Kızlar ovülasyon testi nedir yardımm

EvliiMutluuUmutluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
35
32
88
Merhaba kızlar, yeni kaltıldım aranıza şubat ayı benimle birlikte hamilelik düsünen tüm herkese umut olsun inşallah :) İlk hamileligimi kalbi durduğu için kürtajla sonlandırdım ve bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama malesef yine hastalandım Ama umudumu kaybetmek isteniyorum şubata artık. Kızlar bu arada ovülasyon testi diye bisey okuyorum nedir detaylı bilgilendirirmisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Geçmiş olsun öncelikle. Kalbinin durma sebebini araştırmalısın. Pıhtılaşma vs. gibi. Ovulasyon testine gelince; LH hormonunu ölçen bir test. Gebelik testi gibi idrarla 3 saat sıvı alımsız bakıyorsun. Sadece sabah ilk idrarla değil saat 11 falan gibi. LH her zaman çift çizgi çıkar. Ancak T çizgisi C gibi koyu ya da daha koyu olduğunda yumurtan çatlamak üzere demektir. Mutlaka o günleri de değerlendirmelisin. Çatladıktan sonra yine o T çizgisi silikleşir. O günü de değerlendirmelisin. Ovulasyon yani yumurtlama gününü bilmiyorsan adet bitiminden sonra her gün yap. O yüzden elinde bol bulunsun. Gittigidiyorda uygun fiyatlı bulabilirsin

Teşekkürler canım araştırtık canım hiç bir sorun çıkmadı bende pıhtılaşmayı duymuştum ve çok korkmuştum ama değilmiş hatta doktorum ilk gebeliklerin %70i düşük yada bu tarz sebeblerle bitebiliyo senin ilk gebeligin böyle diye korkuya kapılma pıhtılaşma yok demişti. Banada umut oldu o yüzden. Yumurtlama günlerimi biliyorum ama yinede ovulasyon testini denemek geldi içimden tesekkürler bilgilendirdigin icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…