kızlar önerileriniz nedir?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
bi kız var benim okuluma atandı.2 saatlik uzaktaki şehirden gidiş geliş yapıyor.ayrı ev açmayım sende kalayım dedi.ben de evde tek kalıyorum tamam dedim.haftada 4-5 gün kalacak diğer günler gidecek.bakıyorum kız hiç eve maddi yönden yardımcı olacak gibi durmuyor.evin içinde yiyecek bitiyor ben alıyorum.kiraya felan ortak olmayı da yakıta ortak olmayı da düşünmüyor sanırım.ütüm bozuktu sana bir ütü alalım yarı parasını ben vereyim diyor.işte sana balık tavası alırım felan diyor.geçen sabah uyandım ekmek alınacak bir de banyodan çıkmıştım.saçlarım ıslak kendi gider alır diye düşündüm.gitmedi mecbur ben gittim.şimdi ben mi abartıyorum bu kız kalsın mı yanımda ya da bir bahaneyle savayım mı? bahanem şu erkek kardeşimle annem gelcek.yani bu kızın suya elektriğe yakıta kiraya yiyeceğe ortak olması gerek miyor mu? ben mi abartıyorum?

herseye ortak olması gerekior. kız senden beslenior. bildigin enayi yerine konulmusun. kızla konus ortak karsılaması gerektigine..

huyunu suyunu bilmediğin birine öncelikle nasıl "hee" diyebildin?

bence açıkça evin gerektirdiği sorumlukları söyle.olur ,yapabilirim diyorsa devam edin. yoksa tek başına devam et.
dertsiz başına dert alıyormuşsun gibi geldi bana.

Ayri ev acmayip sizde kalmayi planlıyorsa tabiki herseye ortak olmali.bayagi bayagi misafir gibi kalıyor
Ama siz evinizde rahatsaniz, ev arkadasina ihtiyac duymuyorsaniz yalnız olmak daha iyi bence
Unv. Ogrencisiyken bile ev arkadaşıyla yasamak problemken, çalışıyor halinizle kimsenin derdini taşımayin

Abartmıyorsunuz tabi ki de ama bu tarz şeyleri baştan konuşmalıydınız bence. Kız zaten sende kalayım mı demiş evde kalıp giderlere de ortak olayım mı dememiş ki siz de tamam demişsiniz. Onun yerinde olsam siz söylemeseniz bile ben sorardım şartlarınızı. Sormadığına göre gerçekten niyeti neyse onu söylemiş. Şu anda seni yanlış anladım heralde bende kaldığına göre masraflara ortak olmalısın deyin ya da dediğiniz gibi bir bahane ortaya atın ama şu durumda bahanenizden sonra size tavır alabilecek bir tip gibi geldi bana. Ben olsam doğruyu söylerdim

tabi ki ortak olması gerekiyo. ohh ekmek elden su gölden yaşıyo. kira elektrik su doğal gaz yiyecek içecek evin her türlü masrafları ortak karşılanır. bahane arama bence. ben enayi miyim herşeyin masrafını ben karşılıyorum ben senin annen miyim ye iç yat yapıyosun bişey yapmıyosun ne maddi ne manevi desteğin yok yarından itibaren seni evimde istemiyorum de olsun bitsin

Haftada 5 gün kalmak bildiğin ev arkadaşı olmaktır. Tabiki kiraya ve faturalarınıza ortak olmalı.

abim annem gelecek falan diye hiç yalan söyleme açıkça söyle ben iki kişinin masraflarını yüklenmekten bıktım benimle beraber yaşayacaksan herşeyimiz ortak olmalı yoksa kapı orda diyeceksin
ne o be sana paralar havadan mı geliyor

Beleşçi bi kızmış anlaşılan. Tabiki herşeye ortak olmak zorunda. Bazı insanlara ima yetmiyor ne yazıkki anlamazlıktan geliyorlar. Bence açık açık konuş boş yere kendini strese sokma.

kızlar ben oturup da kira şu yakıt şu diye konuşmak istemiyorum ((onun demesi gerekmiyor muydu?inanın yüzüm tutmuyor söylemeye.

kızlar ben oturup da kira şu yakıt şu diye konuşmak istemiyorum ((onun demesi gerekmiyor muydu?inanın yüzüm tutmuyor söylemeye.

canım sen iyimisin, ne demek söyleyemem yüzüm yok vs..
o zaman senin üzerinden parazit gibi geçinmesine göz yum ne diyelimki biz şimdi..
oh valla enayi yerine koyuyor...
senin sorunda çok mantıksız yani onun demesi gerekmiyor mu diyorsun..
evet onun demesi gerekiyor, ama demiyorsa sen diyeceksin..
ne demek diyemem yüzüm yok vs...
sen onun annesi misin yahu...sinir oldum resmen...ohh valla kebap yapıyor hanfendi...

Okul dediginize gore merak ettim ogrencimisiniz ogretmenmi?
Bu arada
bu devirde nasil guvendiniz. hem o masraf olmasin diye yaninda kaliyo
zannetmiyorum ilk o soylesin masraflari bolelim diye..
Hirlimidir hirsizmidir nedir ya genc kizlara sesleniyorum
nolur oyle herkeze guvenip de evinize almayin
iyilikten maraz dogar canim

Haftada 5 sizin evinizde kaldıgına göre kirayada,yakıtada,evin yiyecek ve içeceklerinede ortak olması gerek keşke baştan konuşsaymısınız ama konuşmak için geç kalmış sayılmazsınız hiç yalan söylemeyin annem gelecek abim gelecek diye direkt konuşun eger haftanın 5 günü bu evde kalacaksan eve harcanan masraflara ortak olacaksın diye söyleyin.

Kız eger kabul etmezse valizini eline verin kendi evine gitsin,kız resmen sizin üzerinizden geçiyor o kendi çıkarlarını düşünüyorsa sizde düşünmek zorundasınız.Eve balık tavası ve ütü alarak mı masrafa ortak olacakmış daha önemli masraflarınız varken.

​Yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi arkadaşımız ögretmen.

neden yüzünüz tutmuyor ? ev arkadası mı sıızn kı? mısafır mı?

siz o parayı arkadasınızı beslemek bakmak ıcın mı kazanıyorsunuz? kendı napıyor parasını gezıyor tozuyor

alın karsınıza konusun ev arkadaslıgı yapıyoruz malum hersey ortak olmalı dıye dusunuyorm sence yanlıs mı dıye sorun

eğer alınır ceker gıderse sız yıne zor duurmda kalmazsınız bence cok daha ıyı olur

ama alınmaz hak verırse ıkınızde rahat edersınız.. senın canını sıkman gereken bır durum yok ortada senın duzenın bellı zaten hiç alıştırma eğer bırkac ay böyle daha giderse iyice yüzsüzleşir önlemini al derim..

canımm nerede görev yapıyorsun yarın birgün bende atanırsam bana da böyle yardımcı ol.. Çok mutlu olurum.. = )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…