kizlar onur erolmu? emre ilhanmi?? yorumlarinizi bekliyorum!

bazı kişiler gercekten böylemi hangi doktora ameliyat olma kararı veriyor.
petek dincöz deniz akkayanin burunları yanılmıyorsam bir kaç ameliyat sonra o hale getirdi ebru sallinin burnu ise hiç yüzüne yakışmıyor ve eminim onun burnuda bir kez ameliyat olmamıştır. forumda bir tane onur erol hastası var ismini hatırlamıyorum ama hicte senin dediğin o burunlara benzemiyor normal düz basit bir burun.
doktorunu gercekten böyle seçenlere kolay gelsin diyorum umarım hayattaki bir çok önemli şeyler icinde böyle karar vermiyonuzdur yoksa vay halinize.

pardonda ufak ameliyat derken???
ne yazdiginin farkindasindir umarim :olmaz:
ünlülerin burnu yaparda biz gibi normal insanlarin burnunu yapamazmi??
e o zaman yapmasin
ondan bin kat daha iyi, ilgili doktorlari bulmasinida biliriz biz
zaten onur erol hakkinda okudurklarim yetiyo onun basarisini anlamama
hic deniz akkayamis petekmis suymus buymus fasa fiso gibi seylerede kanmam

Pardon da asıl sen nasıl anladın yazdığımı :S neden üstüne alındın ki :S Tabiki onlar bizi müşteri olarak görüyor :S ama yazdığım normal şeyi sanki dr benmişim gibi ben demişim gibi görüyorsun k :S Onur Erol için de öyle söyleyenler var hatta benim yıllar önce hocam ameliyat oldu ve burnu normal bir burun. Ünlüler onların reklamı :S bunu demek istemiştim ama neden bana böyle bir anda çıkıştın cidden anlam veremedim :S ben demiyorum cnm onu isim yapmış dr ların ana düşüncesi :S

petek dincöz deniz akkayanin burunları yanılmıyorsam bir kaç ameliyat sonra o hale getirdi ebru sallinin burnu ise hiç yüzüne yakışmıyor ve eminim onun burnuda bir kez ameliyat olmamıştır. forumda bir tane onur erol hastası var ismini hatırlamıyorum ama hicte senin dediğin o burunlara benzemiyor normal düz basit bir burun.
doktorunu gercekten böyle seçenlere kolay gelsin diyorum umarım hayattaki bir çok önemli şeyler icinde böyle karar vermiyonuzdur yoksa vay halinize.

Kesinlike sana katılıyorum. Onlar kaç defa oldu ameliyat. Hatta onlara profil çalışması fln yapıyorlar. İsim yapmaları biraz da magazinden de kaynaklanıyor. ama inkaer edilemez maşş yaşlı 75 fln ama geçmişte çok başarılı işler yapmış. Adam artık kariyerinin en zirvesinde ulaşacak birşeyi kalmamış bu yüzden gelen hastalar için ufak ameliyat olarak bakyordur. Bunu da yanlış anlama :) demin bir arkadaş nasıl anlamışsa bana ne dediğin farkında mısn demiş. Ben kaç defa ameliyat oldum. Her ameliyat olan kişiyi hep kendiş yerime koyuyorumm... Yanlış anlamadan önce lütfen özelden sorun arkadaşlar. İnsanları kırabilirsizniz.. Yazı dili sonuçta ve ne kdr olsa yanlış anlamaya sebep olur.

Katılıyorum gerilime gerek yok burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor pelusatugceye de katılıyorum ki kaç kere revizyon olmuş.Gerilim yooook :)

Pardon da asıl sen nasıl anladın yazdığımı :S neden üstüne alındın ki :S Tabiki onlar bizi müşteri olarak görüyor :S ama yazdığım normal şeyi sanki dr benmişim gibi ben demişim gibi görüyorsun k :S Onur Erol için de öyle söyleyenler var hatta benim yıllar önce hocam ameliyat oldu ve burnu normal bir burun. Ünlüler onların reklamı :S bunu demek istemiştim ama neden bana böyle bir anda çıkıştın cidden anlam veremedim :S ben demiyorum cnm onu isim yapmış dr ların ana düşüncesi :S

sen ne yazdiysan onu anladim
benim mesajima alinti yapip onlar artik ufak ameliyatlarla ugrasmamis yazmissin
ben cikismadim sadece cevap verdim
cikismak olarak adlandirmak istersen sen bilirsin
hem ben simdiye kadar hicbi doktorun bi hastasi icin ufak ameliyatlar onlar deidgini duymadim
sen dedin cnm bunu, ben uydurmuyorum heralde

