kizlar Over kistm var bitane gebelige etkisi varmi ?

umutsuz sevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
19
3
1
31
Kizlar ekimde evlendim bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gittim polikistik over var bir yumurtamda digerinde ise kist dedi ilac verdi kullanmam icin 10 gun kullanip adetimin 3.gunu.gitcem gebe kalabilirmiyim sizce cok bozuk morelim :KK43:

Son düzenleme:
Yıllardır polikistik over hastayım bende çok korkmuştum ama bir sorun yaratmadı hamile kaldım ve bebek sahibi oldum doktorum hamile kalamzsan adetini düzene sokatız yalnızca demişti ama allaha şükür gerek kalmadı strs yapma bu daha büyük engel

Yıllardır polikistik over hastayım bende çok korkmuştum ama bir sorun yaratmadı hamile kaldım ve bebek sahibi oldum doktorum hamile kalamzsan adetini düzene sokatız yalnızca demişti ama allaha şükür gerek kalmadı strs yapma bu daha büyük engel-]

Kistde korkuttu ister istemez takiyorm cok uzuluyorum senin ne kadar zaman sonra oldu ?

Kizlar ekimde evlendim bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gittim polikistik over var bir yumurtamda digerinde ise kist dedi ilac verdi kullanmam icin 10 gun kullanip adetimin 3.gunu.gitcem gebe kalabilirmiyim sizce cok bozuk morelim :KK43:

CANIM. bende 1,5 senelik evliyim. adet olduğum ilk günden şimdiye kadar hiç düzenli adet olmadım ve polikistik over im..27 yaşındayım. 3 ayda bir falan oluyo. yaklaşık 4 ay yasmin le düzene girdi ama bırakınca yine adet düzeni bozuldu. yasmin i bırakınca adet söktürücü ile adet oldum ve o ay ilk defa kendimiz denedik çocuk için. olmadı. sonra doktora gittim. çatlatma iğnesi ve insülin direnci için bir ilaç ayrıca pazartesi ve perşmbeleri de süt hormonu düşürücü bir ilaç kullandım. çatlatma iğnesi olduğum ilk ay hiç ama hiç umudum yokken halime kaldım. şua an 6 haftalık hamileyim. Allah sanada isteyen herkesede nasip etsin. istanbuldaysan doktorumu önerebilirim sana. bu arada internette satılan laboquık ovulasyon testi var inanılmaz işe yarıyo.tavsiye ederim.

Izmirdeyim canim banada ogle sali persembe ilac vermisti birde glfor 850die.bi hap kullaniyordum simdi artik doktor doktor gezmiycem ozel.bi yere basladim bakicam artik.bu.doktorda 10 gun sonra adet.olayimda bi :(

Ekimde evlendim. Bende belki olur benimde :KK43: annisin duasi kabul olurmus dua.et bana.nolur
Canım soğan kürü yapmanı tavsiye ederim
Polikistik overin bir tedavisi yok çünkü.. Bende senin gibi pco luyum.. doktor bana Evlendikten sonra kilo aldıysan onu ver
Şeker kullanma, evde plastık kap vs kullanma dedi birde stres yapma dedi..
Bol dua ve biraz gayretle bizimde olacak bebişimiz inşaallahh
Selametle :-) :-)

Canım soğan kürü yapmanı tavsiye ederim
Polikistik overin bir tedavisi yok çünkü.. Bende senin gibi pco luyum.. doktor bana Evlendikten sonra kilo aldıysan onu ver
Şeker kullanma, evde plastık kap vs kullanma dedi birde stres yapma dedi..
Bol dua ve biraz gayretle bizimde olacak bebişimiz inşaallahh
Selametle :-) :-)
Ekimde evlendim.15 kilo aldim.45dim 60 oldum kuru denedim ama midemde reflu oldugu icin gunlerce kendime gelemedim inslahhhhh Allahimin yardimiyla ikimizinde bebisiii olur :(

Canim oncelikle sakin korkma bende polikistik overim ama su an hamileyim. Doktor polikistik dediginde internetten okuyup okuyup aglamistim. Okuma orda burda yazanlari sakin. Oncelikle sunu sor doktoruna polikistik over misin yoksa polisktik over sendromu musun. Kac gunde bir adet goruyorsun canim.

Ekimde evlendim.15 kilo aldim.45dim 60 oldum kuru denedim ama midemde reflu oldugu icin gunlerce kendime gelemedim inslahhhhh Allahimin yardimiyla ikimizinde bebisiii olur :KK43:
Bu arada pco nun en büyük dostu "kilo"
Alındığında önüne geçilmiyor genelde ve kilo arttıkça adet düzensizliği başlıyor.. Evlendikten sonra aldığın kiloyu vermeye çalış tatlım.. Kilon bişey değil aslında ama Dr bana öyle söyledi.. Bende 54 tüm 59 oldum onu ver dedi..
İnşaallah bebişlerimiz bu ay gelir :-)

Lütfen moralini bozma ve ümidini yitirme , asıl engel olan bu moral bozukluğu oluyor .
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pko-hastasiydim.875271/page-3#post-44783021

Back
X