Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa aÇelyam karar verdİn mİ .amelİyat olacakmısınız hadİ İnŞallah kolay gelsİn sana.
bence şu doktormu bu doktormu sormak saçma.birşey satın almıyorsun ameliyat olacaksın.
emre ilhan hastaları emre ilhan der onur erol hastaları onur erol der iki doktora ameliyat olmayanda hangisi daha medyatik daha popüler onu söyler ama bu iyi olduğu anlamına gelmez tabiki. 1 adım ilerlemiş olmazsın.burda fikir edinebilirsin ancak ama hangisi daha iyi vesaire sormak kafanı daha çok karıştırır.
onur erolun söylenişi zor..bence onur emre olsun..
Doktor olarakta. Baris Cakir Naci Celik ilker manavbasi doktor önerilerden ilgilen derim bunlarda iyi doktorlar hastalarının yazılarını okudum baya memnunlar
İlker Manavbaşı benim yengemin yeğeni ve çok başarılı biri. Onur Erol'un asistanıydı ama İstanbulda olduğu için orda ameliyat olamazdım
Aaaaa taniyosun yani gecen gün TV'de baya anlatıyordu burun ameliyatını dinledim hiper bı doktor gibi duruyo birde guleryuzlu baya Buda güzel birsey kasintii doktorlardan değil sempatikti baya :)
Doktor olarakta. Baris Cakir Naci Celik ilker manavbasi doktor önerilerden ilgilen derim bunlarda iyi doktorlar hastalarının yazılarını okudum baya memnunlar
Ne tarz bir burun isteğine bağlı. Benim gördüğüm kadarıyla Emre İlhan burunları çok sade ve bu benim sevdiğim tarz. Onur Erol burunları daha gösterişli, o yüzden ben Onur beyi düşünmezdim mesela. Tamamen senin ne tür bir zevkin olduğuna bağlı..şakkıdı
canim tsk ederim bilgin icin inan cok yardimci oldun...kafam karisik su siralar hani derler ya akil akldan üstündür diye benimkisi suan inank calismiyorsana cok cok gecmis olsun canim ins simdik mtlusundur ama cekdigin acilarda cabasi oyle deilmi?? onur erolu da neden aklima takldi dersen,prof dr olmasiydi
ünvaninin olmasimi yoksa elinin iyi olmasinimi tercih ederdin??
ben ismine degil yaptiklarina bakarim, bence sende öyle yap
birilerinden fikir almakla olmaz cnm bi doktora karar vermek
ben ameliyat olmaya karar verdigimde bütün topicleri okudum
bütün estetikli arkadaslarin burunlarina baktim ondan sonra karar verdim
kendi kararlarini kendin ver aksi taktirde cok pisman olursunkaydirigubbakcemile5
Onur Erol tabi ünlü çünkü onun yarattığı bir Deniz Akkaya var Petek Dinçöz var Ebru Şallı var o yüzdennnn ününü yapmış ve cidden başarılı fakat ufak ameliyatlarla uğraşmaz artık