- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Canim ilk 3 ay alman gerekiyo diye biliyorum zararı olur diyemem bazıları hiç kullanmiyo ama yararı olmasada doktorlar üstüne basa basa vermezlerdi folikasiti. Ama belki ilacin folikasitide iceriyodur bi oku Istersen yoksa zaten folikasiti devlet karsilamio sen aldır başla canım..Kızlar doktora ilk gittiğimde değerlerin çok iyi falan dedi.folik asit yazacam dedi.decavit yazdı.bende şimdi anladım bir baktım ki vitamin yazmış.bu süreç içerisinde başka doktora da gittim.doktorun güzel ilaçlar vermiş dedi.folik asit falan demedi.su an 8 hafta 4 gunluk hamileyim.hastane çok uzakta.useniyorum gitmeye .benim.hamile bir komşum var doktorumuz aynı.sana yazmayı unutmuştur eczaneden aldır eşine dedi.kizlarr sizce ne yapım. Şu zamana kadar folik asit almadım bir sakıncası olur mu ?
Folik asit standart değil mi canım. Dozajı falan? Sağol bu arada canım. YaCanim ilk 3 ay alman gerekiyo diye biliyorum zararı olur diyemem bazıları hiç kullanmiyo ama yararı olmasada doktorlar üstüne basa basa vermezlerdi folikasiti. Ama belki ilacin folikasitide iceriyodur bi oku Istersen yoksa zaten folikasiti devlet karsilamio sen aldır başla canım..
Allah senden razı olsun canım.simdi.intwrnetten baktım.icerisinde folik asit yeteri kadar varmış zatenCanim ilk 3 ay alman gerekiyo diye biliyorum zararı olur diyemem bazıları hiç kullanmiyo ama yararı olmasada doktorlar üstüne basa basa vermezlerdi folikasiti. Ama belki ilacin folikasitide iceriyodur bi oku Istersen yoksa zaten folikasiti devlet karsilamio sen aldır başla canım..
Tahmin etmistim canım ben hiç o ilaci kullanmadım ama doktorlarin bi bildiği vardır diye düşündüm çünkü 2 doktorunda folikasiti onermemesi biraz saçma geldi hadi bi tanesi unuttu digeride unutmuş olamazdi doktor bu konuda çok dikkatli dawraniyolar artık. .Allah senden razı olsun canım.simdi.intwrnetten baktım.icerisinde folik asit yeteri kadar varmış zaten
Aynen canım .Tahmin etmistim canım ben hiç o ilaci kullanmadım ama doktorlarin bi bildiği vardır diye düşündüm çünkü 2 doktorunda folikasiti onermemesi biraz saçma geldi hadi bi tanesi unuttu digeride unutmuş olamazdi doktor bu konuda çok dikkatli dawraniyolar artık. .
Ewet canım öğrendim.folik asit içeriyor.arastirinca öğrendim. :)Bana doktorum Femivit vermişti. Zencefilli idi. Çok güzeldi.
Vitaminin belki folik asit iceriyordur ondan vermemiş olabilir. Unutması gereken bir durum degil çünkü.
Ewet canım..bende araştırdım öğrendim.bende hamilelik dusunurken folik asit icmistim hamilelikte direk folik asit kullandirmadi elevit decavit bemiks kullandirdi simdiye kadar sirayla hepsinin icinde folik asit yeteri duzeyde var zaten..bende sormustum yazar diye oyle demisti
Kızlar doktora ilk gittiğimde değerlerin çok iyi falan dedi.folik asit yazacam dedi.decavit yazdı.bende şimdi anladım bir baktım ki vitamin yazmış.bu süreç içerisinde başka doktora da gittim.doktorun güzel ilaçlar vermiş dedi.folik asit falan demedi.su an 8 hafta 4 gunluk hamileyim.hastane çok uzakta.useniyorum gitmeye .benim.hamile bir komşum var doktorumuz aynı.sana yazmayı unutmuştur eczaneden aldır eşine dedi.kizlarr sizce ne yapım. Şu zamana kadar folik asit almadım bir sakıncası olur mu ?
decavit içinde folik asit var doktorun daha fazla vitamin alman için decavit yazmıştır ben de kullandım doktorum yanında folik asit almama gerek olmadığını söyledi. Normalde ilk aylar folik asit 12. Haftadan itibaren de decavit kullanılıyor ama vücudunun ihtiyacı varsa ilk baştan da kullanılabilir.Kızlar doktora ilk gittiğimde değerlerin çok iyi falan dedi.folik asit yazacam dedi.decavit yazdı.bende şimdi anladım bir baktım ki vitamin yazmış.bu süreç içerisinde başka doktora da gittim.doktorun güzel ilaçlar vermiş dedi.folik asit falan demedi.su an 8 hafta 4 gunluk hamileyim.hastane çok uzakta.useniyorum gitmeye .benim.hamile bir komşum var doktorumuz aynı.sana yazmayı unutmuştur eczaneden aldır eşine dedi.kizlarr sizce ne yapım. Şu zamana kadar folik asit almadım bir sakıncası olur mu ?
