- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
ya çekiniyorum kiraya yakıta ortak ol demeye(((((
peki canım onun söylemesi gerekmiyor muydu bunları???? peki desem ki annem kardeşim gelcek nasıl olur? çok mu ayıp olur.kız eli çok sıkı.aslında eşinin de durumu gayet iyi.4000 tl eşinin 2500 tl kendinin maaşı var.ne yapmamı önerirsin?o birşey demeden kalmaya çekinmiyor da sen neden çekiniyorsun?
kira yaklaşıyo iyi ki geldin valla şu kadara düştü kira masrafım falan de.
bir de evin giderleri için ortak bi havuz yapalım, bu da kumbaramız olsun her ay şu kadar koyalım ikimiz de, sonradan bölüşmek zor olur falan de.
her bir masraf kalemi için paranın yarısını ödemek zorunda. şunu da ben vereyim deme sakın.
ya da hala yüzüm yok diyorsan, elalem için çalışmaya devam et???
en baştan konuşulur böyle şeyler...
peki canım onun söylemesi gerekmiyor muydu bunları???? peki desem ki annem kardeşim gelcek nasıl olur? çok mu ayıp olur.kız eli çok sıkı.aslında eşinin de durumu gayet iyi.4000 tl eşinin 2500 tl kendinin maaşı var.ne yapmamı önerirsin?
Canım anlıyorum seni utanıyorsun paragöz gibi görünmekten korkuyorsun ama kendini kullandırma .
Bak benimde konum var kuzenimin yüzsüzlüğü diye oku bakalım .
İleride onun gibi bir konu açarsın .
canım çok teşekkür ederim yorumun için.
ne diyorsun ben uğraşamicam başımı ağrıtamicam.ne yapayım? erkek kardeşim ve annem gelcek demem çok mu uygunsuz olur? çok mu ayıp olur?
Eğer açık açık diyemiyorsan tabii ki öyle de.
İleride çook pişman olursun .
Daha yeni sanırım bu olay artık sonrasını düşünemiyorum senin kıyafetleri de alır kirasını verdiğin evde oturur .
Senin faturasını ödediğin internette saatlerce sörf yapar .
Sakın yapma bunu akıllan .
tamam canım .sanırım ben söyleyemeyeceğimö.çünkü kendinin düşünmesi gerekiyordu.ben annem kardeşim gelcek dicem.olmicak böyle çünkü.
Anneniz, erkek kardeşiniz nasıl ?
Onlar söyleyebilir mi ?
Bence oturt yanına böyle sohbet eder gibi konuyu aç.
Kira ve fatura meselelerini hiç konuşamadık seninle diye başla.
Bi bak bakalım tepkisi ne olacak, kaçamak cevaplar veriyor mu?
O yüzsüzlük yapıyorsa sende yap.
Neden çekinecekmişsin ki.
Haa hala anlamamazlıktan geliyorsa, o zaman söyle annemler gelecek falan diye.
hiç bunlarla uğraşmasam da direk desem annemler gelcek diye? çok mu ayıp olur?
yok canım.ben bekledim ki o söylesin kiran ne kadar yakıtın ne kadar diye.tık yok söylemiyor.böyle olmaz.yapamicam.dediğin gibi sonra çok pişman olurum.be daha öğrenim kredimi ödeyemedim.(((((annemle erkek kardeşim gelcek dicem çok ayıp olur mu? sen yerimde olsan söyler miydin? ama desem bile ortak olacakğını sanmıyorum çünkü diyor ki ben sana çok yük olmam felan diyor ama hep benden yiyip içiyor (((
Arkadaşım neyine çekiniyorsun kendi evinde el gibi davranma lütfen ya.ya çekiniyorum kiraya yakıta ortak ol demeye(((((
bu kadar açık konuşamam mümkün değlDemek ki beleşçi bir arkadaş daha var karşımız da.
Söyle ben daha kendi borcumu ödeyemedim sen gelince yüküm hafifler sanmıştım daha fazla yük bindi sırtıma ailem yanıma gelecek bana destek olmak için sen kendine evine gitsen iyi olur rahatsız olursun falan de.
bi kız var benim okuluma atandı.2 saatlik uzaktaki şehirden gidiş geliş yapıyor.ayrı ev açmayım sende kalayım dedi.ben de evde tek kalıyorum tamam dedim.haftada 4-5 gün kalacak diğer günler gidecek.bakıyorum kız hiç eve maddi yönden yardımcı olacak gibi durmuyor.evin içinde yiyecek bitiyor ben alıyorum.kiraya felan ortak olmayı da yakıta ortak olmayı da düşünmüyor sanırım.ütüm bozuktu sana bir ütü alalım yarı parasını ben vereyim diyor.işte sana balık tavası alırım felan diyor.geçen sabah uyandım ekmek alınacak bir de banyodan çıkmıştım.saçlarım ıslak kendi gider alır diye düşündüm.gitmedi mecbur ben gittim.şimdi ben mi abartıyorum bu kız kalsın mı yanımda ya da bir bahaneyle savayım mı? bahanem şu erkek kardeşimle annem gelcek.yani bu kızın suya elektriğe yakıta kiraya yiyeceğe ortak olması gerek miyor mu? ben mi abartıyorum?
Arkadaşım neyine çekiniyorsun kendi evinde el gibi davranma lütfen ya.
Tamam kal diye pat diye mi dediniz.
daha ilk gün kirayı,yakıtı ,iş bölümünü söylemeliydiniz.
Enayi yerine konuluyorsunuz ayrıca kendi evinizde misafir gibi duran da sizsiniz şuan.
illa yalan söylemene gerek yok.erkek kardeşim ve annem gelcek dicem((( olur mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?