Kızlar ovulasyon testi yaptım ovu testiyle hamile olduğunu öğrenenler varmış sizce ben hamile miyim

bluees3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
2.019
410
53
Cevaplarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20171003_141144.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 154
Norml test yaptn mi cnm adetn geciktimi

canım benim ovulasyonum ikiside aynı koyuluktaydı neredeyse adete 3 gün kala ve hamileydim.gebelik testide cook silik çıkmıstı

Canım adetin yakınsa çok silik bence hamile değilsin ama daha varsa bilemem ben de ovulasyon testi ile öğrendim adet günümde yaptım

Eklentiler

• sketch-1506769539826.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 123
10 gün önce kan vermiştim negatifti ondan sonra gitmedim
Canm benmde 5.gun gecti dun kan verdm negatf bende hemen hemen senle ayni durumdaym sen bence gt cnm ultrasondn bak belki gec dollenmedir bak cnm arastryrm belki sennde boledr

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-03-10-44-08.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 88
5 gün sonra yaptırırım herhalde kan testi
Canm dr gornsene baksn ultrasonda belki ckar bebis benmde dun negatf ckti 5 gun gecti ama ben hissesyrm icmde beklyrm bir hafta daha cnm olmazsm suphelrncm benm 10 gundn fazla geckme olmadi bir kere oldu tek ama bu sefer icimde sanki bebegm tek kask agrn vsr mi sennde cnm bende arada oluyr

Bende de arada oluyor bazen sağda bazen solda
Senin göğüslerinde mavi yeşil damarlar varmı

Şuan senin kaç gün gecikmen var canm

Bende de arada oluyor bazen sağda bazen solda
Senin göğüslerinde mavi yeşil damarlar varmı
Var cnm bende de gogslermde agryr benmde ole norml adet sancisi gbi degl agri bugn6. Gun olcak

Mavi yeşil damarlar da hamilelik belirtisiymiş zaten
İnşallah hamileyizdir canım
İns benm smsi sol kask agrm basladi sendede varmi ama anlamyrm nye ckmyr kanda off brni tek sen iyi anlrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…