kizlar onur erolmu? emre ilhanmi?? yorumlarinizi bekliyorum!

canım bana mail at sana özel mail atamıyorum hotmailden konuşuruz emre beyle yüzyüze konuşmanı ayrıca tavsiye ederim bizler nedesek boş .Ama mutlaka git konuş işini çok severek yapan ve ilgili bir doktor zaten başarısını tartışmaya gerek yok herkes prenses oldu sayesinde:)hihoyyytolumunekankayizsmile

tabıkı emre ılhan her amılyt olan mukemmel olmuss ve emre ılhan kadar kadınsı burun yapanda yok yanı gozu kapalı oluyor herkes ona ayrıca okan bayulgene bıle cıktı uzman doktor olaraktan dha ane olsun super bence

kizlar inaninki cok yardimci oluyosunuz bende emre diiiyommm artik inceldigi yerden kopsun:) saten onur erol hakkinda bi kac olumsuz yazi okudum iyikide üye olmusum buraya...ama biras daha destekkk kizlarrrrrr:CüvCüv:

Her dokorun memnun hastaları olduğu kadar memnun olmayan hastalarıda var. Haliyle bu seçim yapmayı oldukça zorlaştırıyor.Yüyzüze görüşmenizin veya referans üzerine gitmenizin herhangi bir önemi yok,sonucu hiçbir zaman bilemiyorsunuz. Aslında doktorunuzu seçerken,bunun tamamen bir şanstan ibaret olduğunu unutmayın.Ben revizyon için şu an Emre İlhan'ı düşünüyorum ama her an vazgeçebilirimde. Onur Erol isim olarak evet çok biliniyor fakat asistanlarına yaptırdığı iddiaları doğruysa,buda çok yanlış. Örneğin Petek Dinçöz'ün,Ebru Şallı'nın burunları yüzleriyle oldukça uyumlu ve son derece muntazam. Fakat sanırım ünlü isimler oldukları için,çzel ihtimamlayapılıyor bu tür isimlerin estetik operasyonları.Emre İlhan ilgili fakat mükemmeli vaadetmiyor,muayenehanesinde memnun hastaları vardı.Ameliyat olmadan hiçbirşey söylemek doğru değil. Geçen sene olduğum başarısız operasyondan sonra,bende bu sefer doğru karar vermeye çalışıyorum.Birkaç tavsiyede vermek istiyorum,doktorunuza istediğiniz herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatın.Burun deliklerinizin nasıl görünmesini istediğinizden tutunda,burun kanatlarınızın ne kadar küçülmesi gerektiğini,kemiğin ne kadar alınmasını istediğinzi. Eğer doktora bırakırsanız, bana yapıldığı gibi çok hafif kemik törpülenip,kendilerince standart bir burun yapıp bırakırlar. Ben bilgisayar destekli tasarımlarada güvenmiyorum,neticede doktorun kendi elinde resimler ve yapılan estetiğe göre,sonrasında resimlerde loynama yapmaları dahi mümkün olabilir. Ya kendiniz çeşitli programlarla tasarım yapıp götürün,yada ayna karşısında uzun uzun doktorunuza nasıl bir burun istediğinizi anlatın. Gerçi ben bunları ilk görüşmede yaptığım halde,ameliyat sonrası hiçbirini kabul etmedi ameliyatı yapan doktor ve bunca eziyetin üzerine birde yalancılıkla itham edildim. Emre İlhan doğru tercih olabilir,tabi önce görüşmek lazım.

Konuyu baştan sona okudum da bir deli kuyuya taş atmış diğerleri çıkaramamış durumu olmuş. Ne kadar kolay kişi karalanıyor burada. Klavyenizin başından ne kadar kolay değil mi yok o doktor ameliyatlarına kendisi girmiyor yok bu böyle yapıyor diye yazmak. Sonra bu doktorlar mahkeme yolu ile IP bilgileriniz isteyip evinize işyerinize mahkemeden kağıt gelince aman ben ne yaptm ne ettim diye bize yazıyorsunuz. Lütfen destekli atın arkadaşlar. Hanginiz ameliyat oldunuz da Onur Erol ben yapıcam dedi başkalarına yaptırdı. Tabii ki asistanları vardır ameliyatlarında yardımcı olan veya onun yanında eğitilen. Ama bu kadar isim yapmış tecrübeli bir doktor hastasını başkasına emanet eder mi allahaşkına. Sonra o başkasının yaptığı kötü işi üzerine alır mı? Akıl var mantık var. Bakıyorum da ne doktor överken ne de doktor yererken dilinin kemiği yok bazı üyelerin.

Sakıncalı mesajlarınızı temizledim. Sonra neden benim mesajım silinmiş demeyin. Ya da isterseniz ortaya çıkarayım mahkeme vs sözkonusu oluırsa uğraşırsınız artık..

Son düzenleme:
Kesinlikle onur bey çünkü ünlü yada normal vatandaş ayrımı yapmıyor ve gercekten yaptıgı burunlar muthıs evt fıyat olarak pahalı ama çok başarılı benım çok yakınım yaptırdı 11 sene önce kalkık bır burundu bıçok Dr kımın yaptığını ve başarılı bır operasyon olduğunu soyledıı evt bıcok ünlünün tercıh ettıgı bır Dr dur eskıden öyleydı sımdı one çıkan ısım kım bılmem ama benım bıldıgım ve tavsıye edebılcegım bu ıkı ısımden onur beydır

Back
X