Kızlar ölüyorum yardımmmm

Namuzar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
843
419
23
40
Cok kotu grıpe yakalamdım ıkı gundur yatakdan cıkamıyorum bas agrısı oksurme kızlar ben dogal yollarla nasıl ıyılese bılırım ılac aldım etkısı yok. Lımon cayı ıcdım dun.kıs cayı demledım sımdı bır ıse yararamı?baska neler yapa bılırım?

Bol Bol dinlen ve çayları içeye devam et.. Veya doktora git gribim geçmedi ilaçlarımı değiştirirmisiniz de .
Uzun süreli grip iyi değil..

Ben ihlamur, cubuk tarçın, elma, portakal, karanfil beraber kaynatiyorum.
Icip yatip terleyince iyilesiyorum.

Öksürük için 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yiyin iyi geliyp

Bunu ılk kez duyuyorum yapıcam.yeterkı gecsın cıldırıyorım ıkı gundur evde tıkılı kaldım
Aynısını keçi boynuzu ve azıcık tereyağı ile de dene. Acil şifalar.

Gribin ilacı yok, bol sıvı tüketerek, dinlenip ter atarak iyileşeceksiniz.

Cok kotu grıpe yakalamdım ıkı gundur yatakdan cıkamıyorum bas agrısı oksurme kızlar ben dogal yollarla nasıl ıyılese bılırım ılac aldım etkısı yok. Lımon cayı ıcdım dun.kıs cayı demledım sımdı bır ıse yararamı?baska neler yapa bılırım?

Eger sakatat tuketebiliyorsaniz kelle paca corbasi icmenizi tavsiye ederim. Grip iken bunyemiz gucsuzlesiyor ve savasamiyor kelle paca cok guc veren bir corbadir arastirirsaniz bir cok yerde yazdigini okursunuz.

Ben herkese tavsiye ettim grip olan ve cok faydasini gorduler, ben de.

Zencefil cayi da icebilirsiniz.

Eger organik, köy tavugu ise tavuk suyuna corba da icebilirsiniz.

Saydigin icecekleri yapip ic ama mutlaka ustunu kalin ortup terle,anca oyle ustunden atarsin.cok gecmisolsun

yahu grip ıhlamurla bilmem ne ile geçer mi? daha iki günde ne etki edecek ilaç. düzgüncene, saatlerine uyarak ilaçlarınızı için. ama takviye olarak tabi bitkiselleri çok karıltırmadan kullanın da ilaçsız olmaz o iş.

Eger sakatat tuketebiliyorsaniz kelle paca corbasi icmenizi tavsiye ederim. Grip iken bunyemiz gucsuzlesiyor ve savasamiyor kelle paca cok guc veren bir corbadir arastirirsaniz bir cok yerde yazdigini okursunuz.

Ben herkese tavsiye ettim grip olan ve cok faydasini gorduler, ben de.

Zencefil cayi da icebilirsiniz.

Eger organik, köy tavugu ise tavuk suyuna corba da icebilirsiniz.
Ayyy kelle paca yıyemem.ınan ıstahım sıfır zorla yıyorum olmemek ıcın oda tat ve koku alamadan kusa kusa.hıc boyle qrıp gormemısdım hayatımda resmen mahvetdı benı.zencefıl ıyı gelırmı var evde onu da deneyım bır

Back
X