Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım degilKızlar bugün pik değil, değil mi ? Bugün eşimin görevi var evde olmayacak. Boşa gitmez inşallah bu dönemne zaman pik olur acep
![]()
Sanki yarın felan gibi olacak gibi değil mi canım bana koyu geldi diğer günlere göre ilk kez yapıyorumYok canım degil![]()
Yani yarın olmasa bile ertesi gün olur sanırım bende çok tecrübeli değilim bu konuda ama bende geçen ay kullanmıştım ona istinaden yorumumSanki yarın felan gibi olacak gibi değil mi canım bana koyu geldi diğer günlere göre ilk kez yapıyorum![]()
Henüz çok silik canım yapmaya devam et bir kaç güne anca pik olurKızlar bugün pik değil, değil mi ? Bugün eşimin görevi var evde olmayacak. Boşa gitmez inşallah bu dönemne zaman pik olur acep
![]()
Anladım canım teşekkür ediyorum yorumun için. Peki olumlu sonuç aldın miYani yarın olmasa bile ertesi gün olur sanırım bende çok tecrübeli değilim bu konuda ama bende geçen ay kullanmıştım ona istinaden yorumum![]()
Tamam canim teşekkür ederim sen daha önce kullanıp yararını gördün mü pekiHenüz çok silik canım yapmaya devam et bir kaç güne anca pik olur
Ben yumurtlama testiyle gebe kaldımTamam canim teşekkür ederim sen daha önce kullanıp yararını gördün mü peki![]()
Canım ben 1 kere geçen ay kullandım stres oluyorum diye bu ay kulkanmadim su anda bir şey yok bendedeTamam canim teşekkür ederim sen daha önce kullanıp yararını gördün mü peki![]()
Ay çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen yumurtlama testiyle gebe kaldım
Merhaba değil daha belirgin iki çizgi olması lazımKızlar bugün pik değil, değil mi ? Bugün eşimin görevi var evde olmayacak. Boşa gitmez inşallah bu dönemne zaman pik olur acep
![]()
Olur inşallah canımCanım ben 1 kere geçen ay kullandım stres oluyorum diye bu ay kulkanmadim su anda bir şey yok bendede
Ederim canım en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallahAy çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhamilelerin duası kabul olur bana da dua et
![]()
Merhaba , öyleymiş canım az kaldı ama sanki değil miMerhaba değil daha belirgin iki çizgi olması lazım
Allah razı olsun canımEderim canım en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallahbende uğraştım ama
![]()
Daha çok var canm böyle siıik vıkması normaı lh hep vücüdumuzda var devam et sen T kop kpyu C yi bile gecinde pik deniyoKızlar bugün pik değil, değil mi ? Bugün eşimin görevi var evde olmayacak. Boşa gitmez inşallah bu dönemne zaman pik olur acep
![]()
Adetin düzenli mi sat bat nedirMerhaba , öyleymiş canım az kaldı ama sanki değil mi
Malesef sanıyoruz ki hemen oluyorAllah razı olsun canımkim uğraşmıyor evlenmeden önce hiç böyle olacak sanmazdim kaçinci ayda oldu
![]()
Düzenli değil canım 37 40 gün arasında oluyorum. En son 15 Aralık'ta adet gördüm takvim 24 Ocak diyor ama bilemedim .Adetin düzenli mi sat bat nedir
Aynen canım valla o kadar kolay değilmiş bende bekliyorum bakalım inşallah bu ay tutarMalesef sanıyoruz ki hemen oluyorbenim 8 ayın sonunda oldu ama boş gebelikti kurtaj oldum. Üç ay sonra tekrar hamile kaldım