Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fantomu bilmem ama toz torbasız süpürgelerden bir daha almam onu biliyorum.. evi süpürüyorsun temizledim diyorsun kovasını dökmek için ağzını açtığında hem çevreye hem ağzına burnuna toz doluyor.. ki philips maraton aldım kötüsü de değil.. ama bir daha alırsam suya çekenlerden ihlas veya rainbow ne ise ne kadarsa onran alcam o kadar diim..Kızlar aranızda fantom toz torbasız süpürge kullanan varmı ? Düşüncelerinizi beklerim![]()
Öy[/QUOTE]Öyle mi dersin ya bende öyle düşünüyorum ama oda uğraştırıyor diyorlarUOTE="nefesalnefesver, post: 43877809, member: 603462"]fantomu bilmem ama toz torbasız süpürgelerden bir daha almam onu biliyorum.. evi süpürüyorsun temizledim diyorsun kovasını dökmek için ağzını açtığında hem çevreye hem ağzına burnuna toz doluyor.. ki philips maraton aldım kötüsü de değil.. ama bir daha alırsam suya çekenlerden ihlas veya rainbow ne ise ne kadarsa onran alcam o kadar diim..
Galiba öyle herkes aynı şeyi diyorBen büyük süpürgeyle süpürmeye üşenenlerdenim. Uzun saplılardan aldım ama markadan memnun kalmadım. Sonrasında o markaya ait başka bir denememden de memnun kalmayınca artık hayatımdan tamamen çıkardım o malum markayı. Hiç bir şeyini almıyorum artık. Basit şeylerde kullanıyorum ama maalesef genel durumda büyük olanı çıkarıyorum yine.