Son düzenleme:

cnm bende aynisini dedim
pelusatugce .!.:
Kesinlike sana katılıyorum. Onlar kaç defa oldu ameliyat. Hatta onlara profil çalışması fln yapıyorlar. İsim yapmaları biraz da magazinden de kaynaklanıyor. ama inkaer edilemez maşş yaşlı 75 fln ama geçmişte çok başarılı işler yapmış. Adam artık kariyerinin en zirvesinde ulaşacak birşeyi kalmamış bu yüzden gelen hastalar için ufak ameliyat olarak bakyordur. Bunu da yanlış anlama :) demin bir arkadaş nasıl anlamışsa bana ne dediğin farkında mısn demiş. Ben kaç defa ameliyat oldum. Her ameliyat olan kişiyi hep kendiş yerime koyuyorumm... Yanlış anlamadan önce lütfen özelden sorun arkadaşlar. İnsanları kırabilirsizniz.. Yazı dili sonuçta ve ne kdr olsa yanlış anlamaya sebep olur.
ben yanlis anlamadim ufak ameliyatlar demissin
sadece senin yazdigin seyi yazdim
hem neden özelden soruyumki
sen bisey yazmissin özelden bana aciklamanmi gerekiyo

Katılıyorum gerilime gerek yok burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor pelusatugceye de katılıyorum ki kaç kere revizyon olmuş.Gerilim yooook :)

cnm ben yanlis anlamadim yanlis biseyde yazamdim
bana cvp vermis bende ona cvp verdim
normal bi konusmaya bile neden gerilim diyosunuzki??

Ortaya yazdım gerileme gerek yok diye alınan ne bilim yanlış anlayıp kırılan oluyor burda adını hatırlamıyorum çok asabii biiri vardı ona buna fırça atıyordu sonra kendi baya fırça yedi görmedim sonra :) yazı dili çokta anlaşılamıyor.

akıllı durun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaklinialirimsmile

Son düzenleme:
Ortaya yazdım gerileme gerek yok diye alınan ne bilim yanlış anlayıp kırılan oluyor burda adını hatırlamıyorum çok asabii biiri vardı ona buna fırça atıyordu sonra kendi baya fırça yedi görmedim sonra :) yazı dili çokta anlaşılamıyor.

anladim cnm
ben normal cvp verdim valla, digerlerini bilemicem
nem .!.:
akıllı durun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklinialirimsmile
sus kizz senn kaydirigubbakcemile3

anladim cnm
ben normal cvp verdim valla, digerlerini bilemicem
sus kizz senn kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3banlanırsan gelip döverim seni bu sefer haaaaaaaaaa:olmaz::jeyyar:bak ben aklııllı akıllı duruyom eskiden sabıkalarım vardııııı uslandım artıkkaydirigubbakcemile3

Banlanmak derken sen naptinda banlandin heee bide neye göre banlanios bilimde :) ona göre

üyeligimin ilk yıllarında delikızlık dönemimde dayanamayıpppp aklımdan gecen herşeyi yazınca tabiii karşı saldırya gecen üyeler oluyorduuukaydirigubbakcemile3bende dayanamayıp sayıyodum bayakaydirigubbakcemile3şimdiii yine söylüyorummm ama baktım karşıdaki anlamıyo daha yazmıyorum kendi haline bırak dediydi doktor ondankaydirigubbakcemile3

ünvaninin olmasimi yoksa elinin iyi olmasinimi tercih ederdin??
ben ismine degil yaptiklarina bakarim, bence sende öyle yap
birilerinden fikir almakla olmaz cnm bi doktora karar vermek
ben ameliyat olmaya karar verdigimde bütün topicleri okudum
bütün estetikli arkadaslarin burunlarina baktim ondan sonra karar verdim
kendi kararlarini kendin ver aksi taktirde cok pisman olursunkaydirigubbakcemile5

canim tabikide elinin iyi olmasi elbette

canım mail adresim ]ece_bas@hotmail burdan mailleşelim olurmu emre ilhan hakkında özel msj atamıyorum sanırım hak etmemeişim:):dance:

Back
X