- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 23
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ılk kez duyuyorum yapıcam.yeterkı gecsın cıldırıyorım ıkı gundur evde tıkılı kaldımÖksürük için 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yiyin iyi geliyp
Kış çayında bunlar var ınsallah ıse yarar ya (((((Ben ihlamur, cubuk tarçın, elma, portakal, karanfil beraber kaynatiyorum.
Icip yatip terleyince iyilesiyorum.
Aynısını keçi boynuzu ve azıcık tereyağı ile de dene. Acil şifalar.Bunu ılk kez duyuyorum yapıcam.yeterkı gecsın cıldırıyorım ıkı gundur evde tıkılı kaldım
Bu devirde kimseye kefil olunmazKefil tavsiye ederim
Bu devirde kimseye kefil olunmaz![]()
kefil yazmışım ya la
Kefir olacağıdı![]()
Cok kotu grıpe yakalamdım ıkı gundur yatakdan cıkamıyorum bas agrısı oksurme kızlar ben dogal yollarla nasıl ıyılese bılırım ılac aldım etkısı yok. Lımon cayı ıcdım dun.kıs cayı demledım sımdı bır ıse yararamı?baska neler yapa bılırım?
Ayyy kelle paca yıyemem.ınan ıstahım sıfır zorla yıyorum olmemek ıcın oda tat ve koku alamadan kusa kusa.hıc boyle qrıp gormemısdım hayatımda resmen mahvetdı benı.zencefıl ıyı gelırmı var evde onu da deneyım bırEger sakatat tuketebiliyorsaniz kelle paca corbasi icmenizi tavsiye ederim. Grip iken bunyemiz gucsuzlesiyor ve savasamiyor kelle paca cok guc veren bir corbadir arastirirsaniz bir cok yerde yazdigini okursunuz.
Ben herkese tavsiye ettim grip olan ve cok faydasini gorduler, ben de.
Zencefil cayi da icebilirsiniz.
Eger organik, köy tavugu ise tavuk suyuna corba da icebilirsiniz.
Doktora gıtdım ılac falan yazdı amma bı ıse yaramadı qrıp 3 gun devam edıyor ne yaparan yap zaten.Ayyy Allah korusun yaa(((Neden doktora gitmiyorsunuz? Domuz gribisiniz belki.Neden evde zaman kaybediyorsunuz?
Sagol katdesım ınsallahSaydigin icecekleri yapip ic ama mutlaka ustunu kalin ortup terle,anca oyle ustunden atarsin.cok gecmisolsun