Odana renk katmak gerek acilen :) Sarıyı tavsiye ederim. Hardal sarısı da olabilir. Müthiş bir uyum oluyor. Benim eski koltuklarım da gri idi. Mimarın tavsiyesiyle perdelerimin fonlarını sarı yaptırmıştım. İlk başta nasıl olur acaba diye tereddüt ettim ama sonuçta mimar bir bildiği vardır dedim. Ve sonuç harika oldu.
rica ederim. sarı kırlent güzel olabilir bence de.
Kırmızı objeler güzel olabilir. Açık, toz pembe de güzel olabilir. Bir de hoş bir tabloyla hareket katabilirsin odaya. Orta sehpan varsa üzerine gelişigüzel bir şekilde mor tül atabilirsin. Sarı derken sapsarı değil de hardal sarısı kullanabilirsin. Onu da sevmiyorsan boş ver açık pembeyi dene. Önemli olan senin göz zevkine uyması. Ama güzel bir tablo kesin al derim, ortamı çok değiştiriyor gerçekten.
griye siyah ve kırmızıda cok uygun gelir cnm:)
bence griye koyu morda çok uyumlu olur nette yazıp kombinlenmiş ürünler görüp daha kolay karar verebilirsin .....
selam gri beyaz rengi olan odalara hep kırmızıyla pembeyle renk katılıyor bence sarı güzel fikir farklı bir hava katar modern görünür sarı turuncu renk geçişi yap gri ile muhteşem olur kumaş alıp sarıdan turuncuya renk geçişi yapabilirsin 2012 moda rengi yanık turuncular olacak soft turuncu yanlız fosforlu değil değişimi yapınca resim eklersen görürüz bizde merakla bekliyorum
Gri siyah beyaz tonlara ben kırmızıyı cok yakıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?