kızlar önerinize ihtiyacım var?

Bejinn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
62
12
8
30
Kızlar aranızda fantom toz torbasız süpürge kullanan varmı ? Düşüncelerinizi beklerim

Ben büyük süpürgeye üşenip dik süpürge aldım, sanırsam fantomdu markası
Memnunum iş görüyo

Kızlar aranızda fantom toz torbasız süpürge kullanan varmı ? Düşüncelerinizi beklerim
fantomu bilmem ama toz torbasız süpürgelerden bir daha almam onu biliyorum.. evi süpürüyorsun temizledim diyorsun kovasını dökmek için ağzını açtığında hem çevreye hem ağzına burnuna toz doluyor.. ki philips maraton aldım kötüsü de değil.. ama bir daha alırsam suya çekenlerden ihlas veya rainbow ne ise ne kadarsa onran alcam o kadar diim..

[QUOTCekirgee, post: 43877746, member: 478197"]Ben büyük süpürgeye üşenip dik süpürge aldım, sanırsam fantomdu markası
Memnunum iş görüyo[/QUOTE]
Mavi güzel ama bilmiyorum kullanışlı mı

Öyle mi dersin ya bende öyle düşünüyorum ama oda uğraştırıyor diyorlarUOTE="nefesalnefesver, post: 43877809, member: 603462"]fantomu bilmem ama toz torbasız süpürgelerden bir daha almam onu biliyorum.. evi süpürüyorsun temizledim diyorsun kovasını dökmek için ağzını açtığında hem çevreye hem ağzına burnuna toz doluyor.. ki philips maraton aldım kötüsü de değil.. ama bir daha alırsam suya çekenlerden ihlas veya rainbow ne ise ne kadarsa onran alcam o kadar diim..[/QUOTE]
Öy

Ben de var hiç kullanmıyorum. Anneme vereceğim. Çekişini beğenmiyorum. Kırıntıları hop diye çekmiyor mesela. Sürümeye kalktığında ileri itiyor. Kaldırım kırıntının üstüne koyman lazım. Anlatabildim mi bilemedim

CANIM FANDOM U FALAN BOSVER. İHLAS 'IN SÜPURGESİNE BAK. BEN KENDİMİ HATIRLADIM HATİRLAYALİ O SÜPÜRGE VAR. ANNEM EVİ ONUNLA SÜPÜRÜR 3 GÜN ARDİNA BAKMAZ. HATTA BİR KADIN BOZUK BU SUPURGE , TOZ ALMİYOR DİYE İADE ETMEK İSTEMİŞ. Bİ BAKMIŞLAR Kİ KADİN HER GUN SÜPÜRE SÜPÜRE TOZ BIRAKMAMIŞ BİLDİĞİN. BİZ COK MEMNUNUZ. AYRICA ASTIM HASTALIĞI OLANLARA ÖZELLİKLE ÖNERİYORLAR.

Öy[/QUOTE]
uğraştırıo dedikleri temizlik işin bittiğinde içini temizlemen gerekmesi o kadar. temizlemezsen pis koku yapıyor.. ama zaten o pis su ile o kadar para verdiğin makineni başbaşa bırakmak istemezsin..

Anladım canım ben de de buronşit var nerde satılır o marka yeni modelleri de var dimi

Sağol teşekkür ben sulu alacağım galiba:)UOTE="Maykay, post: 43892224, member: 667126"]Ben kullandim ama kirdim. Elimde kaldi dandik bisey bence[/QUOTE]
Sa

Ben büyük süpürgeyle süpürmeye üşenenlerdenim. Uzun saplılardan aldım ama markadan memnun kalmadım. Sonrasında o markaya ait başka bir denememden de memnun kalmayınca artık hayatımdan tamamen çıkardım o malum markayı. Hiç bir şeyini almıyorum artık. Basit şeylerde kullanıyorum ama maalesef genel durumda büyük olanı çıkarıyorum yine.

Galiba öyle herkes aynı şeyi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…