Aynı ilacı bende kullanıyorum içinde sadece vitamin değil mineraller de var folik asit de varKızlar doktora ilk gittiğimde değerlerin çok iyi falan dedi.folik asit yazacam dedi.decavit yazdı.bende şimdi anladım bir baktım ki vitamin yazmış.bu süreç içerisinde başka doktora da gittim.doktorun güzel ilaçlar vermiş dedi.folik asit falan demedi.su an 8 hafta 4 gunluk hamileyim.hastane çok uzakta.useniyorum gitmeye .benim.hamile bir komşum var doktorumuz aynı.sana yazmayı unutmuştur eczaneden aldır eşine dedi.kizlarr sizce ne yapım. Şu zamana kadar folik asit almadım bir sakıncası olur mu ?
Canım doktorlar genel olark gebelikten üç ay ve sonrasında da ilk üç ay almayı öneriyorlar. Bunun için doktorun vermesine bile gerk yok. Ben testte pozitifi görür görmez güvendğim bi folic acidi içtim. Sonra da doktorma gidince söyledm devam dedi. Yani al ya da doktoru ara sor. Yada eczacnla konuşKızlar doktora ilk gittiğimde değerlerin çok iyi falan dedi.folik asit yazacam dedi.decavit yazdı.bende şimdi anladım bir baktım ki vitamin yazmış.bu süreç içerisinde başka doktora da gittim.doktorun güzel ilaçlar vermiş dedi.folik asit falan demedi.su an 8 hafta 4 gunluk hamileyim.hastane çok uzakta.useniyorum gitmeye .benim.hamile bir komşum var doktorumuz aynı.sana yazmayı unutmuştur eczaneden aldır eşine dedi.kizlarr sizce ne yapım. Şu zamana kadar folik asit almadım bir sakıncası olur mu ?
Canım aldığım ilaç folik asit iceriyormus zaten.ogrendim.Canım doktorlar genel olark gebelikten üç ay ve sonrasında da ilk üç ay almayı öneriyorlar. Bunun için doktorun vermesine bile gerk yok. Ben testte pozitifi görür görmez güvendğim bi folic acidi içtim. Sonra da doktorma gidince söyledm devam dedi. Yani al ya da doktoru ara sor. Yada eczacnla konuş
Teşekkürler canım bende dün öğrendim zaten.decavit içinde folik asit var doktorun daha fazla vitamin alman için decavit yazmıştır ben de kullandım doktorum yanında folik asit almama gerek olmadığını söyledi. Normalde ilk aylar folik asit 12. Haftadan itibaren de decavit kullanılıyor ama vücudunun ihtiyacı varsa ilk baştan da kullanılabilir.
Decavitin üzerinde yaziyor zaten folik asit diye hem vitamin hem folic ben 15. Haftaya kadar folbiol kullandim 20 haftadan sonra decavid verdi doktor halada kullaniyotum sen yinede doktora sormadan alma.Kızlar doktora ilk gittiğimde değerlerin çok iyi falan dedi.folik asit yazacam dedi.decavit yazdı.bende şimdi anladım bir baktım ki vitamin yazmış.bu süreç içerisinde başka doktora da gittim.doktorun güzel ilaçlar vermiş dedi.folik asit falan demedi.su an 8 hafta 4 gunluk hamileyim.hastane çok uzakta.useniyorum gitmeye .benim.hamile bir komşum var doktorumuz aynı.sana yazmayı unutmuştur eczaneden aldır eşine dedi.kizlarr sizce ne yapım. Şu zamana kadar folik asit almadım bir sakıncası olur mu ?
Canım üstünde göremedim ben.sms öğrendim.tesekkur ederim.:)Decavitin üzerinde yaziyor zaten folik asit diye hem vitamin hem folic ben 15. Haftaya kadar folbiol kullandim 20 haftadan sonra decavid verdi doktor halada kullaniyotum sen yinede doktora sormadan alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?