun lafı çıkmıyor. Hz.Omerin duası gibi ginlumdelini hayırlı eyle diyorum. Zikirler çekiyorum. Ama korkuyorum. Ya olur da kötü olursa? Hiç böyle olay yaşadınız mi?
Belki zamanı vardır. Ya da daha güzeli gelecektirKendimi bildim bileli belli cümleler kullanarak dua ettim. Öyle biri olmasını istedim evleneceğim kişinin.
Hiçbiri mi tutmaz yahu
Evleneli 10 yıl oluyor :)Belki zamanı vardır. Ya da daha güzeli gelecektir![]()
Evleneli 10 yıl oluyor :)
Eşim senelerce ettiğim duaların tam zıttı oldu onu demek istedim
Teşekkür ederim.A Pardonn :)) masallah daha nice yillariniz ilsun Insallah. Valla,ben de ediyorum benim öküz için. Inşallah hayırlısıyla olur.
Ne olursa olsun hep Hayırlı ise olsun diye dua edin.Birisi olsun diye dua edip, duası kabul olan oldu mu? Pişman oldunuz mu hic? Ben de çok Dua ediyorum. Ama ağzımdan hayırlısı olsun lafı çıkmıyor. Hz.Omerin duası gibi ginlumdelini hayırlı eyle diyorum. Zikirler çekiyorum. Ama korkuyorum. Ya olur da kötü olursa? Hiç böyle olay yaşadınız mi?
Rica ederimm Aminn inşallahTeşekkür ederim.
Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah
Ben hep böyle dua ediyordum.Benim gibi ediyordunuz yanibaska ne dua ettiniz ?
Ne olursa olsun hep Hayırlı ise olsun diye dua edin.
ayyy inşallah ınsallahh. Aminn. Ben tefruciyyeye başladım.ardina 41 fetih ve 313 ayet-el kürsi okuyacağımBen hep böyle dua ediyordum.İnş dualarınız kabul olur
Uygun olani, "o kisiyle hakkimda hayirlisini ver" demek.Nasıl yani? Allahım ginlumdelini hayra cevir hayırlısıyla olsun diyorjm
Herkes böyle söylüyor. Ben de bunun için hayırlısıyla olsun diyorum. Ya da hayirsuzsa hayra cevir Allahım diyorum
Allah razı olsun aminnn. Hepimizin başına hayirlar iyilikler yağsın inşallah. Ben sanki dediginiz gibi dua edersem istediğim şey olmaz diye korkuyorum.Uygun olani, "o kisiyle hakkimda hayirlisini ver" demek.
Hayirlisiyla dilegim olsun deyince, olumsuzluklar yine yasaniyor, yasanmiyor degil (Hepimizin eksiği kusuru var, illa ki huzursuzluk oluyor o baska mesele tabii).
İlk cümledeki duaya "hakkımızda hayırlısını ver ve verdigine beni razi kil" seklinde ekleme de yapabilirsiniz.
Mutlu olmanizi, başınıza hayirlar gelmesini dilerim.
Benim de ayni sekilde çekincem vardi.Allah razı olsun aminnn. Hepimizin başına hayirlar iyilikler yağsın inşallah. Ben sanki dediginiz gibi dua edersem istediğim şey olmaz diye korkuyorum.
Hayırlısı olsun demeye çalışacağım. Allah zaten en hayırlısını verecek de ben sabredemiyorum biraz galiba. Dualarımın karşılığını hemen almak istemek gibiBenim de ayni sekilde çekincem vardi.
Hayirlisiyla ver deyince sonucun cok da istediğim gibi olmadigini görüncehayırlısı ne ise o olsun demek daha doğru diye düşündüm :)
Birisi olsun diye dua edip, duası kabul olan oldu mu? Pişman oldunuz mu hic? Ben de çok Dua ediyorum. Ama ağzımdan hayırlısı olsun lafı çıkmıyor. Hz.Omerin duası gibi ginlumdelini hayırlı eyle diyorum. Zikirler çekiyorum. Ama korkuyorum. Ya olur da kötü olursa? Hiç böyle olay yaşadın
bence şüpheyle dua etmeyin ya olursa ya pişman olursam ya hayırlı değilse diye.dua ederken eğer istiyorsanız gerçekten aklınız diliniz kalbiniz bir olmalı.Gönlümdekinin bana hayırlı eyle denilebilr bence.Ama dedğim gibi önce emin olmalısınız inanarak dua etmelisniz.Birisi olsun diye dua edip, duası kabul olan oldu mu? Pişman oldunuz mu hic? Ben de çok Dua ediyorum. Ama ağzımdan hayırlısı olsun lafı çıkmıyor. Hz.Omerin duası gibi ginlumdelini hayırlı eyle diyorum. Zikirler çekiyorum. Ama korkuyorum. Ya olur da kötü olursa? Hiç böyle olay yaşadınız mi?