Doğuma Hazırlık kızlar oqluma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oqlumun adı hanqisi olsun kızlar lütfen yardım edin

• meriç

OY: 20 57,1%
  • doruk

OY: 15 42,9%

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .

karciceqim

enesim qül kokuslum benim
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
667
1
46
Ankara
merhaba kızlar 33 haftalık hamileyim :CüvCüv:bi oqlum gamyoncuiremsuolucak ama hala bir ismi yok babası meriç düşündü önce ama şimdi ismi yok yardımcı olun lütfennnbilmiyorumkismile

meriç ismini ben çok beğenirim... arkadaşımın oğlunun adı o kadar güzel, o kadar akıllı ve uysal bir çocuk ki...

Kendi çocuğun için isim seçmek ya da karar vermek gerçekten zormuş. Başkalarına akıl verirken kolay görünüyor. Şimdi sana ne isim söylesek kararsızlığına çözüm değil. En iyisi eşinle birlikte düşünüp karara varmanızdır. Ama öneri sunmaktan zarar gelmez. Benim sevdiğim erkek isimleri şunlar:
Kaan/Kağan
Hakan
Fatih
Beyazıt

yağız veya poyraz olabilir ama benim oğlum olursa ben deniz koycam erkeklere çok yakıştığını düşünüyorum...(deniz baykal hariç ):)))))))))))))

benim oğlum olsaydı KUZEY olucaktı
kaan
deniz
kayra
rüzgar
mert
ama gerçekten insan kendi çocuğuna isim koyarken çok zorlanıyor hiçbişey beğnemiyorsun

bende ege ismine bayılıyorum...karar değişmezse bebişimin adı ege olacak inş...
berk- kağan-yiğit-doruk da güzel isimler...

ewet doruk ta qüsel inanın çok zor bi durum kararsız oluyosun hamile kalmadan önce bir sürü isim wardı aklımda ama şimdi bir tane bile beqenemiyorum=((kafamçokkarıştı

Doruk herkeste olan bi ad değil en azından benim çevremde
ALLAH kurtarsın.. ikinizde sağlıklı olun inşallah.. ve inşallah da tek sorununuz isim olur
opuyorumnanaktan
:1hug:

benim çevremdee bu ara doruk fazla ama güsel isimm.
ben oğlum olsayı başta kayra istiyodum ama heryer kayra doldu şimdi ata istiyorummm
allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…