Konuyu baştan sona okudum da bir deli kuyuya taş atmış diğerleri çıkaramamış durumu olmuş. Ne kadar kolay kişi karalanıyor burada. Klavyenizin başından ne kadar kolay değil mi yok o doktor ameliyatlarına kendisi girmiyor yok bu böyle yapıyor diye yazmak. Sonra bu doktorlar mahkeme yolu ile IP bilgileriniz isteyip evinize işyerinize mahkemeden kağıt gelince aman ben ne yaptm ne ettim diye bize yazıyorsunuz. Lütfen destekli atın arkadaşlar. Hanginiz ameliyat oldunuz da Onur Erol ben yapıcam dedi başkalarına yaptırdı. Tabii ki asistanları vardır ameliyatlarında yardımcı olan veya onun yanında eğitilen. Ama bu kadar isim yapmış tecrübeli bir doktor hastasını başkasına emanet eder mi allahaşkına. Sonra o başkasının yaptığı kötü işi üzerine alır mı? Akıl var mantık var. Bakıyorum da ne doktor överken ne de doktor yererken dilinin kemiği yok bazı üyelerin.
Sakıncalı mesajlarınızı temizledim. Sonra neden benim mesajım silinmiş demeyin. Ya da isterseniz ortaya çıkarayım mahkeme vs sözkonusu oluırsa uğraşırsınız artık..