Kızlar ÖNEMLİ 6+4 günlük hamileyim sizce müjdeyi ne zaman vermeliyim :) ??????

Doktor kontrolü ile hamile olduğunuz teyit edilmiş bence hemen söylemelisin ama bir de şu var madem beklediniz,sabredebildiniz 1 hafta daha bekleyebilirsiniz.Doktora gittiğinde keseyi görünce,doktorun verdiği ultason kağıdını ailelerinizin eline tutuşturursunuz şok olurlar akannehir zemuszemus

hayırlı olsun sonuna kadar öncelikle..
bende ilk bebeğimi kaybettiğim için suanki gebeşiğimi henüz cıklamadım, esimde o düşüncede.. sonrasında hüsrandan korkuyorum. herseyin hayırlısı ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım

Öncelikle hayrlı olsun inş.

Nerdeyse 7 haftalıksınız ve hala keseyi görmediniz bence bekleyin.

Çünkü keseyi görüp kalp atışını duymadık deseydiniz tamam söyleyin heyecanınızı paylaşın derdim ama bu kadar zaman geçmesine rağmen kesenin görülmemsi tedirginlik bir durum malesef.

Sizi üzmek istemem ama bir kaç hamilelik geçirmiş biri olarak az çok tecrübelerim var.

Benim adet gecikmesinin daha 3. ü gününde kese görünmüştü.

Tabi herkesin aynı olacak diye birşey yok ama 1 hafta beklemek yerine doktorunuzu değişitirip daha detaylı ultrason baktırmanızda fayda var.

Ama son olarak şunu diyeyim.

Ailenizin yapısını bilmiyorum ama belli bir süre hamile kalamayan bayanlar için etrafta olumsuz düşünceler hakim olur malesef.
Hani çocuğumu olmuyor yok neden tedavi görmüyorsun gibi söylemlerle karşılaşır insan.

Eğer sizde bu tür şeylerle karşılaştıysanız hamileliğinizi söyleyin en azından hamile kalamıyor gibi sizin için yada canınızı sıkacak olumsuzluklar duymazsınız.

Bende bunu yaşadım o yüzden söylemenizde yarar olur diyorum.

aileden saklanmazki anne baba kardeşler
ben saklamadım zaten millet dört gözle bekliyodu çokta sevindiler
ama etraftakilere akrablara fallan fazla söylemiyoruz eşim istemiyor duyulmasını
ilk bebeğim vefat etti nazardan korkuyoruzz Allaha emanetler

Back
X