kızlar önemli.eşim benim kimliğimi değiştirebilir mi?

eşine güvenmiyorsun demedim ki, güvenmiyor musun dedim. soruydu sadece. oturduğum yerden elbet saptayamam bunu:ssz:
neyse gereksiz uzatmayalım.

evet..o soruyu sormak güven problemin mi var demek..

konumla eşime güvenmemein bir ilgisi yok..
bende bunu açıklamak istedim :)

Kimlik çıkartmak, değiştirmek eskisi gibi uğraştırmıyor.
En fazla yarım saat içinde halloluyor. Kimliğinizi evlendikten
sonra belirli bir süre içinde değiştirmezseniz cezaya tabii oluyorsunuz.
Bir de ikametgah bildirimi zorunlu.

:) bende farklı bı soru sorayım neden kredı cekıceksınız :9:

zaten 5 dkda değişiyorlar 7 lira gibide bi ücret var sanırım neden kendin yapmıyorsun eşin yapıor eşin sadece ikmeti sen olmadan yapabilir ama kimlik senin imzanla değişiyor

zaten 5 dkda değişiyorlar 7 lira gibide bi ücret var sanırım neden kendin yapmıyorsun eşin yapıor eşin sadece ikmeti sen olmadan yapabilir ama kimlik senin imzanla değişiyor

iş yerinden izin almam hep sıkıntı oldu..
sağlık sorunlarım yüzünden yeternce izin aldım..
patronum çok aksi..markete gitsem suratı değişiyo adamın yaa o derece

bende düşündüm eşim gider hallederse daha iyi olur diye..

olmuyormuş öğrenmiş oldum

18 yaşına girene kadar baba değiştirebilir yasal bir durum bu ama 18 yaşından sonra kimse kimse adına işlem yapamaz. Eş olması yasal vasi olduğu anlamına gelmez.

Evet aynen öyle, 18 yaşın altındaki evladınızın kimliğini değiştirebilirsiniz ama eşler birbirinin kimliğini değiştiremez.

kızlar konuyu bulmuşken bende soruyum :) ben evlendiğim zaman kızlık soyadımıda kullanmak istiyorum nişanlım hayır diyor :) kimlikleri kendimizmi değiştirmeye gidiyoruz ? diyelimki soyadım deişti daha sonra ben gidip tekrar kendi soyadımıda ekleterek değiştirebilirmiyim:)

kızlar konuyu bulmuşken bende soruyum :) ben evlendiğim zaman kızlık soyadımıda kullanmak istiyorum nişanlım hayır diyor :) kimlikleri kendimizmi değiştirmeye gidiyoruz ? diyelimki soyadım deişti daha sonra ben gidip tekrar kendi soyadımıda ekleterek değiştirebilirmiyim:)

Ben de kızlık soyadımı kullanıyorum. Normalde evlenmek için başvurduğunda bildirirsen evlilik cüzdanı verilirken değişmiş oluyor. Ancak ben söylemeyi unutmuşum. Daha sonra kimliğimi değiştirmeye gittiğimde yapabilir miyim diye sorduğumda bir dilekçeyle hallettim ama bu sefer evlilik cüzdanımı da değiştirmek zorunda kaldım. yani ikisi de mümkün, ama bu anlattığım 5 yıl önceki olay, değişen bir durum var mı bilemiyorum.

Ben de kızlık soyadımı kullanıyorum. Normalde evlenmek için başvurduğunda bildirirsen evlilik cüzdanı verilirken değişmiş oluyor. Ancak ben söylemeyi unutmuşum. Daha sonra kimliğimi değiştirmeye gittiğimde yapabilir miyim diye sorduğumda bir dilekçeyle hallettim ama bu sefer evlilik cüzdanımı da değiştirmek zorunda kaldım. yani ikisi de mümkün, ama bu anlattığım 5 yıl önceki olay, değişen bir durum var mı bilemiyorum.

anladım teşekkür ederim:) negüzel seninki izin vermiş benmki kiplere biniyor hayııır kesinlkle olmaz diye

evlilik cüzdanının fotokopisini de versen yine vermiyorlar mı krediyi ,diğer arkadaşlarda demiş zaten 5 dk sürmüyor değiştir kurtul hep çıkıcak karşına nasılsa...

Back
X