Kızlar ölüyorum yardımmmm

Cnm iki gun sonra bogazlarini sisirecek o salgin virus :( hemen doktora git antibiyotiksiz gecmiyor ne yazikki :(
Bitkiseli denedim neler yedim ictim banamisin demedi daha da agirlastim

Cok kotu grıpe yakalamdım ıkı gundur yatakdan cıkamıyorum bas agrısı oksurme kızlar ben dogal yollarla nasıl ıyılese bılırım ılac aldım etkısı yok. Lımon cayı ıcdım dun.kıs cayı demledım sımdı bır ıse yararamı?baska neler yapa bılırım?
Bol bol dinlen bence. Saglikci arkadaslar daha net bir sey söylerler ama dinlenmek cok cok iyi geliyor gribe. Geçmiş olsun.

Cok kotu grıpe yakalamdım ıkı gundur yatakdan cıkamıyorum bas agrısı oksurme kızlar ben dogal yollarla nasıl ıyılese bılırım ılac aldım etkısı yok. Lımon cayı ıcdım dun.kıs cayı demledım sımdı bır ıse yararamı?baska neler yapa bılırım?

Ağır grip geçirdim bende bir kaç hafta önce. 10 yıldır falan ilk defa hastalandım sanırım. Tükürük örneğinde virüs mü değil mi diye bir test yaptılar, antiviral kullandim. Bir de taze zencefil, limon, tarçın, ihlamur karanfil elma ne bulduysam bitki çayı yapıp durdum :) hangisi iyi geldi bilmiyorum. 3 gun ateşten sonra yavaş yavaş normale döndüm . Taze zencefili keskin ve ise yarar hissettiriyor,tavsiye ederim.

Bol bol portakal ye çaylarada devam et...Eczaneden bi pastil al iyi gelir...
Çok geçmiş olsun..

Back
X