Tamam teşekkür ederimÖyle gorunuyor
Tamam çok sağolunEvet yumurtlama gününüz değerlendirin mutlaka :)
Evet yumurtlama ama yarında yap yarın daha çok koyu çıkar yada yarına çatlar çatlarsan siliklesir bugünü güzel degerlendir umarim tutarMerhabalar eşimle 1 buçuk senedir bebek düşünüyoruz ovülasyon testine başladım bu ay bugün yumurtlama günüm mü tam anlayamadım bilgisi olan yardım edebilir mi?
İnşallah çok teşekkür ederim :)Evet yumurtlama ama yarında yap yarın daha çok koyu çıkar yada yarına çatlar çatlarsan siliklesir bugünü güzel degerlendir umarim tutar
Rica ederimmİnşallah çok teşekkür ederim :)
Eğer eşinizden sprem sorunu yoksa 3 günü degerlendirin. Ama sprem sorunu varsa birer gün arayla değerlendirin mutlakaMerhabalar eşimle 1 buçuk senedir bebek düşünüyoruz ovülasyon testine başladım bu ay bugün yumurtlama günüm mü tam anlayamadım bilgisi olan yardım edebilir mi?
Sorun Var mı yok mu baktırmadık ama yine de değerlendirmeye çalışıcam teşekkür ederim ☺Eğer eşinizden sprem sorunu yoksa 3 günü degerlendirin. Ama sprem sorunu varsa birer gün arayla değerlendirin mutlakaumarım pozitiflik sonuçlar elde edersiniz
Canım üst üste değerlendirdin mi her günüSorun Var mı yok mu baktırmadık ama yine de değerlendirmeye çalışıcam teşekkür ederim ☺
2 gün üst değerlendirdim 1 gün bekledim 1 gün daha değerlendirdimCanım üst üste değerlendirdin mi her günü
Umarım tutmuştur canım . Ben bugün T çizgisini hafif silik gördüm kasıkta ağrı akıntım vardı ve değerlendirdim bilmiyorum iyi mi yaptım2 gün üst değerlendirdim 1 gün bekledim 1 gün daha değerlendirdim
Bence iyi yapmışsın nolur ne olmaz değerlendirmek lazım umarım senin de tutunurUmarım tutmuştur canım . Ben bugün T çizgisini hafif silik gördüm kasıkta ağrı akıntım vardı ve değerlendirdim bilmiyorum iyi mi yaptım
Umarım tutmuştur canım . Ben bugün T çizgisini hafif silik gördüm kasıkta ağrı akıntım vardı ve değerlendirdim bilmiyorum iyi mi yaptım
Umarım inşallahBence iyi yapmışsın nolur ne olmaz değerlendirmek lazım umarım senin de tutunur
Merhaba kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ama ben çatlama gördüm fakat bugün tekrardan ovülasyon testi yaptı bu şekilde çıktı yardımcı olur musunuzEvet yumurtlama ama yarında yap yarın daha çok koyu çıkar yada yarına çatlar çatlarsan siliklesir bugünü güzel degerlendir umarim tutar
Bence sizinki yeni pik olmuş, digerleri silik. Bugunu de degerlendirinMerhaba kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ama ben çatlama gördüm fakat bugün tekrardan ovülasyon testi yaptı bu şekilde çıktı yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3334280
Öyle yapıcam teşekkür ederim ☺Bence sizinki yeni pik olmuş, digerleri silik. Bugunu de degerlendirin
Adetten sonra kacıncı gününüz, benim 20.günüm ama hala pik göremedim. Yumurtlama akıntım 12-16.gün arası vardı ama ovulasyon testinde pik olmadı hiç, o günleri degerlendirdim yine de şuan yok akıntım ama nedense bu ay pik göremedimÖyle yapıcam teşekkür ederim ☺
12 gün oluyor adetim biteliAdetten sonra kacıncı gününüz, benim 20.günüm ama hala pik göremedim. Yumurtlama akıntım 12-16.gün arası vardı ama ovulasyon testinde pik olmadı hiç, o günleri degerlendirdim yine de şuan yok akıntım ama nedense bu ay pik göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?